Dokrm ano, či ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
1.2.16 00:11
Jak byste postupovaly vy?

Ahoj, mela jsem to same co ty. Malej ( 7,tydnu) byl u prsu kazdou chvili, sal jak splasenej, vztekal se, plakal,.nespal, malo kakal. Manzel na nervy, ja zoufala, doma bordel. Vydrzela jsem to takhle pul druhyho tejdne, pak jsem koupila Hipp a po kojeni zacala dokrmovat. Malej vytah treba i stovku. Po kontrolnim vazeni u dr pred a po kojeni jsem zjistila, ze mam malo mlika, takze se ted snazim zvysit si laktaci, ale co je malej na dokrmu, je to uplne jiny miminko, vesely, komunikativni, spinka a pravidelne kaka, prdiky nas trapi primerene. Malej je docela kyselinka, takze se umi pekne precpat a pak si ublinkne, ale nic hroznyho.

To ze pro malyho nemam dost mlika, je mi opravdu lito a to hodne piju, odsavam, kojim, i Homeopatika beru, no snazim se myslim, ale malej jen ted opravdu spokojenejsi, takze flasku mu zatim brat nehodlám. Jinak prso zatim neodmita, spis naopak. Ani na sani zatim nepozoruju rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
1.2.16 07:25

@Altamira Měla jsem to stejně - obě miminka hladová a při obou málo mlíka. Příkrmy pomohly mně i jim ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová