Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petka199 Ono u toho druhého těhotenství musíte počítat s tím, že ten vnitřek je více povolený - u někoho se to projeví i tak brzo - dochází k většímu prokrvení a tkáně se nafukují, no a tudíž je vše i pak rychleji vidět. Já jsem nyní 20 tt a břicho mám jak u první v 24-25 tt. Ale na začátku tedy jsem měla břicho pořád stejné, začalo vykukovat až k 11 tt, u první dcery mi začalo vykukovat až kolem 15-16 tt.
Ja kdyz jsem sla s druhym synem na prvni uz, tak mi tchyne prisla hlidat toho starsiho syna a pri te prilezitosti prohodila at se zeptam jestli tam nemam dve. Mimca myslela. No ptala jsem se, bylo jen jedno ale uz tehdy bylo videt, ze je vetsi. Nakonec porod v terminu a 4,5 kg.
@Petka199 jo, v 12 tt už jsem se nevešla do kalhot a pořizovala jsem těhotenské. Naštěstí je léto, tak se to di šatů ještě chvíli schovalo. Teď jsem 16 tt a neschovám už nic.
@Petka199 taky jsem to tak měla… Ale nemyslím si, že by to bylo těhotenské bříško… Spíš nafouknutá… Ale nesplasklo mi už… ![]()
Obe tehotenstvi jsem utajila do nejakeho 25tt, tehdy jsem oznamovala i tehotenstvi v zamestnani, ac mi nebylo spatne, hubla jsem a po porodech sla z porodnice s nizsi vahou, nez jsem otehotnela.
V prvnim jsem nemela skoro zadne bricho a byl tam kluk cca 3,80 a 52 a ve druhem jsem uz mela bricho ke konci trosku vetsi a byla tam holka 4kg a 54 cm
Uvidime, jak to bude aktualne ![]()
Anonym, protoze treti je zatim pro Ty, co me tady znaji i v osobnim zivote, nezverejnene.
Dekuji vsem
. Ano pripadam si nafoukla, jak pred ms
. Pri prvnim tehu jsem zacala mit brisko az kolem 17tt a to co mam ted (takovy nafoukly spek), jak tomu rikam jsem mela az kolem 13 tt a ted uz v 6tt ![]()
Citim se dobre a v zamestnani bych chtela pokracovat, ale nechci to hned ted oznamovat, tak přemýšlím, jak to budu maskovat
. Navic mame tricka uple na tělo, tak to bude velmi zajimave ![]()
@Petka199 Tak říkej že jsi prostě ztloustla
a ze to všechno šlo do břicha.
@Annabela11
Budu muset
.
Od Vanoc jsem jela ve zdrave vyzive, upravila jidelnicek a zhubla za pul roku 10kg, tak proste reknu, ze asi jo-jo efekt, protoze jsem to zacala flakat ![]()
Holky mam na vás jeste jeden dotaz. Mozna je to tema jiné diskuze, ale urcite mi poradite ![]()
Je normalni nadmerny vytok, takhle ze zacatku tehu? Při dcerce jsem to nemela, tak nevim jestli je to ok. K doktorce jdu az v patek, jinak bych se ji na to zeptala.
Dekuji za odpověď ![]()