Ovulační test negativní, když se včera blížila ovulace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
20.10.15 17:12

Holky moc díky za váš názor… pro jistotu se teď tulíme každý den a doufám, že ms už nedorazí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
20.10.15 18:23
@histep píše:
OVU test měla pozitivní 16., jak píše v úvodu, 17. už byl negativní. 14. byl předovulační pokles, 17. byl vzestup o 0,2 st. Myslím, že to ukazuje spíš na 16.
Já mám taky OVU ten samý den jako pozitivní test, ne až 2 dny po.
Ale tak ono je to někdy těžké určit. Mě se někdy spletl i FF :roll:

Máš pravdu, omlouvám se, blbě jsem se dívala. Takže ano, ovulace mohla být hned ten den, tedy 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.11.15 20:21

@Maky.p Obnovuji diskuzi :-) Snad nevadí, že sem tak vletím…vypadáte, že máte přehled :-)
Dnes jsem měla pozitivní ovu test kolem 16hod, druhý test (mám mraky plodného hlenu) jsem udělala teď po 4 hodinách a už je negativní. Nevím vůbec co to znamená. Bohužel teplotu neměřím. Takže nevím zda má ještě cenu se o něco pokoušet (manža se vrací dnes pozdě večer) nebo jsme to projeli.
Díky moc za každý komet! Fota přikládám (ten horní je ten večerní - negativní po 4 hodinách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.11.15 20:57

@Venuše28 - ovulace teprve bude, obvykle bývá od posledního pozitivního testu, do max dvou dnů. Takže kdyz dáte sex dnes a zítra nebo pozítří, tak se trefite. Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.11.15 21:05

@Maky.p moc díky…to zní dobře :-) udělala jsi mi radost. Já už z toho taky někdy blbnu…takové ujištění je bezva! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí