Dovolená s dítětem bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.12.24 16:39
@Havlova píše: Více

Na Polsko jsem si dělala zálusk. Klidně i polská strana Krkonoš. Ten vlak musím prozkoumat. Když on je možná trochu problém, že vlak sice jede, ale ubytování je často někde odlehlé. Ale asi to lze řešit taxi nebo místní MHD. Musím to prozkoumat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.24 16:43

Diky moc všem za komentáře. Projdu to a určitě něco vyberu! :palec: fakt dost podnetna diskuse, alespoň pro mě.

Chci se zeptat, těch, které cestujete sami veřejnou dopravou s dětmi, jak se cítíte? Jak jsme byli letos u toho Zlína, tak mi přišlo, že v hotelu na mě koukají divně, že tam jsem bez auta. Přitom si říkám co je komu po tom. Ne vlastně tohle cestování láká a baví. Během cesty si něco přečtu, popovídám s lidmi atd. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42429
31.12.24 16:48
@Anonymní píše: Více

V pohodě. Ani mi nepřijde, že by na mě někdo koukal. Dcera je tedy už dospělá, jezdily jsme tak od malička, napřed 2 děti, pak jen dcera. I muž jezdil se 2 děckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
31.12.24 16:55

Auto nemáme, popravdě je mi to úplně jedno, co si kdo i nás myslí ;) Že Špindlu se dají podnikat super výlety, stejně tak ty Karlovy Vary. Je tam tolik možností na pěší turistiku, plus funkční MHD… Jeseníky taky. Losiny, Ostružná…
Uvidíme jak letos ta Šumava
Zahraničí opravdu Evropa je dopravou úplně v pohodě. Krásná je třeba i cesta vlakem do Benátek přes Alpy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.12.24 17:10

Vím přesně, který lázně tam myslíš. Opravdu se na tebe dívali divně? Nebylo to spíš tak, že jsi sama navedla řeč, že nemáš auto a jakoby se tím v řeči omlouvala? Každému je a může být šumák, jestli někdo má nebo nemá auto. Tady ten hotel je opravdu na kopci. Člověk se projde, než to vyleze nebo sleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
31.12.24 17:16
@Kelsey1 píše: Více

Kostelec? tam mě to také láká, ale asi si to nechám na stáří, až se nebudu cítit na zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.12.24 17:20
@stinga píše: Více

No u Zlína jsou snad jen v Kostelci tahle blbě v kopci. Ale zas tam je teď posílená MHD. Co chvilku tam jezdí trolejbus. Takže si myslím, že bez problému. Koupání a golf v létě je bezva :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
31.12.24 17:24

a je tam to koupaliště opravdu vyhřívané, jak inzerují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.12.24 17:39

Bývá fajn. Když tam já vlezu, tak je voda značka ideál. Pod 28° do vody už nevlezu 8). Nebo mám dost problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
31.12.24 17:42

také miluju teplejší vodu, 29 stupňů je ideál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
31.12.24 17:45

@Kelsey1 a můžeš na to koupaliště, když nejsi ubytovaná v lázních? jako jen přijet na koupaliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.12.24 17:47

Tož naši jsou v dědině vedle a zatím nás koupat pustili. My jsme v hotelu spali jednou v životě. Měli jsme tam 17 let zpět svatební noc :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
31.12.24 17:49
:palec: :mrgreen: takže to tam znáš opravdu dobře :palec:
vidím to tak, že to v létě prubnem, kdyby to neklaplo, tak popojedeme do ZOO, akorát bych tam nerada narazila na tatínka mé dcery, on je právě také z L.

Příspěvek upraven 31.12.24 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.12.24 17:52

@stinga v létě chci taky do ZOO. Kamarádky teď hází poslední dny fotky, že chodí do zamrzlé ZOO na procházky. Úplně jsem dostala chuť. Ale my si to necháme taky na léto. Nebo až bude čas na kraťasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
31.12.24 17:52

A to je takovej oroblém vzít si na ten kousr ubra?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix