Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pokud ji nechceš zabít
(asi chceš, ale snad se dokážeš ovládat), tak radím se odstěhovat HNED a někam dál, ať není každý druhý den na „návštěvě“.
Podle toho co píšeš, nějaké rozhovory nefungují a situace a sebude jen a jen zhoršovat a ty na ni taky budeš čím dál víc alergická a to se bude odrážet i na rodinné pohodě s manželem a dítětem ![]()
Jaký si to uděláš, takový to máš.
Pokud ti až tak vadí společné bydlení, řeš to.
A na tom ostatním se dá domluvit. Jde to v klidu nebo nahlas.
Martina
Nechcou přepsat barak?
A to je nějaký nový zákon, že rodiče musí děckam přenechat svůj majetek?
![]()
Ty budeš asi další „šílená“ snacha, co má šílenou tchýni, co?
Chce to klid
Nádech, výdech ![]()
Jeej bobku…neignorovat…říct pěkně od plic co si myslíš…a udělat si doma „pořádek“…když ne ty, tak at manžel ji to pěkne vysvětlí at s stará o své…jinak tomu nebude nikdy konec
Jednou by mi vzala dite a zmizela..to bych ji byla schopna asi i jednu flaknout..dite je jenom moje a muze a na nas zalezi, zda ho nekomu sverime..ta nase taky zkousi, ze se domluvi s klukem, nebo se ho pta pred nama, zda s ni pujde, vzdycky ji opakujeme, ze takhle teda ne, ze nejdriv se domluvi s nama (co kdybychom uz nejaky plany meli) a pak se teprve uvidi..
@Katka86 píše:
Nechcou přepsat barak?![]()
![]()
![]()
![]()
Asi půjdu zastřelit naše, nechtějí na mně přepsat byt! ![]()
Dítě je tvoje ne? Tak proč si ho necháš vzít? Já bych ji ho určitě nedala. Jaký si to uděláš takový to máš. ![]()
@Gabrielaaa píše:
PROČ ANONYMNĚ?
A proč ne? Ja nechápu proč se tady občas někdo podivuje nad anonymem. Je to Snad kazdeho věc. Nemyslis, ze záležitosti rodiny jsou celkem intimní? Každý nechce toto ventilovat veřejně…
@Katka86 píše:
Nechcou přepsat barak?![]()
![]()
![]()
![]()
Ty budeš asi další „šílená“ snacha, co má šílenou tchýni, co?![]()
![]()
![]()
Chce to klid
Nádech, výdech
Né že nechcou, ale nemaj se k tomu, a nepochopí, že my tady nechceme nic dělat dokaď, to nebude jeho, bo pak se něco stane, a jde to na 3 díly, a pak budeme v pr…
@Zuzaa píše:
Asi půjdu zastřelit naše, nechtějí na mně přepsat byt!
Hlavně nezapomeň na rukavice a tlumič
![]()
@Žirafátko píše:
Proč půlku baráku?
proč anonymně?a co na to Jan Tleskač?
tak nějak…
zakladatelko, vypadá to, že si vzteky bez sebe páč polovina tvýho příspěvku nedává pořádně smysl.
takže základ je, uklidni se, utřiď si myšlenky a pak povídej.
jediné, co z toho chápu, je, že ti tchýně čapne dítě a zmizí s ním a ty nevíš kam - to bych zuřila taky. Buď jdi s ní, nebo řekni, že malej má zrovna jíst nebo co zrovna, že máte jinej plán a tečka.
Holkýýy já ji zabiju
Tchýňu.
Plánujeme stěhování (v dalších 5 let :mrgreen)
Máme tady problémy, nechcou na manžela napsat půl baráku, nenabídli to, ani nic, my jim nic neříkáme o tom, měli by si uvědomit, že máme rodinu, tak chceme trochu jistoty, ale co už, snad se nám podaří jít brzy pryč.
Včera na mě vybafla, že mám hovno co na práci, že je furt co děla, sebrala mi dítě, a já jsem zůstala jak opařená, tak jsem šla zvelebovat její zahradu.
Držala jsem hubu.
Dneska doletí jak vichr, a že si mám vybrat koberec do chodby, říkam že nic nechci, a koberec už vůbec ne. Že pro malého, ať mu není zima.NE.Tak že mi ho koupí, aj když budu nasraná. Ona mě jen nasírá!!Neustále mi leze do prdele, a,,krade'' dítě, ani nevím kde s ním chodí, zmizne jak duch, a já je pak hledám po dědině jak blb.
Už jsme jí to tolikrát opakovali, hádali, a ona je tak blbá, že to nechápe. A to je furt něco, létám jak cvok kolem její prdele, jen aby nebylo v rodině zle.
Mám zastřelit nebo co s ní?
fakt už nevím.