Doporučte dobrou kadeřnici Praha Uhříněves

56
18.2.13 08:46

Doporučte dobrou kadeřnici

Ahoj, tak mě tak napadlo, že bych se nechala ostříhat a zvažuju, že bych šla do krátkých vlasů. Ale nechce se mi zkoušet nějaký kadeřnice naslepo… To mi přijde v případě krátkých vlasů jako moc velký risk :D Máte někdo ozkoušenou dobrou kadeřnici, která je šikovná, umí poradit, má nápady a účes má šmrnc? Pokud by to bylo buď přímo v Praze - Uhříněvsi nebo okolí (Háje, Měcholupy, Petrovice, Říčany, apod.) bylo by to super. Díky!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
18.2.13 08:52

Petra Měchurová…v Praze je určitě mraky možností, záleží kolik za to chceš utratit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.2.13 08:53

Ahojky doporucuju.. kdyz si napises na google Jana Heideová kadernice..tak ti hned vyjede ten pevni odkaz na jeji stranky:-) je to fakt super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.2.13 08:54
@moniicfka píše:
Ahojky doporucuju.. kdyz si napises na google Jana Heideová kadernice..tak ti hned vyjede ten pevni odkaz na jeji stranky:-) je to fakt super:-)

http://www.kadernice-jana-s.ic.cz/Uvod/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.2.13 09:09

Pokud nezáleží na penězích, tak Toni and Guy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
18.2.13 10:00

No, problem je, ze co nekdo povazuje za super rozcuch, muze obe prijit jako oskubanych pet chlupu :/. Ja jsem v minulosti udelala to, ze kdyz se mi fakt libil neci uces, tak jsem se dotycne zeptala, kam chodi. Nemusis se stydet, ostatni zenske maji vetsinou radost, kdyz je nekdo pochvali a budes vedet, co cekat.

• Citovat
  • Upravit
56
18.2.13 10:05

Díky za tipy. A o penězích to je a neni. Samozřejmě nepředpokládám, že seženu nějakou super kadeřnici za 500,– ale třeba 2000,– už by mi přišlo dost… Chjo, je to těžký, hlavně když má jeden nějaký požadavky a limity… :D

@catie jo jo, naprostý souhlas! To, že se nějaké „kolemjdoucí“ zeptám mě taky napadlo, ale jako na potvoru jsem od té doby nikoho kdo by mě zaujal účesem nepotkala… zákon schválnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková