Drb z emimina!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42540
7.6.22 13:03
@ludmilaadamkova píše:
Muž má obrovský pracovní stůl a na něm neskutečného bordel od minisroubovaku pinzety, krabičky s vitaminama, zrcátko, k papirum, několik hrníčku, obal od sušenky ( ty mu teda vyhazuju) a běda když mu něco někam uklidím :zed: :pocitac:

Můj má takovou skříňku, kterou radši neotvíram, a na ní má stoletou sbírku bordelu, od matiček po kusy molitanu. Ale vždycky všechno najde. Na rozdíl ode mě. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
7.6.22 13:03
@Janli píše:
Začínám se bát, že jedno sedělo na záchodě a chtělo utřít zadek…… 8o

Sakrblééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
7.6.22 13:05
@Betty MacDonald píše:
Můj má takovou skříňku, kterou radši neotvíram, a na ní má stoletou sbírku bordelu, od matiček po kusy molitanu. Ale vždycky všechno najde. Na rozdíl ode mě. 8o

Manžel měl cosik podobného, než jsem mu koupila box na nářadí a organizér na šroubky a podobné kraviny a donutila ho si to tam srovnat. Se mnou je těžké žít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.22 13:06
@Anna766 píše:
Sakrblééé

No, aspoň popravdě odpovím, že faktury jsou v haj. zlu……. Snad to manžel pochopí…., :think:

• Citovat
  • Upravit
148990
7.6.22 13:07
@Janli píše:
No, aspoň popravdě odpovím, že faktury jsou v haj. zlu……. Snad to manžel pochopí…., :think:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
@Anna766 píše:
Právník přímo není, mám ten pocit. Pomáhá otcům v soudech o děti.

Nebyl právník, pokud si v posledních letech nedodělal právnickou fakultu. Ale mán za to, že se tu prezentuje jako mediátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42540
@Anna766 píše:
Manžel měl cosik podobného, než jsem mu koupila box na nářadí a organizér na šroubky a podobné kraviny a donutila ho si to tam srovnat. Se mnou je těžké žít :oops:

Box na nářadí má taky, má v něm karty a použitej šmirgl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
7.6.22 13:09
@K2 8611 píše:
Nebyl právník, pokud si v posledních letech nedodělal právnickou fakultu. Ale mán za to, že se tu prezentuje jako mediátor.

Jo jo, máš pravdu, něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.6.22 13:09
@lamicina píše:
přesně, vidím to stejně a taky si nemůžu vzpomenout, ale už tu podle mě Jana byla :lol:

Já si na ní časem vzpomenu.
Prezentovala se jako studentka a byla bezdětná. Nicméně jsem neměla pocit, že by byla čerstvě po maturitě, takže mohla studovat i ve vyšším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.6.22 13:10
@mado píše:
Tak táta Pavel tu měl dalších několik nicku v průběhu let. Ovšem ten jeho příběh a následně názory, když dojel na své mnohoženství ;), jsou tak specifická, že je vždy jasné, že je to on. Nedivila bych se, kdyby měl i souběžně několik nicků.

Myslím, že tu byl i jako Autor (nebo tak nějak) a jako Padre Pablo (nebo tak nějak). :P
Jeho historii od první registrace perfektně znala Terinka, ale tu jsem tady už řadu let neviděla. Ta by nám to tady vystřihla i přesném pořadí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.22 13:11

Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15814
7.6.22 13:12
@Janli píše:
Začínám se bát, že jedno sedělo na záchodě a chtělo utřít zadek…… 8o
:mrgreen:

seriál Comeback znáš? ten díl, jak měli kontrolu z finančáku? :mrgreen: zkus ho na zlepšení nálady pustit manželovi předtím, než mu oznámíš, že faktury má v hajzlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.22 13:12
@sagina píše: :mrgreen:seriál Comeback znáš? ten díl, jak měli kontrolu z finančáku? :mrgreen: zkus ho na zlepšení nálady pustit manželovi předtím, než mu oznámíš, že faktury má v hajzlu :mrgreen:

Ale to bych mohla…… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15814
7.6.22 13:13
@Janli píše:
Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba…. :mrgreen:

ne, TY ztrácíš věci. tomu, co udělal tvůj manžel se říká časová schránka se vzkazem dalším gneracím, jak jsme si tu žili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42540
7.6.22 13:13
@Janli píše:
Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba…. :mrgreen:

Oni budou dvojčata 8o 8o 8o Zazděná či sadrošem obložená vodováha je asi jeho fetiš… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí