Držte mě - tchyně a naše plánované stěhování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
2.10.12 13:00
@Zuzaa píše:
Asi půjdu zastřelit naše, nechtějí na mně přepsat byt! :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.10.12 13:00

Mit takovouhle snachu, odkazu barak charite…A s pujcovanim ditete se holt musite dohodnout, prece jsi u neho kdyz ho bere ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
2.10.12 13:01

Jinak barák je její ne? tak ať si na chodbu i nas.re. Stejně časem odejdete, protože tohle jinak neskončí. A nebo rozvodem, když si neuděláte s babkou pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.10.12 13:02

Promiň, ale asi mi něco uniklo či špatně chápu. Z čeho plyne povinnost tchyně napsat půlku baráku na Tvého manžela? Zvelebuješ JEJÍ zahradu? Ty tam teda nebydlíš?
Víš, tyhle spory, zejména s tchyněmi, jak tak vidím, jsou podány šíleně jednostranně. Ty napíšeš, že ona přiletěla jako vichr a Ty jsi jí normálně odpověděla… Ona to možná vidí jinak - pominu-li teda to, že Ti chce koupit koberec, na čemž nic tak špatného nevidím ;-).Uvádíš, že Ti „leze do prdele“, ale je možné, že se snaží být jen vstřícná, nevím.

Třeba jsi se jen špatně vyjádřila, ale z toho, co jsi napsala, mi přijde že jsi na tchyni prostě vysazená a vidíš problémy tam, kde nejsou. Podle toho pak vypadá ta Vaše ne/komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.10.12 13:02
@Anonymní píše:
Né že nechcou, ale nemaj se k tomu, a nepochopí, že my tady nechceme nic dělat dokaď, to nebude jeho, bo pak se něco stane, a jde to na 3 díly, a pak budeme v pr…

Já ti nevím, ale jednou je to barák rodičů a už to, že vám tam umožnili bydlet, je od nich velké gesto. Druhá stránkou je pak to vaše soužití :nevim: Pokud si nerozumíte a máte takové problémy, tak bych tam určo nebydlela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 13:03

Nepotřebuji jejich barák, ale prostě pak na vyplácení nebudeme mít peníze. My pak uděláme kus práce, a pak se to prodá? Taková já nejsem.

• Citovat
  • Upravit
941
2.10.12 13:03

Tak něco podobnýho jsem měla, akorát že mi nebrala dítě, ale mýho chlapa, furt chtěla to a tamto udělat a já doma neměla udělanýho nic. u dětech mi vadí že já jim zakážu to a ono a ona na truc to udělala naopak, tak jsem se po 2letech nas..udělala trochu bugr, odstěhovaly a je jak milius.Taky jsem si nechávala zpočátku všechno líbit a ona toho pak zneužívala. Přístě ji řekni až ti vezme dítě a ty je budeš po vsi hledat že na Ňu zavolaš policajty, to se nedělá, je normální? není nic horšího než ztracený dítě, já jsem ji taky už jednou hledala,(ale utekla sama k sousedům)a je to hroznej pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.10.12 13:04
@Ainy píše:
Mit takovouhle snachu, odkazu barak charite…A s pujcovanim ditete se holt musite dohodnout, prece jsi u neho kdyz ho bere ne?
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.10.12 13:05
@Anonymní píše:
Holkýýy já ji zabiju :oops:
Tchýňu.

Plánujeme stěhování (v dalších 5 let :mrgreen)
Máme tady problémy, nechcou na manžela napsat půl baráku, nenabídli to, ani nic, my jim nic neříkáme o tom, měli by si uvědomit, že máme rodinu, tak chceme trochu jistoty, ale co už, snad se nám podaří jít brzy pryč.

Včera na mě vybafla, že mám hovno co na práci, že je furt co děla, sebrala mi dítě, a já jsem zůstala jak opařená, tak jsem šla zvelebovat její zahradu.
Držala jsem hubu.
Dneska doletí jak vichr, a že si mám vybrat koberec do chodby, říkam že nic nechci, a koberec už vůbec ne. Že pro malého, ať mu není zima.NE.Tak že mi ho koupí, aj když budu nasraná. Ona mě jen nasírá!!Neustále mi leze do prdele, a,,krade'' dítě, ani nevím kde s ním chodí, zmizne jak duch, a já je pak hledám po dědině jak blb.
Už jsme jí to tolikrát opakovali, hádali, a ona je tak blbá, že to nechápe. A to je furt něco, létám jak cvok kolem její prdele, jen aby nebylo v rodině zle.

Mám zastřelit nebo co s ní? :mrgreen: fakt už nevím.

Tak se odstěhuj :nevim:. Nevím, co k tomu dál napsat. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
2.10.12 13:06
@Katka86 píše:
Nechcou přepsat barak? :lol: :lol: :lol: A to je nějaký nový zákon, že rodiče musí děckam přenechat svůj majetek? :lol: :lol: :lol:

tak to už abych začala šetřit :)

já nechápu co řešíš, jestli jste v jejich baráku, tak buď ráda, ze máš střechu nad hlavou a jestli se vám to nelíbí, tak se postavte na vlastní nohy. já byt tchyně tak se tě na koberec ani neptam a je tam :D
jediný co by mi vadilo, ze si vezme dítě kdy se ji zlíbi a nic nerekne a to snad jde před tím střílením říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.10.12 13:06

Já si myslím, že to zas tak hrozné nebude, kdyby sem napsala tvoje tchýně, tak by to celé popsala trochu jinak, ne? :mrgreen: Nechápu to čapne dítě a zmizí. To se jako proplíží k vám, potichu veme dítko a ty si toho ani nevšimneš? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
2.10.12 13:09

Tohle je první diskuse kdy soucítím i s tchýní :D myslím, že pravda bude někde mezi…všechno je takové jaké si to uděláš, při vzájemném soužití se musí stanovit jasné pravidla, jinak je průser vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.10.12 13:10

To jsem se po obědě pobavila. Díky :lol:
Mysli pozitivně!!!
1. Tchánovci nemají povinnost na vás něco přepisovat. Pokud to je takový problém, hledala bych si bydlení jinde.
2. Co bychom za to některé daly, kdyby si naše děti někdo aspoň na hodinu někam vzal. Mně děti ještě nikdy nikdo nehlídal. I na gyndu je tahám s sebou. Tchyně malého ještě NIKDY neviděla.
3. Hledej výhody v tom, že ji máš v jednom baráku. Žijete tam společně - nechápu, proč by se tě měla ptát na to, že si malého bere ven. Oznámit ano, ale ptát se? Pokud ti tohle vadí, řekla bych jí to narovinu, ale ona to stejně asi nepochopí, protože tak to totiž vždycky fungovalo, když žilo víc generací pod jednou střechou - byli jako jedna rodina. A tvůj syn je její rodina. Když si ho vezme někam ven, buď ráda, že si můžeš umýt okno nebo okopat zahrádku. Co já bych za to dala…
4. Každý asi chceme mít to, co nemáme. A když to máme, tak chceme zas něco jiného… Mně osobně se tvoje tchyně nezdá být z tvého popisu tak strašná. Prostě normálka. Jen ty by ses možná mohla trošku uklidnit.
5. Ta chodba, kam chce pořizovat koberec - ta je její, nebo tvoje? Kdo po ní chodí? Je tam opravdu zima? Opravdu ten koberec nechceš, protože jsi o jeho nevhodnosti 100% přesvědčená, nebo ho nechceš jen proto, že to je nápad tchyně??
Neodsuzuju tě a chápu, že si lidi nesednou. Navíc když bydlí pod jednou střechou… Ale chce to fakt zklidnit, nádech a výdech a myslet pozitivně a za vším hledat jen to nejlepší pro sebe samu. Bude líp. Uvidíš!!! :kytka: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 02.10.12 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
2.10.12 13:10

Jinak s barákem - nejsou povinni na vás přepisovat nic, na druhou stranu, když není nic přepsáno, nechtěla bych do baráku nic velkého investovat, to je samozřejmé.
Ale taky si uvědom, že když u nich zadarmo bydlíte, tak byste měli na domě pracovat, takže třeba pomoct, vymalovat, obstarat zahradu a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
2.10.12 13:11

Moje tchýně se v sobotu ptala dcery jestli na chvíli k nim půjde. Dcera řekla, že ne. Babka to nerespektovala a začla dceru mořit. Ta šla za mnou a ptala se jestli tam může, před babkou. Říkám, že ne abych dceru podpořila a bylo vymalováno. Nechápu proč nemůže respektovat názor dítěte :roll:.Jinak já s tou naší jedu babou nemluvila rok a půl i její syn. A už nás respektuje a chápe, že vždy nebudeme tancovat jak pískne. A to na ni nejsme v ničem závislý. Kdybych byla tak bych asi držela h.bu a kr. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová