Dovybrání dovolené při rodičovské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Salorka píše:
Holky, mohl by mi někdo poradit?7.9. mi končí mateřská, budu dovybírat dovolenou 20 dní. Normálně by to vycházelo do 5.10., ale je tam v září svátek, takže mám do žádosti o čerpání dovolené napsat 8.9. - 6.10. nebo svátek neřešit a napsat do 5.10.? Pracovala jsem normálně po-pá 8hod.
Nepřepočítávala jsem to, ale pokud je tam svátek, tak ten 1 den přidáváš, prostě úplně stejně jako kdybys tu dovolenou čerpala normálně při chození do práce, tedy do 6.10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Holky, mohl by mi někdo poradit?7.9. mi končí mateřská, budu dovybírat dovolenou 20 dní. Normálně by to vycházelo do 5.10., ale je tam v září svátek, takže mám do žádosti o čerpání dovolené napsat 8.9. - 6.10. nebo svátek neřešit a napsat do 5.10.? Pracovala jsem normálně po-pá 8hod.
Mně to vycházelo taky nějak na svátky a normálně jsem to o ty dny prodloužila. V práci mi na to nikdo nic neřekl, tak to asi bylo dobře.
Prostě jako když si čerpala dovolenou, když si byla normálně v práci. To si taky čerpala dovolenou jen v pracovní dny ne? (Vycházím z toho, co píšeš, ze si pracovala od po-pá a osmihodinové směny).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Prý to tam mm mít s přesnými daty. Takže to napíšu do 6.10. a snad to bude v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A rodičovskou dovolenou žádám přesně na datum narození za tři roky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
nejzazsi termin ukonceni rd je v den tretich narozenin ditete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Muzes i jakykoliv dřívější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit