Dospívající/mladí dospělí - zvyky a návyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
2.9.16 09:03

Záleží hlavně na výchově, přístupů rodičů k dětem už od narození. Taky vliv má i dnešní doba (pc atd.). Ale nejdůležitější snad je to, jak se rodiče k dětem chovají od narození do pubertálního věku. Pokud třeba nejsou schopni teď vynést odpadky, dříve to po nich asi nikdo nechtěl. To je jen můj názor jenom. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
2.9.16 09:32
@Anonymní píše:
@Takyjedna @Alušáček @Maden Hmm, tak všem, co mi tu píšou o pruzení. Rozhodně je neprudím, nechávám je tak, jak jsou, občas máme nějaký návrh, spíš se snaží chlap, jsou to jeho děti. Jací jsme byli my? No jasně, pařby a rande taky :D, ale přitom jsme se starali sami o sebe, neustále jsme něco dělali, snažili se ve škole i v práci, makali na sobě, proto nás to zaráží. A jestli si mladí něco užívají? Jako že bychom jim v tom chtěli bránit? To je opravdu zajímavá dedukce :D :D :D Kdyby užívali, tak neřeknem ani popel. Ale oni chrní do oběda jen proto, že se po zbytek dne budou nudit a pak mají akorát depresi. Ve škole hrozné výsledky, ale je jim to úplně jedno. Když jim navrhnem, že si půjdem zaplavat nebo projet na kole,je hned oheň na střeše, zuření z jejich, ne z naší strany. Postavu mám stokrát lepší než holčina o polovinu mladší, to se teda nezlob, ale tohle by mi fakt vadilo :nevim:.

:lol: Už vidim mýho 19 letýho synátora, jak se na tohle tváří. Ještě tak, kdyby šel sám s otcem, tak možná…ovšem aby absolvoval tyhle " motivující akce" s přítelkyní…a v tomhle věku… :roll: :roll:
By se příště na to leda tak vykvajz.
Myslim, že motivovat má hlavně otec, když má takovou starost o budoucnost dětí a hlavně v dřívějším věku…ne když jsou děti dospělý a za pomoci svý přítelkyně, která je tak jiná a má potřebu to nutit ostatním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.9.16 09:35
@Anonymní píše:
Máte někdo děti v tomto věku? Cca 18, 20 let. Přítel má děti tohoto věku a mě docela překvapují takové věci, které bych od mladých v dnešní době rozhodně čekala, které my považujeme jaksi za samozřejmé a od mládí praktikujeme. Např. žádná cílevědomost, touha po vzdělání, po kariéře, vůbec po výsledku. Žádný zájem třeba o zdravou výživu, péči o svoji tělesnou schránku, sport. Přijde mi divné, že v tomto věku po sobě téměř neumí uklidit, oškrábat brambory, roztřídit odpadky atd. Nechci je nějak buzerovat :D ale zajímalo by mě, jací jsou ostatní.

Mam dve deti presne v tomhle veku a to, co pises, me vubec neprekvapuje.Nema smysl to resit, clovek si tim jen nici sve zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí