Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ta starsi je taky hodne u mych rodicu tak kdyz tady mam jen jednu a ta druha je u nasich tak pocitam ze uklizim atd jen s jednou
@simoušek no prave ze si to psala ze dve a v jinejch diskuzich je jen jedno.. to je zajimavy jdu uklizet tak soupnu jen jedno decko pryc…
Ne tu si bere babička s dedou na dovolenou chcou si taky uzit vnoucat jedou na dovolenou se znamyma ty taky berou vnucku tak nasi taky a my letime jen s tou mladsi.
No teeeeeeeeda, měsíc bez dítka bych teda nedala. to by nebyla dovolená pro mě. Nevidim jí den a už je mi smutnooooo
Chudak mala to ji musi byt ale lito ze ona nejede…no a ze ty bez ni mesic vydrzis to mi hlava nebere.ale babi a deda si ji uzivaj dost kdyz kazdej den uklizis 8 hodin a je u prarodicu
Chápu to dobře, že si na měsíc vezmete s sebou jen jedno dítě? A to druhý si měsíc užívaj prarodiče, tím pádem si zase neužijí to první? A vidí ho vůbec, když uklízíš jen s jedním? V podstatě, potkají se někdy vůbec ty vaše dvě děti, když to máš takhle denně?
@Aluse
Ví ta menší, že má vůbec sestru? Vždyť podle popisu chudinku ani nemusej vymazávat z rodinných fotek, taková paní Colombová. ![]()
@Camael A co to starší provedlo, že je neustále odkládáno k babičkám a dokonce ani nepoletí se svou maminkou na Floridu? Chuďátko ![]()
@Camael no to je fakt a to si vem ze jsou jeste druhy prarodice co chtej starsi taky videt takze mesic bude u jednech mesic u druhejch pak zse ji nekam odvelet na uklid no a mala dospeje a bude si mysletze je jedinacek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat