Jak na domácí chléb?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
17.1.14 22:51

@ShadowHunter Dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
17.1.14 23:34
@šamotka píše:
@Petrus157 Tohle by se dalo taky použít.
http://www.potravinyvareka.cz/index.php?…

Tak přesně tu mám pár dnů doma a zítra ji poprvé na chlebík snad použiju (před hodinou jsem zadělala těsto :mrgreen: ), tak potom poreferuju 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.1.14 08:28

@LadyTommy na pp na fb bych ani tak neresila zed, ale podivej se do souboru. jsou tam navody od a az po z, jak na chleba, spousta receptu apod. a kdyby neco, tak mi pisni sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.1.14 10:34
@šamotka píše:
@Petrus157 Tohle by se dalo taky použít.
http://www.potravinyvareka.cz/index.php?…

Klidně, záleží na tom jaký chceš tvar chleba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
18.1.14 10:42

Tak zeny, celou noc se mi zdalo o peceni chleba :D a jake krasne se mi povedly, jde videt, ze to byl jen sen :mrgreen:

Ted mi kyne testo v pekarne, pustila jsem se do jednoho z prvnich odkazu z mimibazaru, s temi tremi zarezy, prisel mi pro zacatek nejjednodussi, tak uvidime, jestli zvladnu prvni lekci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.1.14 10:47

**LadyTomy
určitě ti to výjde na chlebu není co pokazit :D hlavně až ho budeš píct v troubě, tak jí moc neotvírej ať ti neklesne jen otočit a rychle zavřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
18.1.14 12:27

@Petrus157 no, já a pečení moc přátelé zatím nejsme, jsem schopná pokazit i nepokazitelné :mrgreen: už je v troubě, trochu při kynutí popraskal, tak asi nebude vzhledný, tak teď uvidíme, co vyleze z trouby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.1.14 12:36

@LadyTommy praskliny jsou na chlebu to nejlepší, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.1.14 12:41

@LadyTommy
Neboj určitě se povedl :D pak bude další a další a pak se ti to bude dařit jak profi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
18.1.14 13:32

Zeny to je euforie, jsem jak mala holka o Vanocich. Je trochu placaty, protoze jsem ho nechala odpocinout pod uterkou moc dlouho, tak se rozjel do stran, ale chutove vyborny, manzel mi ho chtel snist jen co jsem ho vyndala z trouby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.1.14 13:40

No vidíš :D gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.1.14 13:53

@LadyTommy šikulka, vidíš, že to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
18.1.14 13:55

Tak už jsme i ochutnali a chlebík se povedl myslím moc dobře, je křupavý a uvnitř hezky vláčný a pórovitý. Oválná forma byla velikostně akorát (dělala jsem dle receptu Chleba bez hnětení ze 3 hrnků mouky), takže super, jsem spokojená :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
18.1.14 13:58

@Jajulka :palec: no ten je, k takovemu se musim jeste dopracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
18.1.14 14:14
@LadyTommy píše:
@Jajulka :palec: no ten je, k takovemu se musim jeste dopracovat

Děkuji :). Já měla pořád tendence to těsto důkladně zpracovávat, a pak z toho vyšel chlebík takový hutnější a drobivý, teďka jsem fakt jen 4× přeložila, jak ukazují v tom videu na konci receptu a víc nic a je vydařený… Holt někdy asi méně znamená více :mrgreen:. A ta forma je taky bezva, že to udrží ten tvar a nikam se nerozjíždí… Určitě to ještě doladíš, až budeš péct další a dovede se to k dokonalosti :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí