Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hoa Mai děkuji a mohu poprosit, odkud jste tam šli? Koukala jsem, že asi z Pavlova je to nejkratší.
@Mallorka Šli jsme tam z Pavlova. S miminkem bych si dala pozor akorát na počasí, abyste nešli v nějakém šíleném vedru jako dneska a miminko se vám nepřehřálo. Co se týká turistické náročnosti, tak to opravdu nemusíte mít obavy.
A jestli můžu doporučit, pokud budete mít příležitost, zastavte se v Klentnici v Café Fara. Je to výborná restaurace s příjemným posezením venku i uvnitř, byli jsme tam loni s miminkem i letos s rok a půl starým synem, to už se tam i pořádně nabaštil.
@Hoa Mai určitě bysme šli až po šesté hodině, když se tam vypravíme letos. Možná se na to vyprdneme ale jen skrz to počasí
sice malej to dává v pohodě, potničky nemá, neknourá, ale i tak.
@Mallorka Uvidíte, prý už by snad později v srpnu mělo být mnohem lépe.
@Hoa Mai jedeme příští týden, máme ubytko v Lednici se zahradou, takže přes poledne budeme tam, večer na kratší výlety popř. na koupák. Ty dívčí hrady ještě promyslíme. A je to v tom Pavlově dobře značené? Najdeme to snadno?
@Mallorka To už si bohužel nepamatuju, šli jsme to před čtyřmi roky a s kamarády, co už to tam znají. Teď poslední dva roky jsme se pohybovali jen v okolí Mikulova a Klentnice.
O víkendu jsme se vrátili z Mikulova, opravdu nádhera, pár tipů přidávám.
Lednicko-valtický areál
Seiferos - Letové ukázky dravců a sov
Sochy z písku
Zoo Vídeň
Zoo Lešná
Zoo Hodonín (nic moc)
Mikulov-Svatý kopeček, Kozí hrádek a město celkově
Rozhledna Maják
Rozhledna Dalibor
Ahoj, zkusím to hodit ještě sem.
Hledám ubytování s polopenzí na Pálave/v okolí Lednicko-Valtického areálu pro 2 dospělé a 2 děti do tří let.
Takže něco s vnitřní hernou/koutkem a venku alespoň pískoviště, možnost uskladnit kočár a kola.
Usedlost pod Vinohrady obec Hlohovec, není tam herna, ale bazén vnitřní.
@Martina8888 píše:
Usedlost pod Vinohrady obec Hlohovec, není tam herna, ale bazén vnitřní.
Děkuju, na tenhle penzion už jsem koukala. Bazén pro mně zas nějaké velké terno není. Dítě zatím není extra vodní typ. ![]()
No my tam byli v létě když byla ta 35 stupnová horka, což ostatně bylo skoro celé léto, tak se bazén hodil. A tím, že jsme měli apartmán tak si děti pohráli tam když jsme nikde nevejletovali a odpočívali od tepla venku. A venku je pískoviště, trampolína, domeček, houpačky. Polopenzi jsme neměli, ale často obědvali v té restauraci a s jídlem byli moc spokojení.
Ještě mě napadá, původně jsem hledala něco levnějšího, ale nakonec jsme byli v tom nejmenším apartmánu myslím E, ložnice s dvojlůžkem tam jsem si dali postýlku a vedle v kuchyni jednolůžko pro našeho 4 letýho. Takže to cenově vyšlo celkem pěkně, mají dost plno, loni jsem to řešila v únoru na červenec a měli už jen tento apartmán.
@Martina8888 Díky, nechávám si to v záloze. Dvě hodiny už tu googlim něco dle mých představ a pořád jsem nenašla to, po čem toužím.
Takže nakonec budu muset možná z něčeho slevit. ![]()
@Svistice Po úmorném hledání jsem včera našla tohle… Ale jinak je to bída…
@xjuklickova píše:
@Svistice Po úmorném hledání jsem včera našla tohle… Ale jinak je to bída…
Co?