Poradna duly
Jana Čurdová
Teď si nevzpomenu na název testu, ale je tam citlivost 25 HCG a 2 ks stály asi 38 Kč ![]()
Tak ještě jednou metřík…
Jů, koukám, že jsi z VČ, já taky. Odkud, jestli to není tajný, aspoň přibližně.
Romcaa: peknej metrik ![]()
Misunka: urcite … Terezce nic neutece
… myslis, ze to bude malej dracek … to ja se modlim, aby nebyl
… Nikolka totiz nebyla a dodnes neni dracek - je to rovnou drak - takovej hurikan … proste zivel .. proto si rikam, ze snad zlobivejsi ditko uz snad mit nemuzu
, a kdyz si vzpomenu na vstavani 20× za noc …
… ted urcite budu mit mimiska, kterej bude vstavat tak max. 1
… hezky si to planuju co ![]()
misunko, klariso..říká se, že druhé děti jsou za odměnu, tak to bude i ve vašem případě ![]()
Zabzulko: presne tak … za odmenu
… a pak v dubnu si napisem, kdo z nas vstava nejvic za noc
… jestli to zas budu ja, tak se pujdu asi picnout
![]()
KLARISA - já jsem k Teri ze začátku vstávala 2 - 3 krát za noc, pak jí vypadával dudlík, tak asi 100 krát za noc a od pěti měsíců spala celou noc jako dudek. Pak se akorát naučila přelejzat postýlku a lezla k nám do postele a neležela jako normální člověk na dýlku, ona si lehla napříč a strčila mi nohy pod nos, to byly příjemný noci
Otočit pomohlo tak na pět minut. Chci ještě jedno takový hodný mimi ![]()
Holky nestrašte, já jak se v noci nevyspím, tak jsem děsně protivná ![]()
Misunka: Jsem od Ústí nad Orlicí a Ty???
Na potřetí se mi povedl metřík, fakt šikulka ![]()
Misunko:
… koukam taky pekny spani
… to Niki nam tak kolem pulnoci taky leze do postele … a zacne se mi hrabat ve vlasech (kdyby mne aspon nezne hladila
, ale ona mne silene taha) … a pak mne zacne vytlacovat … takze ja vetsinou pak spim v manzelovych a jejich nohach … proste uplne dole v posteli
![]()
Romcaa: od Usti nad Orlici, ja jezdila na tabory do Potstejna … to neni zas tak daleko od Usti … jo to bejvavalo ![]()
tak tam ty vaše končiny vůbec neznám
ale je tam podle všeho dobře, že?
ZABZULKA - ale jo, nestěžuju si.
Hoky, jste některá nafouklá? Mě nějak vylejzá břicho, já vím, že je ještě brzo, u Teri jsem ho měla plochý do 12. týdne.