Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Celina píše:
Záleží na tom, který prst to byl
Pokud na pravé ruce, tak z toho bývají jedině holky
![]()
@Russet píše:
Pokud na pravé ruce, tak z toho bývají jedině holky![]()
Levou je to ale zas jak od cizího. ![]()
@Lychee13 píše:
Levou je to ale zas jak od cizího.
A kdo říká, že to není někdo cizí? To pak musí použít jen levou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, o otěhotněni jsem se pokusila prstikovou metodou. Sperma jsem si zavedla hluboko do pochvy. Cca 5den po me začalo bolet v podbřišku jako bych to mela dostat. Dva dny (takze 7 DPO) jsem zacala spinit hnědým výtokem.. Další den na to se přidalo trochu krve a v noci to vyústilo v silne krvácení. Prostě jako bych to normalne dostala ale o týden dřív než to dostat mám. Bolí me hlava a podbřišek. Co si mám o tom myslet? Mužů byt tehotna nebo ne?
Vajíčko se asi správně neuhnízdilo, což se děje mám pocit cca 7. den po oplodnění, tak by to mohlo souhlasit. Nejspíše potracení.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, o otěhotněni jsem se pokusila prstikovou metodou. Sperma jsem si zavedla hluboko do pochvy. Cca 5den po me začalo bolet v podbřišku jako bych to mela dostat. Dva dny (takze 7 DPO) jsem zacala spinit hnědým výtokem.. Další den na to se přidalo trochu krve a v noci to vyústilo v silne krvácení. Prostě jako bych to normalne dostala ale o týden dřív než to dostat mám. Bolí me hlava a podbřišek. Co si mám o tom myslet? Mužů byt tehotna nebo ne?
Uz aby ty prazdniny skoncili…samej anonymni troll ![]()
@Celina píše:
@AnnaNuvoletta07 potracení čeho?
Asi rozumu
To dělá to horko - snad
Nelze potratit něco, co nebylo. Neuhnízděné oplodněné vajíčko jednoduše odchází s menstruací. Tady jde o kratší cyklus, to se normálně stává.
Počkej pár měsíců a pak si tam strč rohlík, pokud ho vytáhneš okousanej, jsi těhotná.....
v dnešní době dostupnosti těhotenských testů, které mají snad i na benzince, tyhle dotazy fakt nechápu
@lleennttiillkkaa píše:
Počkej pár měsíců a pak si tam strč rohlík, pokud ho vytáhneš okousanej, jsi těhotná.....
v dnešní době dostupnosti těhotenských testů, které mají snad i na benzince, tyhle dotazy fakt nechápu
Vzhledem k posloupnosti příkrmů bych volila mrkev ![]()
@Celina Oplodněného vajíčka. Jestli to doprovází bolesti či nikoliv netuším ale když říká, že dostala menstruaci dříve a ještě takto bolestivou, tak je to třeba možné, nejsem doktor. ![]()
@Russet píše:
Vzhledem k posloupnosti příkrmů bych volila mrkev
S lepkem se dnes doporučuje začínat dřív
Během dne může zkusit kukuřičné křupky.
Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti, zda je možná menstruace na uplnem začátku těhotenství cca po týdnu po oplodnění. Tehu test jsem zatim nedělala. Ale pociťuji bolest v podbřišku takové bodání. Mela z vas některá MS a presto byla těhotná? Díky moc
@bartsch píše:
S lepkem se dnes doporučuje začínat dřívBěhem dne může zkusit kukuřičné křupky.
To prej Margit Slimáková nedoporučuje. Psali dnes na epipi ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
@Celina Oplodněného vajíčka. Jestli to doprovází bolesti či nikoliv netuším ale když říká, že dostala menstruaci dříve a ještě takto bolestivou, tak je to třeba možné, nejsem doktor.
Ne, to fakt není možné. Normálně oplodněné nebo neoplodněné vajíčko odejde s menstruací. Tělo ani neví, že by mělo být těhotné. Těhotenský hormon se začne tvořit až po uhnízdění.
@Russet píše:
To prej Margit Slimáková nedoporučuje. Psali dnes na epipi
No, tak to musí být pravda
![]()