Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
12.10.07 08:27

Dobré ránko…

Jé, Zulok , vidíš jaká jsem…taky gratuluju k úspěšné prohlídnce :srdce: a Janni za negativní tripple testu :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Hani, jak tak čtu, tak koukám, že óhledně akné máme stejný problém :? :cry: …Já mám ne čele spíš takovou krupičku, no, a se zbytkem obličeje bojuju jak se dá. Alespoň částečně mě ujištuje, že mamka to taky měla, když mě čekala…a o šestinedělí to zmyzelo…hm, což je ještě dlouhá doba :evil: Tak jak říkáš, dcerka jak panenka :D

Jeni , mě taky padají vlásky…hm, akné a vlásky, to mám za to, že netrpím nevolnostma… :roll: :oops: Já jdu taky příští týden ke kadeřnici už se těšííííííím…trošku stříhání a melírek (tak doufám, že chytne jak má :lol:

Janni , a jaké máš v těhu chutě? Spíš na sladké či slané?? Já jsem sledovala pořad Pod pokličkou, který se tentokrát věnoval výživě v těhu a pokud máš spíše chuť na sladké, tak by to měla být holčička :P Znamení u vás taky pěkné… :wink:
No, u mě sladké a to akné… :?: :?: :lol:

Jinak já bych se chtěla přihlásit u nás do Jablonce na 3D ultrazvuk, tak ještě musím zjistit, kde to tam dělají a kolik by za to chtěli :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.10.07 09:04

Lenulko, já miluju brokolici zapečenou s kuřecím masem, normálně přidávám nivu, teď spíš jen obyč. eidam, osolím, dochutím nějakým kořeníčkem pro vůni a zaliji smetanou (nebo prodávají hotové omáčky v pytlíku na zapékání přímo na brokolici, tuším, že to dělá Vitana) - to je pro mě ňamka a snědla bych celý pekáč, kdybych nemusela krmit ještě ty dva hladové krky! :lol:

Mě právě při 1. těhu začaly vlasy padat až v šestinedělí a to teda ukrutně, takže jsem to vzala radikálně na krátko. Teď možná už po porodu nebude co stříhat! :lol:

Jinak jsem strávila noc u mamky a vyklopila jí to, ani mě nepřekvapilo, když se vůbec nedivila, že prý to na mě poznala hned první měsíc, protože se chovám úplně jinak. Co mě trochu naštvalo je to, že už to všude rozhlásila a dokonce se strefila i do termínu, takže jak jsme si bláhově s manžou mysleli, že bude překvápko, tak asi sotva. Vědí o tom všichni, jen my si naivně myslíme, že nikdo - no trochu zklamání, ale co se dá dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.10.07 09:29

Dobré ráno,
tak to já fakt nevím co budeme mít. Takový vnitřní pocit mi od začátku říká, že holčičku. Podle akné a nevolností - holčičku, podle čínského kalendáře holčičku, jehla na niti ukazuje holčičku ale chuť na sladké teda fakt nemám. To jsem úplně odbourala. Ble, ble…
Jinak mě od včerejšího večera pálí štítná žláza. Nejdřív jsem nevěděla co to je, nikdy mě snad ještě nepálila a pak mi to došlo.
Takže na začátku zácpa, od začátku do teď nevolnosti, asi týden příšerný akné a od včera štítná žláza… Ale víte co!!!! Dnes jsem 12tt+0 :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.10.07 09:31

Ahojte dubnatka!
Taky jste me udelali chut na brokolici :) Reknu manzelovi, at koupi. Docela me laka i ta jednoducha polivka.

V prvnim tehu a ted v prvni pule jsem mela horsi plet, akne jak rikate, uz se mi to ale lepsi, a v prvnim tehu me se to v druhe pulce zlepsilo tak, ze jsem ani nemusela pouzivat zadnou kosmetiku, proste jsem mela plet jako miminko a jako nikde pred tim ani po tom. Ale mela jsem kluka. Ted vypadam hur, ale chut na sladke nemam :) . Moc bych chtela holcicku. Ja jsem pod poklickou tentokrat zapla pozde, tak me to moc mrzelo. Ale holky pozor, kamaradka cele tehu nemela vubec chut na sladke a narodila se ji krasna holka :) . Vsem vam preji, co si prejete, ale je pravda, ze je to potom uplne jedno. Mimina oni jsou veschny mimina, ja kamaradkam zavidim jen saticky :) .

Jeste se vam postezuji, pokud jsem to jeste neudelala. Mela jsem chut na palacinky s boruvkami, koupila jsem si boruvkovy kompot a udelala palacinky. Holky, oni me to kluci vsechno sezrali! Tak jsem pak jedla jenom boruvky s bilym jogurtem.

Hanule, moc s tebou soucitim, me se ted stava, ze se me na hodku ulevi, ale stale je to jeste strasny a ani jeden den bez zvraceni :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
12.10.07 09:40

Holky, moje draha polovicka pokrtila maleho Bisquit, susenka, takze asi uhadnete, cim jsem se cele tehu krmila. A ty privesky tam ma, vystavni :wink:
Ted jsem par prvnich tydnu ujizdela na slanem, ted zas na sladkem, no uvidime.
Znama se cpala slanym a divnym(kyselo-…) a ma holcicku.

Tech pet tydnu uz si pockam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.10.07 10:26

Holky já jsem dneska tak blbě kýchla, hrozně mě louplo v podbřišku na levé straně. Špinit ani nic podobného jsem nezačala a břicho nebolí tak to snad bude bobrý ale jsem z toho nervózní. Ach jo…
No já jsem zvědavá co budeme všechny mít. Já se pořád tak nějak cítím víc na holčičku ale vím, že na to nemůžu dát. Uvidíme, každopádně je mi to jedno, hlavně ať je to takový jaký to má být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.10.07 12:24

ahojky holky,
tak dneska jsem prospala cele dopoledne, asi prodelavam nejakou virozku nebo co - opar mam jeste vetsi nez vcera a kdyz jsem se chtela naobedvat (obyc. bramoborove kase) tak jsem skoro bezela :-( ...... takze tedka pojidam jabko, ctu vas a obidek necham az na vecer (to mi i vcera uz bylo lip).
Hani z toho kychnuti si nic nedelej, me se to stalo v prvnim mesici, dokonce me jeste po tom hodne pichalo brisko tak jsem byla cele odpoledne v uplnem klidu a dopadlo to dobre. a v takhle vyssim tydnu jsou ty miminka v deloze jeste vic chranene proti otresum takze to urcite bude OK. maximalne bych pro dobry pocit uz dneska nedelala nic tezkeho ale jinak se neboj :D
Born, teda ti tvoji kluci to jsou zrouti!!! zaslouzili by na zadek. kdyz uz tehotna maminka ma konecne na neco velkou chut tak ji to zbasti :P prdolove ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.10.07 12:35

no me se asi vsechny ty akne spojili do toho jenoho obroviteho oparu co mam tedka :lol: :lol: :lol: jinak mam plet celkem OK
chute zadne nemam ani pocity co by to moje miminko tak mohlo byt, ale vzhledem k tomu ze to bude teprva prvni tak mi je to uuuuuplne jedno. u druheho uz asi budu chtit aby doplnilo tendem kluk+holka ale cim zacneme je tedka fakt jedno. hlavne doufam ze v druhem tehu uz budu klidnejsi kdyz budeme mit aspon to jedno. prijdemi ze tedka je ze me hotovej hypochondr - resim kazde pichnuti, kazdy divny znak jak se bojim aby to dobre dopadlo … dneska jsem zase volala dr. protoze jsem se bala - k oparu se mi v noci pridal i vytok ktery jindy nebyva tak jsem byla jak na trni jestli to neni nejaka viroza co by malemu uskodila. chudak, ta by si zaslouzila medaili za tu trpelivost co se mnou ma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.10.07 13:39

Hani, me to picha taky kdyz kychnu, ale i kdyz rychle se zvednu. V minulem tehotenstvi me to casto pichalo a bolelo bricho, pamatuji si, ze jsem od zastavky sla strasne dlouho z prestavkami, proto ze me porad pichalo a bolelo bricho. Rekla jsem to dr., on to vysetril a rekl, ze je to v pohode a ze muzou bolet i nejake vazy nebo co, co drzi delohu.

Jeno, to jsi spravne udelala, ze jsi spala, na opary je to taky dobry lek, ale mela bys i vymyslet, co bys spapala dobreho a zdraveho. Opary se delaji z toho, ze herpes-vir, ktery normalne mame v uzlinach v klidu, zacina se premnozovat, jak jsme oslabeni. A to v tehu jsme vic nez jindy.

Ty prdolove byli teda maly a velky :D , prisel z prace a pry aby si zlepsil naladu, tak hazel do sebe palacinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.10.07 14:27

Ahoj holky,tak to teda nevím,já moc chutě na sladké nemám…Ale je fakt,že mi bylo dost blbě a když jsem čekala Jířu,tak to bylo o moc lepší.

Pleť nic moc a vlasy mi dost padaly na začátku,ale u mě je to spíš ku prospěchu 8)

Haňule vydrž ještě tak týden a pak se to určitě zlepší. :wink:

Nějak nemůžu pořád přibrat a překročit tu magickou hranici původních
52 kilo.Včera jsem měla 51.8,ale to už jsem jednou měla a pak zas míň :?
Máma říkala,že je to tím,že mám s Jířou dost pohybu,je fakt,že chodíme 2× denně ven a moc se neválím…

Za chvíli jedem na návštěvu ke kamarádce,která rodí v prosinci,koupila jsem jí pro mimi soupravičku a ponožky,ty nové věci jsou hrozně drahé 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.10.07 19:04

Jannko, gratulujeeem k vysledkom testov, juchuuu
A to kupkanie muselo byt perfektne.. No, na 4D sa urcite dozviete, ci to nahodou nie je holcicka

Lucy, Hanka, Ryntynktynka, ja som mavala vcelku fajn plet, ale teraz, sama ďubka na ksichte a vlasy sa mi tiež mastnia jedna radosť.
Lucy, Pred maminkou tehu nezakryješ

Lenča, super, že ťa už nebolí bruško.
Lenča a recept na brokolicu - uvarená brokolica s roztopeným syrom (mliečko a taveňáčik), sol a cesnak a cle to šupneš na cestovinky

• ako francuzske zemiaky - uvarené zemiaky nasekáš, nasekáš uvarené vajíčko, uvarenú brokolicu, môžeš dať aj karfiol, alebo hocičo, zaleješ syrom s mliečkom , mňaaaaam. a cele to zapečieš

Ryntynktynka, ja mám skôr chuť na slané, ale ani sladkým nepohrdnem, tak ja netuším

Born, aspon, že ti zostali tie boruvky. Ach jaaaj, ked palaciniek nie je nikdy dost

Adelko, a ostatok, vy tak máte problém s priberaním. jooj, ale ono to býva bežné, nebojte, ešte priberiete, za to mne ide priberanie ako po masle, čo tiež nie je extra.

Ja som dnes konečne kúpila pre dačo drobčiatko : ponožtičky a pidi rukavičky, uff, fakt je to drahéééé. hm, čo už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.10.07 19:50

Holky, já jsem tak ráda, že jsem už doma :P :P …tedy od začátku. Volal mi taťka(má autodopravu)asi tak v půl desátý, jestli bych pro něj nesjela do Litvínova-no jo, ale to je od nás dobrých 130 kilásků…Hm, jenže Kristýnka je tak dobrá, že si ještě udělala 20 kilometrovou zajížďku-ha ha :D :D
A zítra ještě jednou(to ho tam musí zase někdo odvézt) 8)

Hani, mě se stalo nedávno to samé, docela mě to vystrašilo…to je přesně to, že se v tom první těhu víc hlídáme, no, ale kámoška říkala, že mívala to samé a maličký je v poho(to jsou ty vazy)

Zulok, neboj, nejsi s váhou sama, já mám taky problém abych ji trošku kočírovala-ta by lezla na horu sama, mrcha :? Je dobře, že sis udělala rodost s věcičkama pro mimíska, já jsem si ji taky už udělala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.10.07 21:09

Zulok,co se dá dělat,někdo přibírá rychleji,někdo pomaleji :wink:

Ale zjistila jsem ,že už mi opravdu roste břicho! :lol: Něco ještě zatáhnu,ale něco už ne :wink:

Jinak začínáme řešit změny v bytě,čeká nás malování :roll: ,z ložnice bude dětský pokoj a spát budeme v obýváku.Kamarádka to řeší rozkládací sedačkou,manža by radši postel i sedačku.Máme obývák asi 18 m,myslíte,že se to obojí vejde?Já bych možná taky radši jenom sedačku…A Jířovi novou postel,achich achich…
Dobrou s kobrou a zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.10.07 21:51

Ryntyntynka, tak to ste mali pekný výletíík. Dávajte si pozor, tu je taká hnusná hmla.

Adelka, určite vám to do obývačky vojde. My nemáme tak dlhú ani obývačku a spálňu spolu :wink: neboj, všetko pekne vyriešite. Ono je dobree mať postel aj sedacku, lebo ktovie, ci bude mat cas stale tu rozkladaciu sedacku rozkladat a ono sa to rychlejsie nici. To vidim na nasej v obyvacke, ako som musela lezat, tak som jej dala zabrat. A ak budete mat normalnu postel. Babatko sa tam bude moct kotulat… hrat sa. Je to dobre, ale to je len a len na vas, ako to vidite. Drziim palce

My máme detskú hotovú, keď sme prerábali byt, trošku sme zmenili našu detskú, čo sme ako decká mali, vcelku pekné. Ale obývačka :roll: to by sa zišlo vymalovať, ale do toho sa asi nepustíme :? asi tie flaky zamaskujeme kvetinou. a aj kuchyňa by sa zišla vymalovať a spraviť podlahu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.10.07 09:04

Adél, kolegyně v práci má stejné „trable“ jako ty, oni budou mít doma tří letýho klučinu a v květnu-červnu mimísko. Ložnici taky chtějí předělat a obývák budou řešit tou dřevěnou nástavbou, kam si dají matrace-jestli myslíš, co tím chtěl básník říc :P :P Ušetří ti to prostor dole… 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí