Dotaz na reakci ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149427
17.6.26 13:48
@Pirek píše: Více

On se vráti. O to strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
17.6.26 14:22
@Miminoman píše: Více

Jednoduše, ue je zacnu dostavat, ale to je na tebe koukam prilis slozity myslenkovy pochod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.6.26 15:27

Také bych neodepsala. Vadilo by mi, že mě neoslovil, když jsme se viděli osobně a pak si na mě shání kontakty do práce, aniž bych mu já sama nějaký kontakt dala.
Měla bych obavy, že neunese prosté „Ne, nemám zájem“ a bude to brát jako začátek konverzace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
17.6.26 20:27

Nečetla jsem diskuzi, protože seš divnej. Ve tvém věku bys měl poznat, jestli při osobním setkání dává žena najevo zájem. Tys jí napsal na mobil a pak ještě e-mailem poslal dopis, což je ultradivný. Jako dopis?! A posuzuješ se jakoby očima jiných osob - to je jako v inzerátu „přátelé o mně říkají, že…“ Prostě to vzdej a už ji neotravuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2301
18.6.26 13:10

Jó, diskuze krásně ukazuje, že není nad to se zeptat hned osobně a na místě! :D Ještě jsem nezažil, že bych takto nedostal odpověď. :) I když je pravda, že ženy neříkaly vysloveně „ne“, většinou jsou to takové vyhýbavé odpovědi, které si ale umím vyložit po svém, ale někdy to není jasné. Třeba „já už někoho mám“ je jasné, ale „poslední dobou nemám čas“ moc jasné není. :)

No každopádně, zvát někoho na rande písemně zcela obecně vhodné není, zvláště pokud ta možnost se vidět osobně byla. Ale jednou jsem zmínil kolegyni, že se mi líbí jedna paní, kolegyně mi odpověděla, jestli jsem jí napsal. 8o No, trošku jsem koukal, přišlo by mi to ujeté, zvláště protože mě nijak neznala. Ale možná to opravdu někdo tak dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
18.6.26 13:51

Já bych se v tom takhle nepitvala. Zkusil jste to a ona nezareagovala. Takže prostě nemá zájem. Je fuk proč. Nemá. Vezměte to a jděte dál hledat jinou… Když mě chlap odmítne (byť třeba tím, že mi nedá žádnou zpětnou reakci), tak to taky vezmu. Neřeším, jestli jsem mu připadala dost hezká, jestli tohle nebo ono. Kdyby to tam bylo, tak reaguje. Pro něj to tam není a tím to hasne. A objektivně si můžu být pěkná, jak chci. To neznamená, že budu přitahovat zrovna toho jednoho. I když třicet dalších okolo můžu. To je život… Takže možná jste hezkej a dostatečně zabezpečenej. A možná si to ta žena i myslí. Ale třeba tam prostě nepřeskočila ta vnitřní přitažlivost. Takové to neviditelné cosi, co nás k druhému táhne. Vám třeba jo, jí ne… Holt jste nezaujal tak, jak jste si přál… Na mě osobně by třeba neudělalo dobrý dojem, kdybyste mi napřed poslal sms a když bych neodpověděla, tak ještě email. Přišlo by mi to dotěrné a že nejste ochotný akceptovat nezájem… Víte, proč většina žen neodepíše „promiňte, nemám zájem“ a místo toho mlčí? Protože většina mužů není schopná tu odpověď akceptovat a dát pokoj. Takže začnou tu ženu přesvědčovat, proč by měla mít zájem a že by měla dát šanci atd. Tak proto ženy raději mlčí nebo posílají rovnou do bloku… Není to myšleno jako nevychovanost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
18.6.26 14:05

Vzpomnela jsem si na tenhle text z pisnicky, je to ze zivota :mrgreen:
Dej mi seznam důvodů, proč nechceš mě mít ráda
a já bod po bodu napíšu proč to není pravda.
Nechtěl bych tě pasovat do role lhářky,
jen mazat a znovu psát dopis o délce bakalářky
o tom, jak je jasné, že jsme si souzeni.
Tak proč to není?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5005
19.6.26 06:56
@Anonymní píše: Více

Kdyby mela hezka zenska odpovidat kazdemu chlapovi ci odběrateli - čekateli…tak nedela cely den nic jineho :)

Proste neni tvoje liga bud financne nebo fyzicky. Ja vubec nechapu kde se bere v teto dobe psar zene jako první:D vsak jsou na to zvykle a uz je to pro ne az trapne. Ja treba ksyz jsem mel tinder jsem nikdy nedaval,,lajk" a zaplatil jsem si abych mel verzi kde vidim ktera naopak me dala lajk a pak jsem si vybral ktere odepsat.
Dnesni čekatelé…peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria