Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bysme příští rok někam na dovču k moři-dětem bude v dubnu 3rok. Máte nějaký tip a kde jste osobně byli i vy.Chceme plnou penzi a hlavně hotel u moře,nejspíše turecko,možná i egypt.Nevím jestli objednat dopředu nebo last minute.Od jaké cestovky jste letěli?
zkus mrknout na mimibazar diskuze dovolená u moře - projeď ji, je tam hodně hotelů, které holky doporučují, případně se jich můžeš zeptat. Jinak dobré recenze jsou na orbion, invia…
O prázdninách bych Egypt ani Turecko s takhle malými dětmi ,,nedala,,.. ![]()
Neuvěřitelný horko porazilo i moje větší děti(12 a
,
holky byly děsně protivný a taťka taky… ![]()
Egypt je ideální v únoru. ![]()
O prázdninách bych Egypt ani Turecko s takhle malými dětmi ,,nedala,,.. ![]()
Neuvěřitelný horko porazilo i moje větší děti(12 a
,
holky byly děsně protivný a taťka taky… ![]()
Egypt je ideální v únoru. ![]()
Nechci o prázdninách,chci někdy až v září,kdy to bude klidnější.Mám ráda teplo,ale vedra taky nemusím.Naši byli v turecku v polovině prázdnin a večer v 7hod měli kolem 35stupnů.
A kde prosím vás seženu kde je kolik stupnů v jakem měsíci,to mě docela zajímá?
Normalne na netu najdes vyhledavani pocasi a pro ruzna strediska. Ja teda mam holky jeste maly, ale jela bych bud kveten,cerven nebo pak zari. Egypt vubec ne, o Turecku bych uvazovala, REcko, Italie, Spanelsko pokud chcete letet nebo pak Chorvatsko. Abyste si to uzili a byly v klidu. REcko a hlavne jeho ostrovy jsou pro deti jak delane, jen musis najit reference na netu, jak uz nekdo prede mnou psal.