Drb z emimina!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
8.6.22 13:08

Holky, fakt jste kámošky… :hug:
Normálně bych ho vodtáhla na koleje za barákem, počkala na první rychlík Vídeň-Praha a bylo by po důkazech, ale my tady máme jak na potvoru VÝLUKU… :cert: Řeka spíš neteče než teče, hlavně by ho našli moc rychle. Tolik prasat tu nemáme… Asi ho zahrabu do kompostu a vysadím kytky, no… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5494
8.6.22 13:17

@Janli Nemáš nějakou diskrétní kamarádku, co se chystá betonovat základy? Nebudeš muset nic kopat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15917
8.6.22 13:46

Normálně se začínám bát vlastní ženy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.22 14:23
@Zumpa píše:
Normálně se začínám bát vlastní ženy… :mrgreen:

Nesmíš ji pouštět na emimino…

• Citovat
  • Upravit
14127
8.6.22 15:26
@Keyllah píše:
co zuby? operace? tetování? to podle mě voda nezničí tak, aby se nedal identifikovat. Navíc taky, jak dlouho by asi trvalo, než by ho našli? V Čr podle mě celkem rychle :think: janli podle mě spíš než „neidentifikovatelnost“ potřebu, aby se nenašli žádné upotřebitelné důkazy :think: :mrgreen:

joooo, to už tady bylo, nesekat v koupelně, páč pak to z těch kachliků nikdo nedostane :roll:

@Janli tyvogis, jsem tu už leta zpět dávala nabídku hluboké rokle… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.22 23:12
@FlorenceF Jenkins píše:
joooo, to už tady bylo, nesekat v koupelně, páč pak to z těch kachliků nikdo nedostane :roll:@Janli tyvogis, jsem tu už leta zpět dávala nabídku hluboké rokle… 8)

A máš ji pořád…? 8)

• Citovat
  • Upravit
14127
8.6.22 23:40
@Janli píše:
A máš ji pořád…? 8)

Co myslíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14638
9.6.22 00:07
@FlorenceF Jenkins píše:
joooo, to už tady bylo, nesekat v koupelně, páč pak to z těch kachliků nikdo nedostane :roll:@Janli tyvogis, jsem tu už leta zpět dávala nabídku hluboké rokle8)

Zlato seš si jistá, že jsi ve správné diskusi? :think: (promiň promiň :D :D :D :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.22 00:14
@Michelle_M píše:
Zlato seš si jistá, že jsi ve správné diskusi? :think: (promiň promiň :D :D :D :srdce: )

Asi si napíšu na monitor - Když jsi na emiminu, tak nežer! - Víš jak vypadá monitor poprskanej pohankovým salátem? Já ti to řeknu - hnusně, fákt hnusně…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.06.22 v 00:21

• Citovat
  • Upravit
77042
9.6.22 00:14

,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
9.6.22 05:53
@Janli píše:
Asi si napíšu na monitor - Když jsi na emiminu, tak nežer! - Víš jak vypadá monitor poprskanej pohankovým salátem? Já ti to řeknu - hnusně, fákt hnusně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 09.06.22 v 00:21

Ja bych ti to upravila, nezer zdrave. Chipsy jen smetes a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
9.6.22 07:37
@vokishka píše:
Ja bych ti to upravila, nezer zdrave. Chipsy jen smetes a pohoda

Ale ty jsou nebezpečný jinak. Jednou jsem viděla úžasnej vtip a málem jsem se zadusila :oops: samozřejmě jsem měla plnou hubu chipsů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí