Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky, nestihla jsem ten dokument dítě mi zničilo život a chtěla bych vidět, nevíte kde bych na něj mohla kouknout??
zkoušela jsem hledat ale nic ![]()
Myslím, že zatím není - taky jsem ho hledala a ještě nenašla. On se časem objeví na Youtube.
Já to chci taky vidět.Nenahrála si to nějaká mamina,že by nám to dala třeba na uložto.cz?
google hodil neco na war-forum.net, ale v praci na to nemam pristup
tak to zkus prohledat, tam by se to treba dalo stahnout..
tak jsem našla odkaz na dokument. je na stránkách no kidding, ale momentálně mi blbne připojení, tak až se tam dostanu, zkopíruju to a pošlu
Já koukala všude a není a není.. všude jen diskuze.. Jo a to No kidding - jsem nevěděla, že existuje klub, který nesnáší děti
No ale co, každýmu dle jeho gusta. Jen jsem chtěla říct, že jsem bohužel viděla jen konec a to jsem jen pokyvovala.. Témata sex po porodu a úloha otce a matky.. Fakt myslím, že takový myšlenky má téměř každá mamina.. Začátek byl asi horší, ale taky si myslím, že střih a cílený otázky udělaj hodně. Mám vytoužený dítě, ale občas se taky přistihnu, že mám chuť jej „zahodit“ a utýct
Taky si říkám, že jsem teď naprosto někdo jinej než jsem byla
Ale osobně bych neměnila, ale člověk si prostě občas posteskne jakou měl svobodu a ani nevěděl.. ![]()
Já jsem se na to koukala, když jsem byla v porodnici a přišlo mě to celý totálně ujetý.
Já jsem to viděla,a na jednu stranu je chápu.Malej má taky někdy den,kdy se vzteká a vzteká.Taky jsem s lítostí vzpomínala na to,co jsem mohla,a teď nemůžu.I když některý ty komentáře mamin byly dost ostrý ![]()
tak to má asi každá mamina, moje klárka je zatím malá, ale taky mě někdy dokáže pěkně vytočit svým jekotem, dám jí do postýlky kde se jí nic nestane a jdu pryč jinak bych fakt vybuchla
Já jsem to na těch stránkách No Kidding nenašla, jsem asi slepá… Ale zjistila jsem, že se tam o mně diskutuje
Jen škoda, že tito inteligentní lidé mají potíže porozumět čtenému textu
![]()
Angu, a Ty si prcka jako neumíš umravnit, jo??
![]()
To jsi teda dobře postižená…
![]()
To je diskuse tam, že by mě švihlo… hlavně, že my jsme tu všechny na hlavu… ![]()
Bohunko, neumím, to jsem ale hrozná
Měla jsem ho skřápat, co se do něho vešlo
![]()
No fakt děsná diskuze, já jsem kvůli tomu pak normálně nemohla usnout a přemýšlela jsem, jestli jim mám jít vysvětlit, že jsem pánovi utřela stůl kapesníčkem, 10× se jim tam omluvila, X krát dítě ukáznila a pánové, protože nebyli tupá, deprivovaná hova** jako NĚKDO, se tomu zasmáli
A že normálním lidem to přijde přirozené a dělají to (omluvy atd.), tak to není třeba pro pomalejší zdůrazňovat. Naštěstí jsem to pak zaspala, stejně by nepochopili…
Ale měla jsem to vymyšlené hezky, skoro fejeton by z toho byl
![]()
Jéééžiši, neřeš to, co bys komu vysvětlovala! Jestli je tu někdo na hlavu, tak to rozhodně nejsme my v diskusi a už vůbec ne Ty. Umravňovat roční dítě - a jak jako? Nařezat mu? Poslat ho za dveře? Nechat ho vyleštit stůl a srovnat papíry?
![]()
Ono úplně stačí si tu diskusi přečíst, jaká z ní čiší atmosféra… a jaká je tady… I když se tu pohádáme, nepůsobí to hnusně, je to takové milé.
Nelámej si s tím hlavu! ![]()