Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marra píše:
Me strasne fascinuje, jak vas muze bavit, se tady neustale do te zenske navazet![]()
Jde videt, ze mate co h.ovno na praci
Ono to ma souvislost se vcerejsi velmi podarenou diskuzi.
Na co pani na uklid my ji nepotrebujeme nejsem zadnej lempl vsechnu praci si udelam sama,
@marra píše:
Me strasne fascinuje, jak vas muze bavit, se tady neustale do te zenske navazet![]()
Jde videt, ze mate co h.ovno na praci
To bude tím, že jsme se jí včera snažili poradit, trávili čas psaním a pak po x stranách vyšlo najevo, že si z nás vystřelila. ![]()
@marra Ty jsi ráda, když někdo z tebe dělá blbku? já teda ne. Už jsem to tu psala. Jsou tu hodné ženské, co se snaží druhým poradit a ani netuší, že si plácají játra na nějakou lhářku. A to mi nepřijde fér. A teď se obraz Simonky skládá jako puzzle.
Holky ja vim, ale ze vas to jako bavi, vzdyt staci napsat, ses lharka, nahlasit ji eventuelne adminum a tim to hasne. Vzdyt vam stejne celou dobu lze, tak nac se s ni handrkovat? ![]()
@simoušek píše:
At se bavi vzdyt nic ani nedelaji nez sedijou u pocitače.
Ocividne ty u nej nesedis, nevim co te vede k tomuu, zakladat zde lzive diskuse, ale nejspis ti to dela dobre, nejen na tve ego, doufam ze ne na nejaky organ ![]()
Holky kaslete na nej/ni, ![]()
@marra jakpakto? me proste fascinuje jak si ta pani strili z ostatnich, cetla jsem ji vcera jak vystupuje a dnes znova a dalsi dve diskuse s ni a neda mi to
@marra Tak včera jsem se tloukla do hlavy, že jsem vůbec měla snahu radit, dneska se aspoň bavím, čerpám humorem zpět energii, kterou jsem včera na paní vyčerpala
(ber s nadsázkou
).
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat