Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, nikdy jsem od přítele nic nedostala. Žádný dárek, kytka pouze když něco opravdu pokazil.
Tak asi záleží, jak to myslíš
Jako k narozeninám, k Vánocům? K narozeninám a k Vánocům dostávám, ale nic velkého. Kytku jsem dostala jednou. Minulý rok jsem tedy dostala pokojovou kytku k výročí a jelikož se mi to téměř kryje se svátkem, jsem tonorý měla k obojímu. A letos překvapil i na Valentýna bonboniérou. Jinak dárky taky nedostávám a ani že by mě třeba pozval na večeři nebo tak…možná o Vánočních trzích jednou zaplatí svařák a teď o dovolený jsem si řekla o zmrzlinu
no, jako ani to nějak nevyžaduji, ale každá holka je ráda, když ji chlap přinese občas nějakou pozornost nebo pozve na večeři že
ale ten můj je asi všeobecně škrt ![]()
Btw, nejsme spolu ještě sto let, ale dva a půl roku a je takový od začátku a už ani nečekám, že se změní
Jaké si to uděláš, takové to máš. Když čekáš dárky, tak bys mu měla sdělit, že jsi dárkový typ. Někteří chlapi tu potřebu obdarovávat nemají.
@Yuki964 píše: Více
Ano. Jsem darkovy typ. Rada dostavam a sama rada davam.
Dostávám skoro pořád
na narozky, Vánoce, svátek, výročí etc. Naposledy jsem dostala velkou kytku za operaci.
Kolikrát si na mě vzpomene i během dne a po cestě z práce mi doveze “dáreček” - oblíbená čokoláda, kytička, nebo něco, co nutně potřebuji
(třeba baterky do světýlek, vůni do auta apod.).
A já teda taky pořád dávám nějaké drobnosti, které ten život udělají hned hezčí
na narozeniny a tomu podobné dávám samozřejmě dražší dárky.
Také jsem dárkový typ a vyžívám se v obdarovávání druhých.
Pokud nedostáváš nic ani k narozeninám, nebo na Vánoce, tak to asi nejlepší není. Pokud myslíš dárek jen tak, ne každý na to je
Taky běžně vyloženě dárek nekupuju, ale koupím třeba něco, co vím, že má manžel rád a neberu to běžně
Někdo na ty dárky prostě není. Pokud chceš dostávat dárky a trápí tě to, prostě mu to řekni. Hele Lojzíku, zítra mám narozeniny, vytas se s nějakým dárkem.
Nebo: Lojzíku, víš, že jsem od tebe ještě nedostala žádný přívěšek na krk, který bych mohla nosit a věděla, že je od tebe? Je hele, tady je zrovna klenotnictví… mrk mrk.
Samozřejmě by bylo lepší, kdybyste byli na stejné vlně a dělal to sám od sebe, ale nikdo není dokonalý. Nauč ho, že ti může udělat radost nějakou drobností a když s nějakým dárkem přijde, náležitě to oceň ![]()
Co pokazil?
Tos nedostala ani nic k narozeninám, vánocům? Ty mu dárky dáváš?
Jak jste spolu dlouho?
Já bych řekla, že pár by měl být nějak podobně „dárkově naladěn“, aby se předešlo nereálným očekáváním a následným zklamáním.
Mě třeba dárky vyloženě obtěžujou, nechci je dostávat ani vymýšlet, co daruju (až na výjimky), radši nějaký pěkný zážitek.
Jsme spolu 32 let, zrovna dnes mi muž přinesl Margotku, jenom tak, žádné výročí. Ví, že ji mám ráda. Koupil ji cestou z práce.
Z vyletu na kole o víkendu mi přinesl lískové ořechy, co nasbíral v oboŕe.
@Barčamart píše: Více
Ocekavat, ze se zmeni je samozrejme blbost, ale uprimne, vazne se chces s takovym chlapem spokojit? Taky jsem kdysi mela na muze nizky naroky a byla to obrovska chyba. Zamysli se nad tim ![]()
Ja dostavam i kdyz neni vyroci nebo narozky, ted me pred tydnem prekvapil vyzvedl me v praci a v ruce ruze a to jsem necekala ze prijede, jsme spolu 3 roky