Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nikde som tam nenasla kolko oblatok (keksov), kolko kokosu na 1 salko.
@ajaD protože je to od oka. Ale já mám momentálně jedno salko, tři Delisy a jeden sáček kokosu (200g) a myslím že to padne.
@ajaD i tobě
už se těším až uložím dítě a půjdu koulet. a sežeru zbytek salka ![]()
Těsto hotové už v lednici, chuťově vynikající, jen mi to nechce pořádně ztuhnout, je to bablačka. Buď sem levá nebo je to tím, že jsem salko nekupovala ale dělala si ho sama doma
![]()
Zítra se vrhnu ještě na jednu dávku a poprvé zkusim s oplatkama, a taky dožírám salko ![]()
@Anonymní píše:
Těsto hotové už v lednici, chuťově vynikající, jen mi to nechce pořádně ztuhnout, je to bablačka. Buď sem levá nebo je to tím, že jsem salko nekupovala ale dělala si ho sama doma![]()
Zkus přidat kokos ![]()
@Anonymní píše:
Těsto hotové už v lednici, chuťově vynikající, jen mi to nechce pořádně ztuhnout, je to bablačka. Buď sem levá nebo je to tím, že jsem salko nekupovala ale dělala si ho sama doma![]()
kamarádce domácí taky neztuhlo, musela ho dát do likéru. Jinak zkus ještě zahustit kokosem. Mně to ztuhlo v lednici skoro hned, musela jsem to nechat povolit než jsem začala dělat kuličky.
Salko, maslo, kokos a trocha citronove stavy… pak obalim v kokosu a dovnitr dam mandli… s tou stavu z citronu jsou luxusni!
@Ketris píše: Více
Dekuju
Bojim se aby to ztuhlo. A lze použít obyc kondenz. mleko? Nebo to musí být nutně salko? Nevím jaký je v nich rozdíl.