Držte mě - tchyně a naše plánované stěhování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
2.10.12 13:11
@lukresia píše:
Tohle je první diskuse kdy soucítím i s tchýní :D myslím, že pravda bude někde mezi…všechno je takové jaké si to uděláš, při vzájemném soužití se musí stanovit jasné pravidla, jinak je průser vždy…

souhlasím, taky mi bylo tchyně líto když jsem to četla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182

Mě taky příjde, že to píšeš až v moc velkém afektu.

Psát na vás barák nemusí. Pokud tam něco děláte, tak tam bydlíte. A pokud jednou odejdete, tak jste to přece dělali pro rodiče. Ať už si pak s domem naloží jak chtějí.

Pokud chce aby jsi vypomohla na zahradě, proč né když tam bydlíš. Tobě by nebylo blbé sedět doma i „complu“ a ji tam nechat dělat?

A že si vezme dítě, vlastní vnouče. Tak proč taky vlastně ne. Patrně s ním courá někde po vsi po kamarádkách a ty máš čas pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058

Jednoduché řešení: co nejrychleji se odstěhuj :pankac:
A jinak nechápu, jak si můžeš myslet, že je jako automatika, že přepíšou barák na manžela. Toto jsem tady neslyšela prvně a vůbec se mi takovej přístup nelíbí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 13:12

Psala jsem, že máme v plánu se stěhovat, není na jeden den, tak to tak brzy nebude.
Ale já nevidím od ní žádnou snahu, aby jsme se tady měli dobře, můj manžel ji furt upozorňuje, na to aby se do nás nepletla.
Jinak platíme nájem, takže to výjde nastejno jak byt, akorád v bytě by jsem větší klid.Ale jak to tady vydržet.

• Citovat
  • Upravit
13046
2.10.12 13:14
:potlesk:
@Mar__tanka1983 píše:
tak nějak…zakladatelko, vypadá to, že si vzteky bez sebe páč polovina tvýho příspěvku nedává pořádně smysl.
takže základ je, uklidni se, utřiď si myšlenky a pak povídej.
jediné, co z toho chápu, je, že ti tchýně čapne dítě a zmizí s ním a ty nevíš kam - to bych zuřila taky. Buď jdi s ní, nebo řekni, že malej má zrovna jíst nebo co zrovna, že máte jinej plán a tečka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.10.12 13:15
@Anonymní píše:
Psala jsem, že máme v plánu se stěhovat, není na jeden den, tak to tak brzy nebude.
Ale já nevidím od ní žádnou snahu, aby jsme se tady měli dobře, můj manžel ji furt upozorňuje, na to aby se do nás nepletla.
Jinak platíme nájem, takže to výjde nastejno jak byt, akorád v bytě by jsem větší klid.Ale jak to tady vydržet.

tak proč nejdete do bytu, když vás to vyjde stejně? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.10.12 13:15

Jééé, já chci taky tchýni, která mi koupí koberec.. Ty se máš.

(diskuzi jsem nečetla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.10.12 13:16

Proč by jste měli dostat půl baráku? 8o No a co, že máte rodinu? Chudák mamka, fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
2.10.12 13:18

Když platíte nájem, tak si, než budeme mít vlastní sežente podnájem, pokud vám to u nich tak leze krkem a je to. Tohle mi přijde, ze zneužívate jejich dobroty, ze vás tam nechají než budete mít vlastní bydlení a ještě je chcete ždímat o půlku baráku. Fakt nechápu, v čem je problém, kromě toho, ze jsi potřebovala vypustit páru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.10.12 13:19
@Anonymní píše:

Opravdu platíte tolik, kolik byste platili v bytě? Snad platíte s tchánovci napůl, ne?? Nezapomeň, že život v bytě je pro dítě 100 a 1 ve srovnání s životem v baráku se zahradou na vesnici. Já bych měnila okamžitě. Pojď do mého bytu a já se nastěhuju k tvojí tchyni. Určitě bych si to užila. Měla bych hlídání zadara (tady platím minimálně 150 na hodinu), měla bych zahradu (takto můžu s dětmi max na hřiště a práce mi doma stojí…)… a nakonec by mi i koupili i koberec, aby se dítě nenachladilo. Jeden takový bych zrovinka potřebovala, ale musím šetřit, protože mi ho nikdo ne a ne koupit :D
Můžu se zeptat, kolik přispíváte tchánovcům? Jsi anonymní, tak snad nebude problém odpovědět. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.10.12 13:20

Kupte si svůj byt a nebudeš řešit tchýni. Jestli na to nemáte, tak se holt budete hádat, rodiče na nikoho barák přepisovat nemusí. Já jsem s tchýní odmítla bydlet i přes vchod, radši žiju sama v jiném městě i s miminem, expřítel zůstal s matičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.10.12 13:22

„Určitě bych si to užila“

asi nevíš o čem píšeš, ale určitě by sis to užila, tomu věřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

Jééé a já chci taky tchýni, co si bude furt brát svoje vnouče, klidně na druhej konec vesnice, klidně mezitím budu makat na zahradě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675

Hlavně až se přestěhuješ do podnájmu, tak pak nechtěj po majiteli aby na tebe napsal byt, protože máš rodinu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 13:23

Tak proč s nima bydlíte? Váš problém, pokud chápu bydlíte v jejich baráku tak prostě budete respektovat jejich pravidla no. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová