Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kvaček píše:
Já teda nevím, jelsti si nepletu dobu, ale co si tak pamatuju, tak v té době měla každá kudrnatou hlavu a nosila doma zástěry- jako šaty, a měla na nohou takové dřeváky- byly myslím, takové zdraovtnické červeno bílé
Zástěry jsme nosily i jako oblečení do školky. Plus šílený světle hnědý žebrovaný punčocháče, které pořád sjížděly někam do pryč (že nejsou tak hrozný jsem pochopila v momentě, kdy mi máma dala krepsilonový punčocháče). A na tělocvik neodolatelná kombinace bílé triko + cvičky + modrý teplákový kalhotky s tlustejma gumičkama ![]()
A vlneny kamase nebo tepláky s gumou dole, to byla taky moda
![]()
A cvičebni úbor
![]()
@Tom-Jerry Tak ten si vybavuji jen z fotek, ale ted jsem ho jednou videla u nejakeho penzionu a ten byl taaaak obrovsky.
@Moise píše:
taky ji máme ještě funkční. Za chvíli z ní bude exemplář do muzea
http://img3.hyperinzerce.cz/…imacky-2.jpg My měli tuhle malou. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.15 v 21:40
@cilly píše:
A flaška na sifon, šlehačkova láhev na bombickyA žive květy
Jo živé květy, mamka používala A táta pitralon. Teď úplně cítím tu vůni. ![]()
Jako děti jsme měli promítačku, zavřeli jsme se v koupelně, protože neměla okna a promítali na bílé dveře ![]()
http://nd01.jxs.cz/…44076_o2.jpg
Příspěvek upraven 27.09.15 v 21:41
@Tom-Jerry píše:
Holky a co tyhle kočárky
Tss, ty se teď prodávají za těžký prachy ![]()
@Tom-Jerry píše:
Holky a co tyhle kočárky
V tom jsem taky jezdila, v zeleném. A měla jsem i okýnka ![]()
@RadkaCh píše:
Tss, ty se teď prodávají za těžký prachy
koukala jsem že jsou žádané a drahé
@Tom-Jerry píše:
Holky a co tyhle kočárky
my ho máme ještě doma, malá s ním jezdí po dvoře (s dětskou verzí na panenky) ![]()
A mámina známá, co často hlídala svoje vnouče (a je mladá babička), ve velké verzi tohoto kočárku vozila tu jejich malou po vsi. S moderníma kočárkama se neskamarádila a tento hezky houpal ![]()
Příspěvek upraven 27.09.15 v 21:43
@Moise píše:
Jako děti jsme měli promítačku, zavřeli jsme se v koupelně, protože neměla okna a promítali na bílé dveřePříspěvek upraven 27.09.15 v 21:41
ježiš já na to úplně zapomněla
my jí taky měli a promítali na dveře ![]()
@Moise píše:
Jako děti jsme měli promítačku, zavřeli jsme se v koupelně, protože neměla okna a promítali na bílé dveřePříspěvek upraven 27.09.15 v 21:41
Toto tu taky někde je. Už jsem přemýšlela jestli ji dětem nevytáhnu. ![]()
@Anna766 píše:
Jo živé květy, mamka používala A táta pitralon. Teď úplně cítím tu vůni.
Děda ho taky používal.
![]()