Dovolená - komplikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85284
12.8.21 11:41
@Anonymní píše:
To jsem taky udělala. Říkala jsem si, že letos to překoname. Měli jsme týden na to, aby se děti daly dohromady - u doktorky vše v pořádku, do odjezdu budou stoprocentně fit. Den po dni se přes veškeré mé snahy to totálně zkomplikovalo, až odpadly obě děti. To už není normální. Ať dělám, co dělám, vždy jsou ve stejnou dobu nemocní - oba. Seznam na balení mám taky, dopředu nebalim, protože bych taky balila úplně zbytečně. Dopředu se nestresuju, protože vždy pozitivně věřím, že tentokrát to bude super a vyjde to. Spoustu věcí beru jako zážitek, zasmeju se tomu, i když ostatní se nesmali. Jeden rok pořád lilo - fakt hodně. Skladala jsem věci - stan, deku, podložky… Hlavně ten stan chvilku trval a lilo fakt hodně, takže nemělo cenu čekat. Všichni schovaní a dívali se na mě a litovali mě. Ze mě teklo šílené a co - já se tomu zasmála. Takové věci mě nerozhodí. Ale letos to je fakt celé ve smůle, několik za den.

Tak ja bych treba nejela pod stan, tam bych si neodpocinula a navic jen v jednom tydnu. Pod stan jsem ochotna jen, az budou deti starsi a nekam, kde je teplo a slunko, k mori :)

A co se teda na ted dovolene delo tak strasneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
12.8.21 15:01

Nečetla jsem celou diskuzi, ale nemyslím, že by to byly nějaké výjimky, co popisuješ. Já zažila během jedné dovolené vrácení od hranic kvůli zapomenutým dokumentům, zapomenuté léky a jejich shánění v nočním městě, noční epileptický záchvat, zvracení, nesehnání noclehu a byla to báječná dovolená tehdy…
Jinak že se porouchá auto a osloví se místní, se nám stalo mnohokrát, že se někomu udělá blbě taky, jednou nám auto komplet shořelo (ano, to nebyla žádná legrace), spalo se u dálnice nebo prostě někde po cestě v autě nebo ve spacáku, manžel se jednou vyboural na půjčené motorce takže nutná návštěva nemocnice, děti měly zánět ucha a jelo se kvůli tomu 60 km do tamní nemocnice a tak podobně (astmatické záchvaty, hospitalizace kvůli těžké infekci, postupně si to tak vybavuji…). Nikdy mne nenapadlo, že se mi nevyvedla dovolená, naopak, na vše vzpomínám ráda (a jsem ráda, že to špatné je za námi). Kromě té jedné v Egyptě teda, ta se fakt nevyvedla a už bych tam nikdy nejela.
Chápu, že třeba jsi přetažená a máš našponovaný nervy, ale on to pak člověk bere nějak osobněji, než když je jinak psychicky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
12.8.21 15:46

Mame asi stesti, veci nezapominame, s autem problem neni a deti nevysiraji. S manzelem jsme celkem flegmatici, takze nas nic moc nerozhodi. S detmi jsem byla i v Americe, Japonsku ci Tchaj-wanu. Dcera stihla vsechny tyto zeme do jednoho roku života. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.8.21 23:53

Teď jsme se vrátili s manželem po třech dnech ve dvou a SUPER :D. Nikdy mě nenapadlo mít výčitku vůči dětem a ani chlapa. Prostě máme na to časem nárok a užili jsme si. Už jsme tripovali jednu 14-denní dovču na Balkáně s dcerou a teď s ní poletím na týden k tomu móři na válení (jestli to teda dáme a nebudeme páchat dobrodružné objevy :mrgreen: ). Proč to ale píšu- tak za prvé se máme rádi a děláme přirozeně to, co vyplyne a hlavně to, co nám VŠEM vyhovuje. A kdybych měla třeba babičku, co si jako smráďata půjčí a odveze je pryč, tak si řekneme super- a budeme přát fajn zážitky a my si hned vymyslíme něco, abychom si to taky užili… :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí