Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A flaška na sifon, šlehačkova láhev na bombicky
A žive květy ![]()
@Aspera píše:
Skříňky máme dodnes doma i my. A byla to fakt kvalita, pořád je v pohodě a funguje.
No jasný, univerzál ![]()
A taková nástěnná kuchyňská váha, jejíž ciferník se překrýval tou miskou na vážení. A ruční šlehač (tu nádobu od něj jsme používali jako odměrku). A nádoba na mléko v sáčcích ![]()
Dobrý téma, dokonce i já si některé věci ještě pamatuju
Většinou teda jen z návštěv, doma jsme to měli zařízené spíš prakticky, ale nějakou prastarou sedací soupravu nevím jaké značky má táta v tom domku dodnes ![]()
@RadkaCh píše:
Náhodou, ždímačka byla fakt super. Obzvlášť, když se špatně naplnila a zdivočela
nám skákala po celé prádelně a vibrovala i podlaha v patře ![]()
@kvaček píše:
Já teda nevím, jelsti si nepletu dobu, ale co si tak pamatuju, tak v té době měla každá kudrnatou hlavu a nosila doma zástěry- jako šaty, a měla na nohou takové dřeváky- byly myslím, takové zdraovtnické červeno bílé
tyhle?
@Aspera píše:
Tu jsme měli taky a ta teda byla super. Myslím, že někde na půdě ještě bude a možná i funkční. A vířivá pračka to byl taky zážitek v ní prát.
taky ji máme ještě funkční. Za chvíli z ní bude exemplář do muzea ![]()
@blobfish píše:
A taková nástěnná kuchyňská váha, jejíž ciferník se překrýval tou miskou na vážení. A ruční šlehač (tu nádobu od něj jsme používali jako odměrku). A nádoba na mléko v sáčcích
Tu mám teď taky. Fakt se na ní blbě váží.
Ale byly dobrý takový ty vysouvací skříňky se zabudovaným robotem. To má ještě teď máma mýho bývalýho a to je dobrá vychytávka.
@Lima69 píše:
http://img.obrazky.cz/?…
pochoďáky v děšti větru
chlebník
![]()
@Tom-Jerry v tom jsem jezdila já jako mimčo a dokonce ješě minulý rok mi ho máma dala - na balkon.. tak tam byl nějaký den