Drb z emimina!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
7.6.22 15:23

Taky si pockam, co vyzkoumate zeny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.6.22 15:32

@chs.jasmin kolik je hodně? Bavíme se o jednotkách, desítkách, tisících? Kolik je aktivních uživatelů emimina? Pár magousu se najde, ale tak z tvého příspěvků mám dojem, že je to takřka mainstream.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.6.22 15:38
@azaleila píše:
Jako z admin? :think:

Ale prd. Ou si prostě prošla psychoterapii, ale furt ma svá nezpracovana tématka, na které naskakuje, vyhodí ji z jejího zenoveho klidu a reaguje pak nestandardne, pod vlivem emocí, odpojí racionalni mozek nášlapaný asertivními pouckami, pravidly nenásilné otevřené komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
7.6.22 16:39

@Lama Lama až zapomene doporučit odkaz na knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
7.6.22 20:32
@mado píše:
@Lama Lama až zapomene doporučit odkaz na knihu.
:mrgreen: :mrgreen: a dokonce je někdy arogantní až skoro sprostá… A bez odkazu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.6.22 21:33
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: :mrgreen: a dokonce je někdy arogantní až skoro sprostá… A bez odkazu ;)

No, každý má právo vybocit že svého normálu. :nevim: Já jsem taky někdy milá a nikdo mi neobsahuje, že js sbor adminu. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
8.6.22 07:13
@VitaminC píše:
Myslim, ze jsem neco odhalila.
Myslim, ze katalyzator, canaglia a kovajana jsou jedna a tataz osoba!
Co myslite vy?!

Já si myslím, že jsi trochu mimo, ale dobrý pokus. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.6.22 07:46
@KovaJana píše:
Já si myslím, že jsi trochu mimo, ale dobrý pokus. :-D

Stejne ti neverim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.22 12:06

Tak hlásím, že faktury se našly….
Zcela nečekaně jsem je položila na hromádku manželových papírů, kterou mi okupuje kuchyňskou linku. Čili jsou přesně tam, kde měly být. Jenže jsem je položila lícem dolů a tak je nemohl najít…..
Holky, děkuju za pomoc….
Ještě jeden dotaz…….. nevíte, jak se nenápadně zbavit stokilové mrtvoly?

• Citovat
  • Upravit
6794
8.6.22 12:11

@Janli Uz jsem to tu jednou psala. Muj kamarad psychiatr jeste na medine absolvoval nejakou konferenci o kriminalistice. Tam tehdy tvrdili, ze mrtvoly pohozene na povrh tekouci vody jsou prakticky neidentifikovatelne. Najdu nejaky potucek, mrtvolu na bricho, oblicejem do vody. Neni zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.6.22 12:23
@Janli píše:
Ještě jeden dotaz…….. nevíte, jak se nenápadně zbavit stokilové mrtvoly?

dcera mi kdysi poradila, že nejlíp zahrabat a vysadit chráněné rostliny. potom se prý v těch místech nebude nikdo hrabat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
8.6.22 12:57

Nasekat a hodit do ohrady s hladovými prasaty. Trošku pracný, ale výsledek zaručen.

To s tou tekoucí vodou je zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
8.6.22 13:01
@VitaminC píše:
@Janli Uz jsem to tu jednou psala. Muj kamarad psychiatr jeste na medine absolvoval nejakou konferenci o kriminalistice. Tam tehdy tvrdili, ze mrtvoly pohozene na povrh tekouci vody jsouprakticky neidentifikovatelne.Najdu nejaky potucek, mrtvolu na bricho, oblicejem do vody. Neni zac.

co zuby? operace? tetování? to podle mě voda nezničí tak, aby se nedal identifikovat. Navíc taky, jak dlouho by asi trvalo, než by ho našli? V Čr podle mě celkem rychle :think: janli podle mě spíš než „neidentifikovatelnost“ potřebu, aby se nenašli žádné upotřebitelné důkazy :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.6.22 13:03

@Keyllah Mne se neptej, ja tam nebyla :lol: Tak pak jedine ty prasata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.6.22 13:07
@Keyllah píše:
co zuby? operace? tetování? to podle mě voda nezničí tak, aby se nedal identifikovat. Navíc taky, jak dlouho by asi trvalo, než by ho našli? V Čr podle mě celkem rychle :think: janli podle mě spíš než „neidentifikovatelnost“ potřebu, aby se nenašli žádné upotřebitelné důkazy :think: :mrgreen:

Tak tak. Rychlý inzulín pod víčko. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky