Dokrmování novorozence - kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
20.10.10 20:54

Jojo ty homeopatika jsou dobrý…mě docela pomohly…sice jen nachvilku,ale jsem za to ráda…jake se říka,každá kapka se počítá…já částečně kojila dva měsíce…malýmu třeba v noci moje mlíčko stačilo,ale přes den ne…v noci si ode mě vzal a spinkal dál tři hodiny…jakmile probouzel co pul hodinu,tak už fakt nebylo ani trošičku… :) Po konzultaci s doktorkou, jsme to ukončili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.10.10 21:12

Tak mně zrovna tato homeopatika nepomohla vůbec, bylo to čím dál tím horší…a to jsem měla na začátku tolik mlíka (jsem také po SC), jenže Lucinka to neuměla pít :cry:

toho UM zkus přidat a uvidíš, nějak si to rozvrhnout podle té doporučené denní dávky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
20.10.10 21:17

ahoj mi jsme šli ve 4 dnech z porodnice s 40 ml a to byl už plně na UM v jednom týdnu to myslím bylo 50 až 60 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.10.10 21:28

Taky jsem po SC a kojím od 4dne plně.Malý budou 4měsíce.Ale taky se mnou byla jedna po SC na pokoji a musela taky dokrmovat tam nám sestřičky řekli,že první tři čtyři dny by měli vypít 40ml a pak by se to mělo zvyšovat zkus dát 60 a uvidíš bud to vypije nebo ne a nebo to vypije a třeba vyblinká,ale určitě s tím nic nezkazíš.Nejdříve ale dávej od sebe aby tě úplně neodstavil,třeba se ještě rozkojíš nejvíce přikládej večer to je největší laktace :-) a i večer když jsi vzhůru tak pij stačí se třeba jen napít trochu.Vydrž sestra nám v porodnici i říkala,že má dceru a ta se rozkojila až po 6týdnech.Ale každýmu to taky nejde.Tak ať ti mimi prospívá.

Klovasa ahoooj :mavam: to máš pěknýho habána vzpomínáš si na mne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.10.10 22:30

Ahoj Monďas…no normálně vůbec nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.10.10 09:25
Klovasa píše:

čekání aneb 40tt :mrgreen: víššš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.10.10 12:42
Moňďas píše:
Klovasa píše:
čekání aneb 40tt :mrgreen: víššš?

No vidíš :) To víš to už je čtvrt roku :) A jakpak miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.10 20:57

ahojky, já jsem už dokrmovala v porodnici a doma se mi mléko stejnak nespustilo. Bebu dáváme tedy skoro od záčátku a začínali jsme doma na 60ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
23.10.10 16:41

Tak jsme začali dávat těch 60ml, ale dneska už jsem konstatovala, že malá má pořád sucho v pusince a je neklidná, nechtěla vůbec spát. Takže telefonát na dětský do nemocnice, kde nám řekli, že má vypít cca 1/6 svý váhy, tudíž nějakých 620ml za den, a to vychází okolo 90ml na dávku krmení. Takže chuděrku tak podvyživuju, že je dehydrovaná dneska a te´d mi vyčerpáním až usnula u dokrmu po 50ml. Musím při dalším do ní tu 90-tku dostat. je mi až do breku :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
23.10.10 16:59

No, právě že nekojím, protože mlíko vlastně nemám. Takže se snažím v době jeho dokrmu odstříkávat a jsem ráda, když jednu dávku za celý den pro ni odstříkám a dám přes lahvičku. Takže jinak plně dokrmuji. Rozhodla jsem se, že teda budem dělat dávku z 90ml vody a co vypije, to vypije. Hlavně aby už netrpěla žízní jako te´d :cry: :cry: :cry: Už jsem to i obrečela. Ale co, důležitý je to zjistit. Sice plínek pročůráme dost - tak 5-6, ale hold je to asi málo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
23.10.10 23:25

Když u mě se po Sc skoro žádné neudělalo, pro laktaci dělám všechno možný, ale nějak to nejde :-) takže za den nastříkám max 100ml do lavičky a to jí dám a zbytek je vše Um. Tak uvidíme. zkusili jsme dát při posledním krmení 90ml a je to vše pryč a chrápem jak dřevorubec, tak snad to bude mít pozitivní efekt, jelikož jsem už obrečela, jakej jsem tyran a jak ubližuju malý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová