Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@chs.jasmin píše:
Aha a i kdyby, tak co? Tady je tolik duálních profilů a myslím si, že je tady více lidí i s více profilyDvojnásob, po tlačítku „to se mi líbí“ aby si nahnali „lajky“
přesně, děláme to tak všichni… jako lidi, přiznejme si to, existuje lepší pocit, než si večer sednou se sklenkou vína a sečíst si lajky ze všech profilů?
![]()
@Janli píše:
Už vím, kde je chyba! Až se manžel začne po fakturách shánět, pošlu ho koupit klavír!
a bude klid ![]()
@chs.jasmin píše:
Je jich hodně.
Neke, že tu jsou fakt idioti, kteří si založí fake profil jen proto, aby se vzájemně „srdíčkovali“
![]()
@Janli Ano lidi jsou pošahaný poměrně dost
ale kolikrát to nezjistíš neb se schovávají doma.. a třeba si jen srdíčkujou vlastní příspěvky ![]()
@Janli píše:
Už vím, kde je chyba! Až se manžel začne po fakturách shánět, pošlu ho koupit klavír!
Tak tak
@chs.jasmin píše:
Aha a i kdyby, tak co? Tady je tolik duálních profilů a myslím si, že je tady více lidí i s více profilyDvojnásob, po tlačítku „to se mi líbí“ aby si nahnali „lajky“
jako fakt se někdo takovej narodil a tohle dělá? Proč, k čemu mu to je?
![]()
To je mazec ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
přesně, děláme to tak všichni… jako lidi, přiznejme si to, existuje lepší pocit, než si večer sednou se sklenkou vína a sečíst si lajky ze všech profilů?![]()
![]()
Ty mě máš přečtenou… ![]()
@Zumpa píše:
Neke, že tu jsou fakt idioti, kteří si založí fake profil jen proto, aby se vzájemně „srdíčkovali“![]()
Ty máš taky nějak podezřele moc srdíček
![]()
@chs.jasmin píše:
mně je naprosto srdečně u levé zadní nohy, kolik kdo má srdíček,
to mě zajímalo naposledy ve 13 na fb, kolik jsem dostala lajků,
fakt to někdo v dospělém věku prožívá?
![]()
@Zeoli píše:
jako fakt se někdo takovej narodil a tohle dělá? Proč, k čemu mu to je?
![]()
To je mazec
přesně - k čemu by to bylo?
peníze z toho nejsou, tak nechápu důvod,
já dávám srdíčka, když souhlasím s názorem a nechce se mi psát žádná reakce,
nic víc, nic míň
@stinga píše:
přesně - k čemu by to bylo?![]()
nic víc, nic míň
Dostaneš křidélka a klicenku
10 kategorii, 12 měsíců, za pár let si můžeš otevřít obchod s plaveckými potřebami nebo suvenýry ![]()
@Lama Lama píše:
Dostaneš křidélka a klicenku![]()
10 kategorii, 12 měsíců, za pár let si můžeš otevřít obchod s plaveckými potřebami nebo suvenýry
klíčenku? tu chlupatou s růžovou vevnitř? co tu kolovala fotka?
ta by se mi i hodila ![]()
@stinga píše:
přesně - k čemu by to bylo?![]()
nic víc, nic míň
Myslím že jich tolik není. Vím to přesně podle sebe, jak jsem se marně snažila vysvětlit že mám jen jeden nick a ne dva ( jojo, budu natolik dementní že si ten druhý dám podobný aby to každý poznal
) a už na to sejřím a nevysvětluju. At si každý myslí co chce, je mi to už jedno, stejně to nevysvětlím tomu, kdo chce věřit, at si věří, je mu přáno.
@ludmilaadamkova píše:
@azaleila jsou teorie že za OU je někdo z emimina a píše tam víc lidí.
Jako z admin? ![]()