Dokument na primě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
7.8.10 13:13

Bohunko, dík :mrgreen: No naštěstí už jsem se z toho fakt vyspala, ještě že komp byl vypnutý :lol:

Atmosféra je tam fakt hrozná. Viděla jsem tam i téma „Pomáháte maminkám s kočárky?“. Tam jsem radši vůbec nelezla. Takoví lidi jsou chudáci, nechápu, co měli za rodinu, že mají takové pocity… No, to je jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
7.8.10 13:17

:cert: Mně ty diskuse od včerejška zlobí… vždycky první příspěvek na nové stránce nevidím… :cert: Pomoooc, co se tam píše a sakra, co s tím je? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.10 13:30
Toto? :lol:
Angua píše:
Bohunko, dík :mrgreen: No naštěstí už jsem se z toho fakt vyspala, ještě že komp byl vypnutý :lol:Atmosféra je tam fakt hrozná. Viděla jsem tam i téma „Pomáháte maminkám s kočárky?“. Tam jsem radši vůbec nelezla. Takoví lidi jsou chudáci, nechápu, co měli za rodinu, že mají takové pocity… No, to je jedno :roll:

Já ti nevím, mně to jede normálně… Teda asi hodinu jsem to měla kouslé, ale už dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
7.8.10 13:32

No jo, přesně tohle… dík! :lol:
Mně tam připadají ti lidi strašně zlí, kousaví, štěkaví… fakt nechápu.

Já už nevím… ještě počkám do zítřka a pak snad budu muset písnout adminům, jestli něco nevymyslí. Tohle je na bednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.10 13:33

Jj, taky mi to tak přijde…

To máš teda záhadnou závadu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
7.8.10 15:10

Tak jsem prohledala net a ten dokument jsem nikde nenašla.Oravdu se nenajde nějaká hodná duše,co by jsem dala funkční odkaz a nebo to vložila na nějaké fórum ke stažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.8.10 16:03

to byl děsnej dokument, ale i to se stává. lidi maj různý náhledy na svět a na svoje děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.10 11:54

holky, tak jsem konečně po dlouhééééééém hledání a pátrání našla odkaz na ten dokument. zde je link, momentálně se mi to stahuje, tak snad se to celé dotáhne, poslední dobou mi nějak blbne komp :pocitac:

http://www.uloz.to/…ivot.avi.avi

ps. ještě byl někde odkaz na warezu, tam mi ale nejde registrace, tak nevím, zda je vůbec odkaz fuknčí - bez registrace nemám šanci se tam dostat :zed:
nemá někdo odkaz na ten warez? v případě, že by to z toho uloz.to nešlo stáhnout?
a nebo jestli to nemá nějaká maminka stáhlé, že by to hodila třeba na internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.10 14:45

ahoj, díky moc za odkaz :-) momentálně stahuju, tak snad se mi to podaří dotáhnout celé :-) pak dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.8.10 07:47

Tak hlásím, že je to něco úplně jinýho, a to puberťáckej film, kde o miminech nepadne ani slůvko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 09:53

ferdo, tak on to není ten dokument o dětech? 8-o mě se to ještě nestáhlo celý, máme strašně pomalý připojení, tak jsem to stopla a dnes mi to manža stáhne v práci. mám to teda stahovat nebo ne?
a co ten odkaz na warez? našel to někdo? mě od nich stále nepřišel potvrzovací odkaz na přihlášení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 12:04

Tak mě právě ten dokument stáhnul přítel a jdu na něj kouknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 12:08

Ju a jinak je to na:
www.uloz.to/…-nicitel.avi

Je to po „díte ničetel a ne pod dite mi zničilo zivot..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
9.8.10 13:33

taky to szahuju a jdu koukat az se to stahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.8.10 14:27

http://www.uloz.to/…ivot.avi.avi
todle ani nestahujte, je to něco jinýho.. zkouším teda toto a uvidíme.. www.uloz.to/…-nicitel.avi :nevim:
ale bojim bojim, že je to zas něco jinýho.. To je sranda jak chcem vidět něco, co nás má naštvat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí