Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Teď čtu,že jste už řešili DVD.
To by mohl být podobný postup.Což by bylo velice vstřícné. ![]()
Marci hele my jednou i koupili blbej mixér (jako typ
) a přinesli ho druhej den (ale prodavačka taky blbě poradila) a vzali a vyměnili. DVD taky v pohodě… tak snad, budu doufat, že i teď se nějak domluvíme. Jinak bych to vzala domů a ještě pekla a zdělala x balíků mouky a droždí, který jsem dneska koupila.
A odnesla to tam až za tejden. Když mám být bez, napeču si chleba do mrazáku na měsíc.
![]()
![]()
Dost dobrý!!
![]()
Ale je potřeba se připravit na horší časy.To schvaluju.
Pravdou je,že než jsem to vezla na reklamaci,taky jsem ještě upekla do zásoby.Pekárna byla ještě „teplá“,když jsme ji tam vezli. ![]()
MarciM píše:
Pravdou je,že než jsem to vezla na reklamaci,taky jsem ještě upekla do zásoby.Pekárna byla ještě „teplá“,když jsme ji tam vezli.
No však jo, máme ji chvilenenku, ani pořádně potěšit jsme se nestihli a už máme být zas měsíc bez, viď.
Tak uvidím, co mi řeknou. Manžel to okomentoval „no co co, když ji nevezmou, dám na víko pytel s moukou ať to sedne a je“. On by tam s tím ani nešel, ale když je nová… Jo a hele má to nedovření vliv na funkci (
nemyslím na funkci rotlináře
)??
Ano,stejné rozporuplné pocity jsem prožívala taky.Byla jsem zdrcena představou,že sotva jsem ji vyzkoušela zase půjde z domu.
A takové jsem měla velké plány.
Pytel z moukou taky dobrý,ale nevím
… to by chtělo u každého pečení asistenci na pytel.
Na funkci rostlináře to vliv nemělo. ![]()
Ale točilo mě,že když je to nové a ještě tak drahé,mělo by to být v pořádku.Pak jsem pekla kváskový chleba a začala téct voda z pod víka po pekárně a to byla ta poslední kapka.Teda bylo jich víc.Ale byly poslední.
Marci tak uvidíme, zítra se ozvu, jak jsem dopadla. A když se nebudu dlouho ozývat, tak splašeně peču chleba jeden za druhým do zásob.
![]()
Holky, nemáte recept na dobrej mazanec? Už jsem si konečně koupila rozinky, minule bez nich byl takovej nijakej ![]()
Tak podávám hlášení.
Do elektra jsem zavolala a popsala situaci známé prodavačce. Slíbila, že zavolá na servis a optá se na „toleranci odchylek“, či nějak tak to říkala.
Servisáci prý tvrdí, že malá odchylka být může, pokud by nám to ale vadilo, máme ji přinýst a oni to opraví. Ale na funkci by to prý nemělo mít vliv. Večer se chystám píct chleba, manža to prý zatíží a když změna nebude, prdíme na to. Jedinej problém máme, že se nám propadává vršek chleba (vodou to být nemůže, dávám ji už o dost míň), ale to přičítám prostě mé chybě. ![]()
Madi - http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
nevím jestli jsem ho tu už nedávala?? ![]()
Místo hery dávám máslo.Pekla jsem na progm sladký,ale bylo to takové,no hodně nakynuté,až moc toustovité.Nebylo to ono.
Druhý pokus byl na klasik.To bylo lepší.
Možná by stačil program rychlý.Byl by hutnější.To my raději.
Davdan - to jsem zvědavá jak to rozlousknete.A jak moc máte to víko zvedlé?
Marci asi tak 3mm…? Nějak tak…
Jako asi kdyby to nějak extra bilo do očí, tak bych se nad tím pozastavila, ale takhle mávnu rukou.
Prý je to ve výrobní toleranci. ![]()
Měla jsem to podobně,jak jsem psala.To že pod víkem protéká se ukázalo při delším pečení.Měla jsem nastavený vital program.
Zkusila bych něco podobného.Testovací.
Výrobní toleranci na mě nezkoušeli.Poslali a opravili.
Madi - díky za recept na knedlíky.Dneska jsem se odhodlala a vyrobila je.Byly super.Povedly se náramně. ![]()
To je dobře, já už jiné nedělám. Akorát mě tedy trochu štve, že to těsto se dělá 1,5 hodky, což je celkem dost, ale už jsem se naučila, kdy zapnout, aby to bylo akorát.
Taky jsem dělala fajn těsto na pizzu a to bylo taky dobré ![]()
Ahojda všem.
Udělal jsem tabulku všech programů, kde uvidíte minutu po minutě jednotlivé fáze všech programů, získáte tak přehled co se vlastně v každém preogramu děje. Už jsem to poslal i Etě, tak počítám, že to budou mít také brzy an webu.
zde můžete stahovat:
http://www.edisk.cz/…04.29KB.html