Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, ****paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000,**** dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?
Promiň, ale všichni ti tu radí, aby si se s paní spojila a zkusila se s ní podobrém domluvit a pak z tebe vypadne, že už jste domluvené?
Proč jí nevrátíš peníze? Přesně kvůli takovým lidem jako ty nikdy neposílám peníze předem.
@bse.pedro píše:
Dělá mi hodně dobře, když se do zaslouženejch problémů dostanou zloději a podrazáci. Pokud se tu objeví ta poškozená paní, milerád jí bezplatně poradím a pomůžu s veškerým vyřizováním, včetně podání trestního oznámení na policii…
Já se k tobě přidávám. Nesnáším špínu.
@NerozhodnaBedulinka píše:
Promiň, ale všichni ti tu radí, aby si se s paní spojila a zkusila se s ní podobrém domluvit a pak z tebe vypadne, že už jste domluvené?
Vždyť se podívej na její příspěvky, to je nějaký postih z Chánova.
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?
Já se Vážně nemám za co stydět. Pokud jsi četla dobře, tak jsme ti vcelku věcně poradila. Jako jiné mnohé tady.
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?
Ty ses dopustila podvodu.
Rad tady máš dost. To je ta pomoc. Lidé z diskuze za tebe problém nevyřeší. Nebo jak jinak by sis tu pomoc představovala? Že ti pošleme peníze? Nebo že té kupující pošleme ty články? To asi těžko.
@bse.pedro píše:
Dělá mi hodně dobře, když se do zaslouženejch problémů dostanou zloději a podrazáci. Pokud se tu objeví ta poškozená paní, milerád jí bezplatně poradím a pomůžu s veškerým vyřizováním, včetně podání trestního oznámení na policii…
Jak tu již padlo, paní jsi podvedla a ta je oprávněně vytočená. Zařídila bych se podle zdejších dobrých rad, paní se omluvila a nabídla vrácení peněz. To s tou dobírkou mi přijde jako dobrý nápad, taky bych se bála zboží vracet předem. Když to necháš vyhnít, bude se to resit přestupkem a bude tě to stát mnohem víc peněz, nemluvě o zasloužené ostudě. A mám ještě řadu, která tu nepadla - popros někoho, ať ti ten mail pro paní napíše, protože jestli s ní komunikuješ jako tady, to se fakt ničeho nedoberete…
@tmeren paní jsem se omluvila a domluvila jsem se s ni, tak klid
@Helena1718 píše:
@tmeren paní jsem se omluvila a domluvila jsem se s ni, tak klid
Děkuji za starost, jsem naprosto klidná, protože já nikdy nikoho nenapalila a chovala se vždy slušně ![]()
@tmeren každý někdy udelal chybu tak si uvědomte ze nikdo neni svatej
![]()
Samozřejmě, ale vy jste prodávala něco, o čem jste věděla, že nemáte…
@AnnieTRoj Ale jasne ze je, uvědomila jsem si ze jsem udelala chybu tak jsem se paní omluvila a domluvila jsem se s ni, uz neni co resit tak se tu mějte..
@Helena1718 píše:
@tmeren každý někdy udelal chybu tak si uvědomte ze nikdo neni svatej![]()
no a vrátíš jí teda peníze?