Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Janli píše:
Nemohla bys mi zjistit, kam jsem uklidila manželovi faktury?
Když nemůžu něco najít, je to tutově někde nahoře na skříni, kam nevidím a nedosáhnu a tudíž o tom nevím. Dává to tam můj drahý sám, pak na to zapomene a ptá se mě významně KAMSTODALA?? ![]()
Příspěvek upraven 07.06.22 v 12:33
@Betty MacDonald Vy nemate nikdo bordelovy suplik?
Jinak i v tvem pripade tipuju kabelku. Prineslas to v ni domu.
@Janli píše:
Nemohla bys mi zjistit, kam jsem uklidila manželovi faktury?
Jestli nemáte doma skartovačku, tak je velká šance, že je najdeš, až je nebudeš potřebovat. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@sirikit on je nebo byl pouze v anlimentových nebo rozvodových tématech.. má trauma z vlastního rozvodu a styku s dítětem navíc je to právník tuším
Právník přímo není, mám ten pocit. Pomáhá otcům v soudech o děti.
@VitaminC
tak já Ti do toho hodím trochu vidle canaglia je bývalý TátaPavel ale není to katalyzátor. Jsou to dva nicky a dvě fyzické osoby. Jak se k nim má JanaKov nevím, ale podle stylistiky, hrubek atd. tipuju další osobu
.
Já si naivně myslel, že se na sebe dozvím nějakou bombu a ono jen že tu fejkují dvě neznámá individua… ach jo. ![]()
@Anna766 Aha.. já myslela že když pomáhá právě u těch soudů že je právník.. nebo má alespoň právnické vzdělání. ![]()
@VitaminC píše:
Mám šedé desky, kam dávám vše důležité. Co tam není a nelze najít je tutově nahoře na skříních.
@VitaminC píše:
@JanliU nas klasika - komoda v predsini, tam je vse, co nema misto.
Ovsem, pokud jsi je nekam nesla a zase prinesla domu, zkusila bych kabelky.
No, tak z té komody jsem je právě vzala, někam jsem je nesla…… a pak po mě něco chtělo dítě, hned nato druhý, takže můžou být vlastně kdekoliv, včetně mrazáku nebo kompostu…… ![]()
@VitaminC píše:
Právě, že ne. Bordel šuplík mám, je tam známka pro psa, gumičky do vlasů, starý kartičky na obědy, obaly od žvýkaček, nějaký sponky a berušky do vlasů, plyšovej Pikachu, pár prázdných zapalovačů a nějaký noviny na podpal. Zpráva ne.
@ludmilaadamkova píše:
@Anna766 Aha.. já myslela že když pomáhá právě u těch soudů že je právník.. nebo má alespoň právnické vzdělání.
Nechci šířit dezinformace
ale myslím že právník opravdu není.
@K2 8611 píše:
Tahle mi připomíná jinou ženskou, která se taky pořád oháněla citováním různých judikatur, ale nemůžu si vzpomenout, jak si říkala.A canaglia rozhodně nemá zapotřebí tu figurovat jako žena.
přesně, vidím to stejně a taky si nemůžu vzpomenout, ale už tu podle mě Jana byla ![]()
A v krásné pokované truhličce na důležitý lejstra samozřejmě není taky…
@Janli píše:
No, tak z té komody jsem je právě vzala, někam jsem je nesla…… a pak po mě něco chtělo dítě, hned nato druhý, takže můžou být vlastně kdekoliv, včetně mrazáku nebo kompostu……
To je taková klasika ![]()