Dokument na primě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
6.8.10 13:30

dokument na primě

ahojky, nestihla jsem ten dokument dítě mi zničilo život a chtěla bych vidět, nevíte kde bych na něj mohla kouknout??

zkoušela jsem hledat ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
6.8.10 13:37

Myslím, že zatím není - taky jsem ho hledala a ještě nenašla. On se časem objeví na Youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.8.10 13:38

Já to chci taky vidět.Nenahrála si to nějaká mamina,že by nám to dala třeba na uložto.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
6.8.10 13:40

google hodil neco na war-forum.net, ale v praci na to nemam pristup :-) tak to zkus prohledat, tam by se to treba dalo stahnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
6.8.10 15:08

reni, čauky, já ten dokument taky hledám…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.8.10 15:13

Až to někdo najde,pošlete odkaz,také bych to ráda viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 15:35

tak jsem našla odkaz na dokument. je na stránkách no kidding, ale momentálně mi blbne připojení, tak až se tam dostanu, zkopíruju to a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
6.8.10 16:45

Já koukala všude a není a není.. všude jen diskuze.. Jo a to No kidding - jsem nevěděla, že existuje klub, který nesnáší děti 8-o No ale co, každýmu dle jeho gusta. Jen jsem chtěla říct, že jsem bohužel viděla jen konec a to jsem jen pokyvovala.. Témata sex po porodu a úloha otce a matky.. Fakt myslím, že takový myšlenky má téměř každá mamina.. Začátek byl asi horší, ale taky si myslím, že střih a cílený otázky udělaj hodně. Mám vytoužený dítě, ale občas se taky přistihnu, že mám chuť jej „zahodit“ a utýct :oops: Taky si říkám, že jsem teď naprosto někdo jinej než jsem byla :nevim: Ale osobně bych neměnila, ale člověk si prostě občas posteskne jakou měl svobodu a ani nevěděl.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.8.10 19:58

Já jsem se na to koukala, když jsem byla v porodnici a přišlo mě to celý totálně ujetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.8.10 20:52

Já jsem to viděla,a na jednu stranu je chápu.Malej má taky někdy den,kdy se vzteká a vzteká.Taky jsem s lítostí vzpomínala na to,co jsem mohla,a teď nemůžu.I když některý ty komentáře mamin byly dost ostrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.8.10 23:58

tak to má asi každá mamina, moje klárka je zatím malá, ale taky mě někdy dokáže pěkně vytočit svým jekotem, dám jí do postýlky kde se jí nic nestane a jdu pryč jinak bych fakt vybuchla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.10 00:08

Já jsem to na těch stránkách No Kidding nenašla, jsem asi slepá… Ale zjistila jsem, že se tam o mně diskutuje 8-) Jen škoda, že tito inteligentní lidé mají potíže porozumět čtenému textu :lol: :lol: :lol:

http://nokidding.webovastranka.cz/…a_Prim%C4%9B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
7.8.10 12:34

Angu, a Ty si prcka jako neumíš umravnit, jo?? :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
To jsi teda dobře postižená… :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

To je diskuse tam, že by mě švihlo… hlavně, že my jsme tu všechny na hlavu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.10 12:57

Bohunko, neumím, to jsem ale hrozná :mrgreen: Měla jsem ho skřápat, co se do něho vešlo :lol: :lol: :lol:

No fakt děsná diskuze, já jsem kvůli tomu pak normálně nemohla usnout a přemýšlela jsem, jestli jim mám jít vysvětlit, že jsem pánovi utřela stůl kapesníčkem, 10× se jim tam omluvila, X krát dítě ukáznila a pánové, protože nebyli tupá, deprivovaná hova** jako NĚKDO, se tomu zasmáli :lol: :lol: :lol: A že normálním lidem to přijde přirozené a dělají to (omluvy atd.), tak to není třeba pro pomalejší zdůrazňovat. Naštěstí jsem to pak zaspala, stejně by nepochopili… :mrgreen: Ale měla jsem to vymyšlené hezky, skoro fejeton by z toho byl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
7.8.10 13:10

Jéééžiši, neřeš to, co bys komu vysvětlovala! Jestli je tu někdo na hlavu, tak to rozhodně nejsme my v diskusi a už vůbec ne Ty. Umravňovat roční dítě - a jak jako? Nařezat mu? Poslat ho za dveře? Nechat ho vyleštit stůl a srovnat papíry? :roll: :roll:

Ono úplně stačí si tu diskusi přečíst, jaká z ní čiší atmosféra… a jaká je tady… I když se tu pohádáme, nepůsobí to hnusně, je to takové milé.

Nelámej si s tím hlavu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky