Druhé dítě jedině přes ivf - šly byste do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
24.12.16 09:22

Urcite bych do toho sla…nebo spis-mit ted ty finance, tak do toho jdu hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
24.12.16 09:23
@Bobby píše:
Urcite bych do toho sla…nebo spis-mit ted ty finance, tak do toho jdu hned…

I s vědomím rizika rakoviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
24.12.16 09:35

Mam první dítě přirozeně a druhé z IVF a třetí se nečekaně povedlo přirozeně.
Mezi prvním a druhým mám 16 roků, takže máme 18letou a malošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.12.16 09:40

Nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.12.16 09:57

Šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.12.16 10:11

Pokud bych druhe dite chtela, tak bych do toho sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.12.16 11:16
@Rakosnicek1983 píše:

Ano…riziko rakoviny je vzdy a vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.12.16 11:38
@terinka4444 píše:
nebo že by to bylo omezeností? To spíš. Léčit rakovinu taky nebudeme? Co, vždyť když někdo dostane rakovinu, má holt zemřít, co si hrajeme na bohy a prodlužujeme mu život? Ne pravda, tupost a omezenost.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.12.16 11:51
@Rakosníček1983 píše:

Už tím, že dýcháš venku vzduch tak si zvyšuješ riziko rakoviny ty blábolo jedna. Ovzduší u nás je docela sajrajt a ročně prý zemře víc než 5000 lidí jen díky tomuhle. A co chemie, kterou jíš dnes a denně v jídle? ani nevíš, tak se jdi vycpat s rakovinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.12.16 12:04
@Anonymní píše:
Nemůžu se zbavit pocitu, že ty co nemají problém mít děti přirozeně, se k tomu staví automaticky negativně. Já bych zase nešla do adopce. Bála bych se, že cizí dítě bych 100% nemilovala. Jinak, jsem rozhodnuta.Jdu do toho :D Myslím, že sourozenec je to nejlepší, co můžu prckovi dát, pokud se zadaří.

tak já třeba s otěhotněním naštěstí problém nemám, ale pokud by nešlo druhé mimčo přirozeně, tak bych asi ivf zvažovala :think: :nevim: Proč ne…Za mě lepší možnost, než mít jedináčka. :nevim: Ale každý to bere jinak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
24.12.16 12:14
@LadyBrigit píše:
Už tím, že dýcháš venku vzduch tak si zvyšuješ riziko rakoviny ty blábolo jedna. Ovzduší u nás je docela sajrajt a ročně prý zemře víc než 5000 lidí jen díky tomuhle. A co chemie, kterou jíš dnes a denně v jídle? ani nevíš, tak se jdi vycpat s rakovinou.

Potrefená husa? :think: My chemii nejime, mam maso i vajicka od farmářů a zeleninu a ovoce od tchyně, nekourim, cvicim, pravidelně chodim na preventivky a nemam pocit, ze by me zabíjel vzduch.Zato uměle hormony urcite koser nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
24.12.16 12:17
@LadyBrigit píše: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Je rozdil léčit rakovinu a neplodnost.Ale uměle oplodnění neni léčba neplodnosti, to je úplná dopomoc medicíny neplodnému paru. Lecba neplodnosti neni laboratorní příprava ditete.To je jak rict, ze léčba amputace ruky je nasazení protézy, chápete?

Příspěvek upraven 24.12.16 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
24.12.16 12:18

Šla bych do toho…měla jsem brachu který díky vážně nemoci zemřel a kolikrát je mi fakt smutno a žádný kamarád mi toho sourozence nenahradí. My máme děti 4 a doufám ze až povyrostou budou mít stejné skvělý vztah jako jsme měli my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7216
24.12.16 12:40

Teda já vám nevím, ale nejsou ty silná slova o jedináčcích trochu moc. Já si rozhodně nemyslím že jedináčci protrpí celý život ani že je to lenost rodičů nebo co :nevim: Znám spoustu jedináčků a jsou to úplně normální lidi :nevim: A znám spoustu lidí co má sice sourozence ale stejně se nestýkají a jsou jako jedináčci. Já jedináček nejsem ale s bratrem jsem se díky bohu neviděla už dva roky a nic na tom měnit nechci. Sourozenec není zárukou skvělého života.

Ať má každý dětí kolik chce, nebo at nemá žádné. Ale psát k tomu že je kvůli tomu sobec a jiné výrazy. :roll:

Stejně jako jsem nedávno slyšela že mít dítě daleko od toho prvního je sobeckost a že si nevyhrajou a tak vůbec. Já si pořizuju dítě hlavně kvůli sobě, to jaký budou mít vztah je na nich. Fakt nemám potřebu dělat si skoro dvojčata jenom aby si děti pohráli. :nevim:

Příspěvek upraven 24.12.16 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.12.16 12:41
@Rakosnicek1983 píše:
Potrefená husa? :think: My chemii nejime, mam maso i vajicka od farmářů a zeleninu a ovoce od tchyně, nekourim, cvicim, pravidelně chodim na preventivky a nemam pocit, ze by me zabíjel vzduch.Zato uměle hormony urcite koser nebudou…

Hormony asi sviňstvo budou, o tom není pochyb. Myslím, že ten pocit, že by nás zabíjel vzduch, nemáme nikdo :lol: Tohle tvrdí odborníci už řadu let. Zřejmě na tom něco bude. A i když jíte takhle zdravě, tak si nemysli, že před tou zmíněnou rakovinou jsi chráněná. Nikdo není, bohužel. Zrovna já třeba jsem měla ve svém okolí lidi, kteří nepili nekouřili, sportovali a mají za sebou rakovinu nebo už jsou na hřbitově. Trochu morbidní téma na dnešní den. Radši jdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí