Domácí sladkosti pro dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
10.11.09 17:25

Kamčo tak to je super taktika :lol: :lol: :lol: Můžu vyzkoušet,ale kulich už je maličko vyčůranej,snažím se ho vést,aby si nevybíral,ale taky mu nechci věci vnucovat (teda myslím tím jídlo),jsemto hrozně napsala,každopádně díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.11.09 18:32

Paradise když se to nechá venku tak jsou křupavý ale ne tvrdý ale dá se to dát i do pytlíku a zůstanou jakoby vláčný. Vyzkoušej uvidíš, ale žvejkačka to není. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
10.11.09 19:09

Díky za ty bonbony, to zní geniálně. Určitě ukládám.
Akorát bych se pokusila použít místo komerčního želé agar ze zdravé výživy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.11 09:52
Kamča.dalmatinka píše:
Paradise já mám jeden recept,nevim jestli u Vás zabere,ale když mu dám jakékoliv ovoce řeknu tady máš bonbon tak je spokojenej :lol: :lol: :lol:

http://www.poslirecept.cz/…ro-deti.html

Jeee, tak to je super:) To se mi libi, budu to taky praktikovat:D Bonbon bude ovoce. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
4.1.13 12:47

Tvarohové pečivo
250g hladké mouky
250g měkkého tvarohu
250g másla
1 žloutek
sůl
cukr na obalení

Postup přípravy: Všechny suroviny s mícháme a vypracujeme těsto, které vyválíme na placku a vykrajovátkem vykrajujeme tvary, ty přemisťujeme na pečícím papírem vyložený plech. Pečeme dorůžova. Po vychladnutí obalujeme v cukru.

To je diabetické Vánoční cukroví. Letos jsem ho pekla kvůli synovi 17m, aby měl taky nějakou mňamku a povolila jsme mu je jen sem tam. Údělala jsem malinkaté tvary. Moc mu to chutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí