Druhý císařský řez?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
10.3.15 09:43

Ještě jsem se chtěla zeptat jak to je, kdyby na vás přišly porodní bolesti dřív, než byl plánovaný CS. Vemou mě hned na sál i když jsem třeba před tím jedla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
10.3.15 09:45

Pokud to je nutné, uspí Vás i najedenou. Císaře můžete prožít i při epidurálu, což můžu doporučit, určitě lepší než celková narkóza.
Určitě nikdo nepředpokládá, že budete hladovět a čekat zda náhodou nezačnete rodit před plánovaným CS-
Já například rodila nakonec ve 35tt.

Příspěvek upraven 10.03.15 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.3.15 09:47
@werakla píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat jak to je, kdyby na vás přišly porodní bolesti dřív, než byl plánovaný CS. Vemou mě hned na sál i když jsem třeba před tím jedla??

Prý se to stává docela často, že žena, kterou přijali na plánovaného císaře, začne noc před tím rodit. Vezmou ji pak na sál hned.
Vyber si pečlivě porodnici, máš možnost dopředu si domluvit, jak budeš chtít, aby ti dítě po sekci nosili (pokud nebudou komplikace, samozřejmě). Já třeba u druhého císaře věděla, že je důležité, aby měl manžel volno a mohl být s námi, protože sestry nenechaly miminko se mnou ten první den samotné a neměly čas tam s námi pořád být, ale manželovi ho svěřily a mohli jsme spolu všichni tři být spolu dlouho, jak jsme chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
10.3.15 10:23

@werakla Vezmou te hned, i najedenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
11.3.15 13:46

Kdyz se zacne rodit drive, vezmou na sal akutne. Kdyz je zena najedena, anesteziolog voli radeji castecnou narkozu ( spinalni nebo epiduralni) pokud je na to cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.15 20:48

Mě epidural poprvé nemohli vůbec napíchnout, mám skoliózu, což jsem jim předem hlásila, ale anestezioložka si toho jaksi nevšimla…prý to jde při skolioze blbě :roll: Tak to podruhé nechci ani zkoušet, protože mě z toho akorát pekelně dlouho bolely záda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.3.15 08:55

Mně zas při druhém CS a při nabodávání epidurálu řekla anestezioložka, abych příště hlásila, že to mám mělké nebo co.Tak jsem jí řekla, že příště už nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí