Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Bohunko, dík
No naštěstí už jsem se z toho fakt vyspala, ještě že komp byl vypnutý ![]()
Atmosféra je tam fakt hrozná. Viděla jsem tam i téma „Pomáháte maminkám s kočárky?“. Tam jsem radši vůbec nelezla. Takoví lidi jsou chudáci, nechápu, co měli za rodinu, že mají takové pocity… No, to je jedno ![]()
Mně ty diskuse od včerejška zlobí… vždycky první příspěvek na nové stránce nevidím…
Pomoooc, co se tam píše a sakra, co s tím je? ![]()
Angua píše:
Bohunko, díkNo naštěstí už jsem se z toho fakt vyspala, ještě že komp byl vypnutý
Atmosféra je tam fakt hrozná. Viděla jsem tam i téma „Pomáháte maminkám s kočárky?“. Tam jsem radši vůbec nelezla. Takoví lidi jsou chudáci, nechápu, co měli za rodinu, že mají takové pocity… No, to je jedno
Já ti nevím, mně to jede normálně… Teda asi hodinu jsem to měla kouslé, ale už dobré.
No jo, přesně tohle… dík! ![]()
Mně tam připadají ti lidi strašně zlí, kousaví, štěkaví… fakt nechápu.
Já už nevím… ještě počkám do zítřka a pak snad budu muset písnout adminům, jestli něco nevymyslí. Tohle je na bednu.
Tak jsem prohledala net a ten dokument jsem nikde nenašla.Oravdu se nenajde nějaká hodná duše,co by jsem dala funkční odkaz a nebo to vložila na nějaké fórum ke stažení?
to byl děsnej dokument, ale i to se stává. lidi maj různý náhledy na svět a na svoje děti…
holky, tak jsem konečně po dlouhééééééém hledání a pátrání našla odkaz na ten dokument. zde je link, momentálně se mi to stahuje, tak snad se to celé dotáhne, poslední dobou mi nějak blbne komp ![]()
http://www.uloz.to/…ivot.avi.avi
ps. ještě byl někde odkaz na warezu, tam mi ale nejde registrace, tak nevím, zda je vůbec odkaz fuknčí - bez registrace nemám šanci se tam dostat ![]()
nemá někdo odkaz na ten warez? v případě, že by to z toho uloz.to nešlo stáhnout?
a nebo jestli to nemá nějaká maminka stáhlé, že by to hodila třeba na internet…
ahoj, díky moc za odkaz
momentálně stahuju, tak snad se mi to podaří dotáhnout celé
pak dám vědět ![]()
Tak hlásím, že je to něco úplně jinýho, a to puberťáckej film, kde o miminech nepadne ani slůvko ![]()
ferdo, tak on to není ten dokument o dětech?
mě se to ještě nestáhlo celý, máme strašně pomalý připojení, tak jsem to stopla a dnes mi to manža stáhne v práci. mám to teda stahovat nebo ne?
a co ten odkaz na warez? našel to někdo? mě od nich stále nepřišel potvrzovací odkaz na přihlášení ![]()
Tak mě právě ten dokument stáhnul přítel a jdu na něj kouknout ![]()
Ju a jinak je to na:
www.uloz.to/…-nicitel.avi
Je to po „díte ničetel a ne pod dite mi zničilo zivot..“
http://www.uloz.to/…ivot.avi.avi
todle ani nestahujte, je to něco jinýho.. zkouším teda toto a uvidíme.. www.uloz.to/…-nicitel.avi ![]()
ale bojim bojim, že je to zas něco jinýho.. To je sranda jak chcem vidět něco, co nás má naštvat ![]()