Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud tchánovci slíbili, že na vás dům přepíšou, aby z vás vylákali velké peníze na rekonstrukci, tak bych to snad chápala, ale takhle? Je to jejich dům. Když se vám to nelíbí, odstěhujte se.
Tak s tím barákem to teda taky nechápu, proč by na vás měli něco přepisovat…to je snad jejich věc..
Ale vadilo by mi to s tím dítětem, to bych se nenechala.
@Anonymní píše:
Né že nechcou, ale nemaj se k tomu, a nepochopí, že my tady nechceme nic dělat dokaď, to nebude jeho, bo pak se něco stane, a jde to na 3 díly, a pak budeme v pr…
nejseš ty náhodou z Opavy? ![]()
@Anonymní píše:Šetři si peníze co chcete použít na opravy a pak z nich vyplatíte ostatní.
Nepotřebuji jejich barák, ale prostě pak na vyplácení nebudeme mít peníze. My pak uděláme kus práce, a pak se to prodá? Taková já nejsem.
@Anonymní píše:
Nepotřebuji jejich barák, ale prostě pak na vyplácení nebudeme mít peníze. My pak uděláme kus práce, a pak se to prodá? Taková já nejsem.
Na vyplácení koho? Má tvůj muž ještě nějaké sourozence? ![]()
Úvodní dotaz je tak zmatený, že ho vůbec nechápu, jen mi většina věcí připadá spíš závidění hodná než k vzteku
.
Normálně se odstěhujte, pokud máš chutě tchýni zabít měli jste být už dávno fuč
. A že není stěhování na den? Ale joo, dva dny max. - když budeš chtít..
@Kallkapa Taky jsem z toho pobrala jen to, že jí chce tchyně koupit koberec, nechává je u nich bydlet a hlídá jí dítě
![]()
@29 píše:
Dítě je tvoje ne? Tak proč si ho necháš vzít? Já bych ji ho určitě nedala. Jaký si to uděláš takový to máš.
já teda tuhle situaci znám, a když žiješ s tchýní pod jednou střechou, tak protitomu moc nenaděláš.. Ono se to opravdu snadno říká, ale pokud chceš mít doma alespoň trošku klid???
co má dělat? Zavřít dítě do klece? to spíš tchyni
![]()
jinak s Anonymitou to vidím stejně jako @karolec to je opravdu každého věc. proč ne?? když je tu ta možnost a fakt je ten, že „anonymní“ chtěla jen radu, na to přece nikdo nepotřebje znát osobní údaje…
„Anonymní“ přeju pevné nervy… občas řeším podobné situace, kdybys to chtěla probrat, přes soukr. zprávu -taky si ráda o tom pokecám ![]()
Cože?!
Proč by na vás měli přepisovat půlku baráku??
To je jako nějaká jejich povinnost? ![]()
@bjetuschka píše:
Cože?!Proč by na vás měli přepisovat půlku baráku??
To je jako nějaká jejich povinnost?
@Anonymní píše:
Holkýýy já ji zabiju
Tchýňu.Plánujeme stěhování (v dalších 5 let :mrgreen)
Máme tady problémy, nechcou na manžela napsat půl baráku, nenabídli to, ani nic, my jim nic neříkáme o tom, měli by si uvědomit, že máme rodinu, tak chceme trochu jistoty, ale co už, snad se nám podaří jít brzy pryč.Včera na mě vybafla, že mám hovno co na práci, že je furt co děla, sebrala mi dítě, a já jsem zůstala jak opařená, tak jsem šla zvelebovat její zahradu.
Mám zastřelit nebo co s ní?
Držala jsem hubu.
Dneska doletí jak vichr, a že si mám vybrat koberec do chodby, říkam že nic nechci, a koberec už vůbec ne. Že pro malého, ať mu není zima.NE.Tak že mi ho koupí, aj když budu nasraná. Ona mě jen nasírá!!Neustále mi leze do prdele, a,,krade'' dítě, ani nevím kde s ním chodí, zmizne jak duch, a já je pak hledám po dědině jak blb.
Už jsme jí to tolikrát opakovali, hádali, a ona je tak blbá, že to nechápe. A to je furt něco, létám jak cvok kolem její prdele, jen aby nebylo v rodině zle.fakt už nevím.
já mám taky takovou tchýni, ta mi koupí na co si vpodstatě ukážu. A taky ji nemám ráda. Proč? Protože zato ona ode mě vyžaduje neskutečný vděk a myslí si, že má potom na všechno právo. na jednu stranu chápu zakladatelku, mě kdyby někdo nutil koberec i když ho nechci, tak s ním vyběhnu
Holky asi to chápu jnak- zakladatelka nejspíš píše v afektu, myslela tím, že asi po nich tchánovci chtějí nějaké investice do bydlení( opravy, rekonstrukce),ale oni nechtějí, protože to „není jejich“, tzn. kdyby došlo k tomu odchodu, nejspíš nedostanou ani pěkné poděkování.
Což je dnes normální i mezi příbuznými.
Ono je to těžké, jestli je tchyně ředitelka zeměkoule a zakladatelka si netroufne otevřít zobák, tak to k ničemu nedospěje.
Takže jediná rada asi je- otevřít papulu, když oni něco chtělí, vy se vyjádřete taktéž, nastolte určité mantinely a dohody, když to nebude klapat, nezbývá nic jiného, než sbalit svých pět švestek a jít o dům dál. ![]()
@Gabrielaaa To s tím kobercem mě taky dostalo ![]()
Mám známou, která bydlí s manželem a jeho prarodiči v domě a taktéž si stěžuje, že prarodiče NA NÍ nechtěj přepsat barák.
Fakt nechápu ![]()
Mne by se koberec hodil, tak at hokoupi, pak mi ho muzes poslat
![]()
Bydlim taky u nasich, nikdy by me nenapadlo, aby na me neco prepisovali, zvlast kdyz jeste ziji.
@bjetuschka jasný, mě taky někdy tchyně nekápne do noty, ale když jsme u nich snažím se být slušná, a pokud se mi něco nelíbí dám jí to slušným způsobem vědět, a taky vím že bydlení spolu s rodiči ať už muže nebo té ženy nedělává dobrotu, pokud tito lídé nejsou tolerantní… ale když už mě něco tak hrozně štve tak se odstěhuju, nebo jinak postavím na vlastní nohy. Když jsme u tchánovců na návštěvě, sama se nabízím a tchyni pomůžu třeb se zahradou, když jsme u mojí mamky, přítel zase pomůže u ní, např. opravit záchod, dělal jí plovoučku a světe div se zadarmo… ![]()