Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ludmilaadamkova píše:
Muž má obrovský pracovní stůl a na něm neskutečného bordel od minisroubovaku pinzety, krabičky s vitaminama, zrcátko, k papirum, několik hrníčku, obal od sušenky ( ty mu teda vyhazuju) a běda když mu něco někam uklidím![]()
Můj má takovou skříňku, kterou radši neotvíram, a na ní má stoletou sbírku bordelu, od matiček po kusy molitanu. Ale vždycky všechno najde. Na rozdíl ode mě. ![]()
@Janli píše:
Začínám se bát, že jedno sedělo na záchodě a chtělo utřít zadek……
Sakrblééé
@Betty MacDonald píše:
Můj má takovou skříňku, kterou radši neotvíram, a na ní má stoletou sbírku bordelu, od matiček po kusy molitanu. Ale vždycky všechno najde. Na rozdíl ode mě.
Manžel měl cosik podobného, než jsem mu koupila box na nářadí a organizér na šroubky a podobné kraviny a donutila ho si to tam srovnat. Se mnou je těžké žít ![]()
@Anna766 píše:
Sakrblééé
No, aspoň popravdě odpovím, že faktury jsou v haj. zlu……. Snad to manžel pochopí…., ![]()
@Anna766 píše:
Právník přímo není, mám ten pocit. Pomáhá otcům v soudech o děti.
Nebyl právník, pokud si v posledních letech nedodělal právnickou fakultu. Ale mán za to, že se tu prezentuje jako mediátor.
@Anna766 píše:
Manžel měl cosik podobného, než jsem mu koupila box na nářadí a organizér na šroubky a podobné kraviny a donutila ho si to tam srovnat. Se mnou je těžké žít
Box na nářadí má taky, má v něm karty a použitej šmirgl ![]()
@K2 8611 píše:
Nebyl právník, pokud si v posledních letech nedodělal právnickou fakultu. Ale mán za to, že se tu prezentuje jako mediátor.
Jo jo, máš pravdu, něco takového.
@lamicina píše:
přesně, vidím to stejně a taky si nemůžu vzpomenout, ale už tu podle mě Jana byla
Já si na ní časem vzpomenu.
Prezentovala se jako studentka a byla bezdětná. Nicméně jsem neměla pocit, že by byla čerstvě po maturitě, takže mohla studovat i ve vyšším věku.
@mado píše:
Tak táta Pavel tu měl dalších několik nicku v průběhu let. Ovšem ten jeho příběh a následně názory, když dojel na své mnohoženství, jsou tak specifická, že je vždy jasné, že je to on. Nedivila bych se, kdyby měl i souběžně několik nicků.
Myslím, že tu byl i jako Autor (nebo tak nějak) a jako Padre Pablo (nebo tak nějak). ![]()
Jeho historii od první registrace perfektně znala Terinka, ale tu jsem tady už řadu let neviděla. Ta by nám to tady vystřihla i přesném pořadí. ![]()
Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba…. ![]()
@Janli píše:
Začínám se bát, že jedno sedělo na záchodě a chtělo utřít zadek……
seriál Comeback znáš? ten díl, jak měli kontrolu z finančáku?
zkus ho na zlepšení nálady pustit manželovi předtím, než mu oznámíš, že faktury má v hajzlu ![]()
@sagina píše:seriál Comeback znáš? ten díl, jak měli kontrolu z finančáku?
zkus ho na zlepšení nálady pustit manželovi předtím, než mu oznámíš, že faktury má v hajzlu
Ale to bych mohla……
![]()
@Janli píše:
Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba….
ne, TY ztrácíš věci. tomu, co udělal tvůj manžel se říká časová schránka se vzkazem dalším gneracím, jak jsme si tu žili ![]()
@Janli píše:
Manžel nedávno položil podlahu a pak zjistil, že někde pod ní zřejmě nechal flexu…… Tak si prohlídnul ten dvěstěmetrovej sál a řek si, že si koupí radši novou….. Jo, ztrácíme věci oba….
Oni budou dvojčata
Zazděná či sadrošem obložená vodováha je asi jeho fetiš… ![]()