Dotaz těhotenství a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.6.20 13:47
@Anonymní píše:
Já jsem na tom podobně jako ty, včera ráno nejdřív špinění a po hodině se to rozjelo přirovnal bych to střední ms trvalo to jen do odpoledne než jsem zalehla do klidoveho režimu dle dr potom to začalo ustupovat a do rána to bylo jako slabší ms až špinění a teď ještě trochu špinění na papíře. HCG jsem měla vysoké Vacek v děloze 7mm a dostala jsem akorát ascorutin a vysadila injekce na ředění krve že to mohlo aj podpořit. Na KO mě objednali až za týden. Ale pozítří si chci tajit na krev ať mám jasno či čekat. Jinak včera břicho bolelo jak na ms celé dopoledne pak to ustoupili…

Jojo tak to máme vážně stejně. Já co čtu všechny diskuze tak se zatím moc neuklidnuju všude píšou ze ms být nemůže. A ja proste regulérní ms mám i s bolestma. Jediné co mě uklidňuje ze dr říkal ze to mimi je krásne uhnizdene na místě jak má být… no tak jen doufám ze se bude držet všemi 10 a ta mrcha červená ho nevezme sebou :((( jinak mi napsal utrogestan 2tbl vaginálne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 13:49

@Lorelay.cz jses zlata :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 13:51
@Anonymní píše:
Jojo tak to máme vážně stejně. Já co čtu všechny diskuze tak se zatím moc neuklidnuju všude píšou ze ms být nemůže. A ja proste regulérní ms mám i s bolestma. Jediné co mě uklidňuje ze dr říkal ze to mimi je krásne uhnizdene na místě jak má být… no tak jen doufám ze se bude držet všemi 10 a ta mrcha červená ho nevezme sebou :((( jinak mi napsal utrogestan 2tbl vaginálne…

Jojo mě dr řekl že neví jak to dopadne že rozhodně jestli hcg stoupne nebo půjde dolů a bude jasné že je konec. Já beru progesteron 2-0-2 spodkem a utrogestan 0-1-0 vrchem a estrimax 1-0-1. A teď ten ascorutin 1-1-1 a to mi dr řekl že ještě nějaký ten den budu krvácet zatím jen spinim. A bolesti nemám. Já zas v diskuzích našla že někdo kráčel dost nevědělo se proč a v klidu donosili některé ze potrat tak to si člověk nevybere je to asi tak 50 na 50

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 13:55

Myslíte holky ze kdyby to byl potrat tak by to odešlo třeba hned dnes s tou ms??? Ze kdybych případně zítra šla mermomocí na gyndu ze už by podle utz viděl ze tam nic není???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 13:57
@Anonymní píše:
Myslíte holky ze kdyby to byl potrat tak by to odešlo třeba hned dnes s tou ms??? Ze kdybych případně zítra šla mermomocí na gyndu ze už by podle utz viděl ze tam nic není???

Tak to já osobně nevím jak to vlastně je pac jsem těhotná poprvé ale taky by mě to zajímalo ale asi by to první zjistili z krve ne, že klesa

• Citovat
  • Upravit
850
9.6.20 14:10

Nejspolehlivější je opravdu HCG v krvi. Když neklesá tak šance je. Já při prvním potratu šla na gyndu, že jsem krvácela a jen mi dr. řekla že mimčo tam furt je a že se uvidí jestli mens. přijde nebo ne. Bohužel přišla a až pak jsem šla na kontrolu zda je vše pryč. Také už jsem, ale četla o holkach co krváceli a i po tom miminko měli, tak hlavu vzhůru. A pokud to vážně nevyjde tak není všem dnům konec. Příště to snad vyjde. Chce to trpělivost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 14:38

Holky tak se to neudrzelo a potratila jsem :((( becim jak Husa snad to vyjde co nejdříve to půjde :(((

• Citovat
  • Upravit
850
10.6.20 18:12

Tak to mě moc mrzí. Neboj brzy se zase zadaří a pak bude vše v pohodě. Držím moc palce ať je to brzo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
10.6.20 20:58
@Anonymní píše:
Holky tak se to neudrzelo a potratila jsem :((( becim jak Husa snad to vyjde co nejdříve to půjde :(((

To mě mrzí držím palce ať to brzo vyjde znova. Já zatím nevím mě krvácení lehke přešlo jen do pár kapek na papíře zítra jdu na krev samoplatce a až na kontrolu v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 20:02

@Zetmi ahoj tak jak jsi dopadla???

• Citovat
  • Upravit
8017
16.6.20 20:03
@Anonymní píše:
@Zetmi ahoj tak jak jsi dopadla???

Bohužel to taky odešlo.. Takže v červenci zahájíme nový pokus ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
16.6.20 20:09

Holky to mě moc mrzí. Držím palce ať se brzy zadaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
16.6.20 20:19

@Lorelay.cz dekuji :hug: si zlata já doufám spíš se bojím aby se chytilo a aby zase neodeslo ani sestra nechápala když to bylo tak krásně rozjeté proč se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
16.6.20 21:18

@Zetmi Někdy se to bohužel stane. Když jsem poprvé otěhotněla tak se nám to podařilo hned na první pokus, ale v 6tt jsem také začala krvácet a bylo po všem. Podruhé už jsem si byla jistá, že tu smůlu už mám za sebou a bude to už dobré, ale v 9tt to bylo zamlklé těhotenství. Teď jsem teprve v 7tt a klepu se strachy z každé hlouposti a bojím se další kontroly. Chce to holt silné nervy a hodně víry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
16.6.20 21:19

@Lorelay.cz to je pravda, tak ti držím palce ať dojdeš s prckem do zdarneho konce :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí