Dojmy z letošních příjímaček

7674
13.4.22 21:26

Dojmy z letošních příjímaček

Anonym z osobních důvodu, jinak prosím smazat.
Jaké mají dojmy letos z přijímaček letos vaše děti? Přijímačky na střední školy myslím.
Mí se říká, že včera dobrý, pak zase že až tak nee… a dneska prý lehčí… jen tak jsem zvědavá jaké jsou pocity ostatních děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
13.4.22 21:54

Ahaa anonym nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
13.4.22 22:02
@Veru1987 píše:
Jaké mají dojmy letos z přijímaček letos vaše děti? Přijímačky na střední školy myslím.
Mí se říká, že včera dobrý, pak zase že až tak nee… a dneska prý lehčí… jen tak jsem zvědavá jaké jsou pocity ostatních děti.

U nás přesně naopak – včera (podle zveřejněných řešení testů) v podstatě bez problémů, dneska o dost horší.

Záleží, jaký typ příkladů kterému dítěti sedne, kde má silnější a slabší stránky… Ale hlavně čeština byla v obou případech poměrně náročná, to mne až překvapilo.

A nevím, co je na tom tak citlivého, že bys k tomu potřebovala (ten pokus o) anonym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
13.4.22 22:06
@Veru1987 píše:
Mí se říká, že včera dobrý, pak zase že až tak nee… a dneska prý lehčí… jen tak jsem zvědavá jaké jsou pocity ostatních děti.

také nechápu, proč bys měla být anonym :nevim: nic intimního na tvém dotazu nevidím, a že jsou děti nejisté po přijímačkách je asi běžné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
13.4.22 22:09

Jinak teda stacilo se podivat
https://www.emimino.cz/…acky-460911/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
13.4.22 22:09

Cituji „úplně na prd, byly tam kraviny“ ale má super výsledky, tak nevím co si z toho vzít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13010
13.4.22 22:10

@Veru1987

co mi tak hlásilo dítě od kamarádů, že prej ty přijímačky byly strašné letos

ale kdo ví, dítě dělalo před rokem, ze sedmé třídy, kuňkalo mi že se určitě nedostane…brali jen 28 dětí z 260 přihlášených

po přijímačkách se pak tvářilo přesně takhle :? a že divný a asi blbý a že neví

no a udělalo na 48 a 49 bodů a dostalo se úplně krásně, na jedné škole dokonce na prvním místě… :think: čemuž jsem nevěřila že by mohlo nastat

tož hlavu vzhůru a nedejte na první dojmy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.4.22 22:10
@stinga píše:
také nechápu, proč bys měla být anonym :nevim: nic intimního na tvém dotazu nevidím, a že jsou děti nejisté po přijímačkách je asi běžné

chodí tu někdo kdo nechci ať to čte že se ptám… to už je teď fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
13.4.22 22:15

@Veru1987 syn říkal že dneska jednodušší a matematika těžší tak uvidíme za 14 dní ;). Prý čeština jednodušší, ale na školu kam se hlásí tak z čj počítají 0,4 a matematiku 0,8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
13.4.22 22:20
@Veru1987 píše:
chodí tu někdo kdo nechci ať to čte že se ptám… to už je teď fuk :D

a tvoji příbuzní či známí ví, pod jakým nickem jsi na emiminu? je fakt, že teda tam máš vlastně všechno uvedené, tak to je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin