Dostáváte dárky od svého přítele?

1
29.8.24 20:30

Dostáváte dárky od svého přítele?

Dobrý den, nikdy jsem od přítele nic nedostala. Žádný dárek, kytka pouze když něco opravdu pokazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barčamart
29.8.24 21:02

Tak asi záleží, jak to myslíš :think: Jako k narozeninám, k Vánocům? K narozeninám a k Vánocům dostávám, ale nic velkého. Kytku jsem dostala jednou. Minulý rok jsem tedy dostala pokojovou kytku k výročí a jelikož se mi to téměř kryje se svátkem, jsem tonorý měla k obojímu. A letos překvapil i na Valentýna bonboniérou. Jinak dárky taky nedostávám a ani že by mě třeba pozval na večeři nebo tak…možná o Vánočních trzích jednou zaplatí svařák a teď o dovolený jsem si řekla o zmrzlinu :mrgreen: no, jako ani to nějak nevyžaduji, ale každá holka je ráda, když ji chlap přinese občas nějakou pozornost nebo pozve na večeři že :D ale ten můj je asi všeobecně škrt :roll:
Btw, nejsme spolu ještě sto let, ale dva a půl roku a je takový od začátku a už ani nečekám, že se změní

• Citovat
  • Upravit
6024
29.8.24 21:08

Jaké si to uděláš, takové to máš. Když čekáš dárky, tak bys mu měla sdělit, že jsi dárkový typ. Někteří chlapi tu potřebu obdarovávat nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.8.24 21:11
@Yuki964 píše: Více

Ano. Jsem darkovy typ. Rada dostavam a sama rada davam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.24 21:13

Dostávám skoro pořád :mrgreen: na narozky, Vánoce, svátek, výročí etc. Naposledy jsem dostala velkou kytku za operaci.

Kolikrát si na mě vzpomene i během dne a po cestě z práce mi doveze “dáreček” - oblíbená čokoláda, kytička, nebo něco, co nutně potřebuji :lol: (třeba baterky do světýlek, vůni do auta apod.).

A já teda taky pořád dávám nějaké drobnosti, které ten život udělají hned hezčí :kytka: na narozeniny a tomu podobné dávám samozřejmě dražší dárky.

Také jsem dárkový typ a vyžívám se v obdarovávání druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16280
29.8.24 21:15

Pokud nedostáváš nic ani k narozeninám, nebo na Vánoce, tak to asi nejlepší není. Pokud myslíš dárek jen tak, ne každý na to je :nevim: Taky běžně vyloženě dárek nekupuju, ale koupím třeba něco, co vím, že má manžel rád a neberu to běžně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
29.8.24 21:40

Někdo na ty dárky prostě není. Pokud chceš dostávat dárky a trápí tě to, prostě mu to řekni. Hele Lojzíku, zítra mám narozeniny, vytas se s nějakým dárkem.

Nebo: Lojzíku, víš, že jsem od tebe ještě nedostala žádný přívěšek na krk, který bych mohla nosit a věděla, že je od tebe? Je hele, tady je zrovna klenotnictví… mrk mrk.

Samozřejmě by bylo lepší, kdybyste byli na stejné vlně a dělal to sám od sebe, ale nikdo není dokonalý. Nauč ho, že ti může udělat radost nějakou drobností a když s nějakým dárkem přijde, náležitě to oceň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.24 21:52

To máš blbý. Teď záleží, co s tím hodláš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.8.24 22:09

Jako dárky k narozeninám apod Nebo dárky jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.8.24 22:13

Co pokazil?
Tos nedostala ani nic k narozeninám, vánocům? Ty mu dárky dáváš?
Jak jste spolu dlouho?
Já bych řekla, že pár by měl být nějak podobně „dárkově naladěn“, aby se předešlo nereálným očekáváním a následným zklamáním.
Mě třeba dárky vyloženě obtěžujou, nechci je dostávat ani vymýšlet, co daruju (až na výjimky), radši nějaký pěkný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.24 22:22

Jsme spolu 32 let, zrovna dnes mi muž přinesl Margotku, jenom tak, žádné výročí. Ví, že ji mám ráda. Koupil ji cestou z práce.
Z vyletu na kole o víkendu mi přinesl lískové ořechy, co nasbíral v oboŕe.

• Citovat
  • Upravit
6654
30.8.24 07:25
@Barčamart píše: Více

Ocekavat, ze se zmeni je samozrejme blbost, ale uprimne, vazne se chces s takovym chlapem spokojit? Taky jsem kdysi mela na muze nizky naroky a byla to obrovska chyba. Zamysli se nad tim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
30.8.24 07:55

Ja dostavam i kdyz neni vyroci nebo narozky, ted me pred tydnem prekvapil vyzvedl me v praci a v ruce ruze a to jsem necekala ze prijede, jsme spolu 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný