Do kdy kojeneckou vodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Andulinečka píše:
Holky,na tohle jsem se chtěla zeptat taky ale už tu diskuze je,tak ji obnovuji.Já nevím my máme 9.měsíční a kojeneckou vodu pořád používám asi budeme přechátzet od 1.roku postupně ale to je asi na každém.
já jsem tady za exota
prckovi je 17m a furt má kojeneckou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky dávám pořád kojeneckou, nepřevařuju už, ale kojeneckou dávám a asi i dávat budu. Honzovi je 13m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já teda kojeneckou dávám jen, když jedem pryč, protože tam nemám představy o kvalitě vody z vodovodu. Doma dávám normální vodu z kohoutku - převařenou samozřejmě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už od 6. měsíců?
Ahojky maminy, dneska mi známá řekla, že dceři dává vodu z kohoutku už od půl roku ( malé je 8 měsíců ) a že jí to dětská lékařka schválila, je to vůbec možné?! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, dneska mi známá řekla, že dceři dává vodu z kohoutku už od půl roku ( malé je 8 měsíců ) a že jí to dětská lékařka schválila, je to vůbec možné?!
Ja davam prevarenou vodu z kohoutku od narozeni ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, dneska mi známá řekla, že dceři dává vodu z kohoutku už od půl roku ( malé je 8 měsíců ) a že jí to dětská lékařka schválila, je to vůbec možné?!
a co by na tom bylo nemožného? Taky jsem dávala dětem k prvním příkrmům vodu a fakt kvůli těm pár kapkám, co vypili, tak nebudu tahat domů kojeneckou. Akorát jsem dávala vodu převařenou z kohoutku. Když pak začal pít konečně víc a vyžadovalo by to víc na to myslet, vařit předem, tak už jsem ji ani nepřevařovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je na pitne vode divneho? Nikdy jsem kojeneckou nekupovala, ani na vareni, ani na piti.
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malému dávám převařenou z kohoutku od 3M, Dr. mi to schválil, máme tu dobrou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja taky davam male vodu z kohoutku prevarenou uz od narozeni…a v poho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala jsem vůbec kojeneckou vodu, dávala jsem děckám převařenou kohoutkovou a od 4 měs. mladší dcery máme doma filtrační konvici, takže měla tu kohoutkovou přefiltrovanou a je ok
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono záleží, zda Vám teče voda z kohoutku pitná. Pokud máte třeba svou studnu, tak bych doporučila vodu kontrolovat. jinak voda z kohoutku rozhodně stačí, ale já ji dávám od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, všem Vám děkuji za odpovědi, to jsem opravdu nečekala, my dáváme totiž kojeneckou vodu zatím pořád ( je nám 7 měsíců ), myslela jsem, že je to pro dobro mimča, asi na to má každý jiný názor
, chci začít až tak v roce s vodou z kohoutku. Je taky pravda, že my máme vodu vlastní ze studně.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, všem Vám děkuji za odpovědi, to jsem opravdu nečekala, my dáváme totiž kojeneckou vodu zatím pořád ( je nám 7 měsíců ), myslela jsem, že je to pro dobro mimča, asi na to má každý jiný názor, chci začít až tak v roce s vodou z kohoutku. Je taky pravda, že my máme vodu vlastní ze studně.
Jasně, že je to pro dobro mimi. Kojenecká má kontrolovaný obsah dusičnanů. Do půl roka se doporučuje výhradně, jinak do roka je dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, všem Vám děkuji za odpovědi, to jsem opravdu nečekala, my dáváme totiž kojeneckou vodu zatím pořád ( je nám 7 měsíců ), myslela jsem, že je to pro dobro mimča, asi na to má každý jiný názor, chci začít až tak v roce s vodou z kohoutku. Je taky pravda, že my máme vodu vlastní ze studně.
Nevím jestli je kojenecká o moc zdravější než převařená/filtrovaná kohoutková voda ![]()
U nás by třeba jedna otevřená kojenecká flaška byla na 3 dny min. a to je pro mě osobně už stará voda
než mít dlouho otevřenou vodu někde v petce, tak si raději na každé UM, příkrm připravím čerstvou kohoutkovou.
Letos čekáme třetí a mám v plánu pokud znovu nebudu kojit používat na UM filtrovanou vodu z kohoutku a pro klid duše ji budu nějakou dubu i převařovat, kojeneckou v petkách kupovat nechci
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit