Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
madi, jestli tě ještě cokoli zajímá, tak napiš.pokud bude v mojich silách, tak odpovim.Peču skoro každy druhý den-o víkendu to byl makovem-uplně strašně moc dobrý
a ted nechávám chladit mazanec.Kvásek jsem taky zkoušela, ale dala jsem špatnou mouku ![]()
Megy, díky. Já jsem teď po té pekárně koukala a už ji mají i na netu skladem. Alespoň to píší a dokonce pod 3000 Tak mám radost. Budu objednávat tak cca v červnu nebo když budu netrpělivá, tak konec května, to dostanu penízky k narozeninám ![]()
Zkoušela jsi už péct v té dvojnádobě, v každé jiný chleba?? Šlo ti to? Já si myslím, že tohle zas budu využívat často, manžel moc na experimenty není a už mě upozornil, že bude chtít normální kmínovej chleba, ne nějaký moje speciality
![]()
Zatím peču jen v te velké nadobě,protože se u nas zblajzne vše a ta dvojnadobka mně přijde takova miniaturní.Ale tento víkend vyzkouším.Chci pect něco sladkého, tak at jsou aspoń 2 druhy.
Manžel taky není nakloněn mym zdravějším chlebům.Pro něho je pořadny chleba z kvasku, ale ten bohužel pořad nemame.A ted se mne kvuli tomu nechce blokovat pekarna na 4 dny.
Mám tuto pekárnu od Vánoc a zatím jsem s ní nadmíru spokojená. Jogurt jsem v ní teda ještě nezkoušela, ale třeba pudink jo. Nastavila jsem odložený start a kluci měli ke snídani teplý pudink
.
Program Vital používám pro pečení kváskového chleba, jen jsem musela vychytat nastavení jednotlivých částí programu. Kvásek jsem v pekárně dělala jen jednou, dávám ho kynout na teplé místo např. u počítače a stačí mu to.
zelenapani píše:
Mám tuto pekárnu od Vánoc a zatím jsem s ní nadmíru spokojená. Jogurt jsem v ní teda ještě nezkoušela, ale třeba pudink jo. Nastavila jsem odložený start a kluci měli ke snídani teplý pudink.
Program Vital používám pro pečení kváskového chleba, jen jsem musela vychytat nastavení jednotlivých částí programu. Kvásek jsem v pekárně dělala jen jednou, dávám ho kynout na teplé místo např. u počítače a stačí mu to.
Můžu vědět,jak se ten kvásek v pekárně připravuje a jak dlouho? díky ![]()
Milunko, zavádění kvásku trvá cca 3 dny. Nemusí se zrovna připravovat v pekárně, ale měl by být na teplém místě. Zmiňovaná pekárna má program, který udržuje nastavenou teplotu, vhodnou pro kvašení. Já ho dávám na router a je to to samé, jako kdybych ho dala do pekárny. Jinak se kvásek udržuje v lednici. Info o kvásku je třeba na www.kvaskovychleb.cz nebo na Dámě.
Ahoj všichni,
zkusím jestli ještě někdo nakoukne… ![]()
Pekárnu Eta Duplica Vital jsme si koupili asi před měsícem.Kváskový chleba je z ní výborný.Jiný už nechceme.Jen mám dotaz … už jsem ji jednou reklamovala pro mlžící se displej a nedovírání víka.To opravili,ale zřejmě při transportu zpět do prodejny se poškodila a byla promáčknutá.Dostali jsme novou.Dnes v ní poprvé peču a displej se zase rosí a navíc při pečení pořád vypadává do pausy.
Je opravdu tak poruchová,nebo máme fakt smůlu na špatnou serii?
(A já bych tak pekla…
)
MarciM píše:
Ahoj všichni,
zkusím jestli ještě někdo nakoukne…Pekárnu Eta Duplica Vital jsme si koupili asi před měsícem.Kváskový chleba je z ní výborný.Jiný už nechceme.Jen mám dotaz … už jsem ji jednou reklamovala pro mlžící se displej a nedovírání víka.To opravili,ale zřejmě při transportu zpět do prodejny se poškodila a byla promáčknutá.Dostali jsme novou.Dnes v ní poprvé peču a displej se zase rosí a navíc při pečení pořád vypadává do pausy.
Je opravdu tak poruchová,nebo máme fakt smůlu na špatnou serii?![]()
![]()
(A já bych tak pekla…
)
pekárnu nemám,ale slyším to často,že se rosí displej ![]()
taky jsem to už někde četla… chystám se teprve objednat, tak budu doufat, že kápnu na dobrý kousek. Abych pak nemusela skrz net řešit reklamaci ![]()
Díky moc za odpovědi.Moc mě to nepotěšilo,ale co se dá dělat ![]()
Pekárnu jsem dnes reklamovala,tak jsem zvědavá,v jakém stavu příjde.Jsem docela ráda,že jsme ji koupili „za draho“ v kamenném obchodě a poblíž.
Marci, za kolik jsi koupila?? Já mám právě vyhlídnuto na netu ![]()
V elektře za 3700,–. Některé e-shopy ji mají až o 1000,– levněji.
Byla jediná,která ze sortimentu splňovala požadavky na kváskový chleba a navíc bod za českou značku.Teď jsem z toho „lehce“ rozpačitá. ![]()
MarciM píše:
V elektře za 3700,–. Některé e-shopy ji mají až o 1000,– levněji.
Byla jediná,která ze sortimentu splňovala požadavky na kváskový chleba a navíc bod za českou značku.Teď jsem z toho „lehce“ rozpačitá.
To jo, česká značka, ale vyrábí se v Číně, ne?? ![]()
Já jí mám vyhlídlou za 2800 na netu… Právě si říkám, že to s reklamaci nemusí být tak hrozné, pekárna se pošle třeba poštou jako balík, horší je to s lednicí nebo pračkou, že. ![]()
Na to jsem bohužel posléze taky přišla.
Ale manžel vyzjistil,že snad programování by se mělo dělat tady.No,ale stejně.
A s poštou je to u nás dost problematické,jednodušší je to naložit a odvést.(Chlap v reklamacích,když mě zase viděl,tak dostal 100% osypky.
)
holky, jogurt jsem zkoušela.Byl dobry, ale jakoby malo udělaný, ale to byla moje „chyba“.Má se dělat 5-8hodin v teplotě kolem 26C.A jelikož jsem netušila, že na tom programu si nemůžu nastavit čas, kdy se ma vypnout/jsem malo prostudovala brožuru
/., tak jsem holt jogurt vypla, kdyz jsem odchazela spat, což bylo asi po 3hodinach
Priště budu chytřejší a připravím si už odpoledne.