Dostanu menstruaci, pokud jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
31.7.18 22:20
@Celina píše:
Záleží na tom, který prst to byl :think:

Pokud na pravé ruce, tak z toho bývají jedině holky :P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
31.7.18 22:22
@Russet píše:
Pokud na pravé ruce, tak z toho bývají jedině holky :P :zed:

Levou je to ale zas jak od cizího. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:24

A pokud prstík vyndala a pak znovu vsunula, tak dvojčata 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:26
@Lychee13 píše:
Levou je to ale zas jak od cizího. :think:

A kdo říká, že to není někdo cizí? To pak musí použít jen levou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.7.18 22:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, o otěhotněni jsem se pokusila prstikovou metodou. Sperma jsem si zavedla hluboko do pochvy. Cca 5den po me začalo bolet v podbřišku jako bych to mela dostat. Dva dny (takze 7 DPO) jsem zacala spinit hnědým výtokem.. Další den na to se přidalo trochu krve a v noci to vyústilo v silne krvácení. Prostě jako bych to normalne dostala ale o týden dřív než to dostat mám. Bolí me hlava a podbřišek. Co si mám o tom myslet? Mužů byt tehotna nebo ne? :(

Vajíčko se asi správně neuhnízdilo, což se děje mám pocit cca 7. den po oplodnění, tak by to mohlo souhlasit. Nejspíše potracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
31.7.18 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, o otěhotněni jsem se pokusila prstikovou metodou. Sperma jsem si zavedla hluboko do pochvy. Cca 5den po me začalo bolet v podbřišku jako bych to mela dostat. Dva dny (takze 7 DPO) jsem zacala spinit hnědým výtokem.. Další den na to se přidalo trochu krve a v noci to vyústilo v silne krvácení. Prostě jako bych to normalne dostala ale o týden dřív než to dostat mám. Bolí me hlava a podbřišek. Co si mám o tom myslet? Mužů byt tehotna nebo ne? :(

Uz aby ty prazdniny skoncili…samej anonymni troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:41
@Celina píše:
@AnnaNuvoletta07 potracení čeho?

Asi rozumu :think: To dělá to horko - snad :think: Nelze potratit něco, co nebylo. Neuhnízděné oplodněné vajíčko jednoduše odchází s menstruací. Tady jde o kratší cyklus, to se normálně stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
31.7.18 22:43

Počkej pár měsíců a pak si tam strč rohlík, pokud ho vytáhneš okousanej, jsi těhotná.....
v dnešní době dostupnosti těhotenských testů, které mají snad i na benzince, tyhle dotazy fakt nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.18 22:49
@lleennttiillkkaa píše:
Počkej pár měsíců a pak si tam strč rohlík, pokud ho vytáhneš okousanej, jsi těhotná.....
v dnešní době dostupnosti těhotenských testů, které mají snad i na benzince, tyhle dotazy fakt nechápu

Vzhledem k posloupnosti příkrmů bych volila mrkev  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.7.18 22:50

@Celina Oplodněného vajíčka. Jestli to doprovází bolesti či nikoliv netuším ale když říká, že dostala menstruaci dříve a ještě takto bolestivou, tak je to třeba možné, nejsem doktor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:51
@Russet píše:
Vzhledem k posloupnosti příkrmů bych volila mrkev ;)

S lepkem se dnes doporučuje začínat dřív :jazyk: Během dne může zkusit kukuřičné křupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.18 22:52

Je možná menstruace na počátku tehu?

Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti, zda je možná menstruace na uplnem začátku těhotenství cca po týdnu po oplodnění. Tehu test jsem zatim nedělala. Ale pociťuji bolest v podbřišku takové bodání. Mela z vas některá MS a presto byla těhotná? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.18 22:53
@bartsch píše:
S lepkem se dnes doporučuje začínat dřív :jazyk: Během dne může zkusit kukuřičné křupky.

To prej Margit Slimáková nedoporučuje. Psali dnes na epipi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:55
@AnnaNuvoletta07 píše:
@Celina Oplodněného vajíčka. Jestli to doprovází bolesti či nikoliv netuším ale když říká, že dostala menstruaci dříve a ještě takto bolestivou, tak je to třeba možné, nejsem doktor. :nevim:

Ne, to fakt není možné. Normálně oplodněné nebo neoplodněné vajíčko odejde s menstruací. Tělo ani neví, že by mělo být těhotné. Těhotenský hormon se začne tvořit až po uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.7.18 22:56
@Russet píše:
To prej Margit Slimáková nedoporučuje. Psali dnes na epipi ;)

No, tak to musí být pravda :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital