Poradna duly
Jana Čurdová
u nás je to z ložnice, jelikož krásně u postýlky máme televizku
Jen na jídlo se musí choť dovalit do kuchyně
Už tak stačí, že má Radko u postele košíček se sladkostma a v noci slýchávám jen šustění… jednou je to sušenka…pak zas čokoláda…no, hrůza.
Jednou usnul s čokoládou v ruce a hotovo…čokoláda do rána všude!!!
I na mně ![]()
No Ryntyntyno tvůj manžílek je teda pěknej čuník ![]()
Právě jsem se vrátila z výletu,byla jsem něco nakoupit a potkala jsem po dlouhé době sousedku naproti z baráku,má termín 24.12.
,to jí tedy nezávidím.
teda ryntyntynko, ty ho rozmazlujes
tak se snad nemaji ani kralove!!! ![]()
to me pripomina tu kouzelnou veticku o tom ze kdyz ma zena manzilka tak vlastne ma o jedno dite navic ![]()
ale obcas musim uznat ze to tak je. uz je to teda dyl, ale pri te tve zpravicce se mi vybavila taky jedna takova storka od nas ...... vzdycky manzilkovi balim do prace do tasky se svacinou 3 karamelky (takove ty mekke bonbonky karamelove, jsou jeho zamilovane), no a jednou jsem na to omylem zapomnela. jak jsem prisla do prace a zapla ICQ tak na me vybafla hnedka zpravicka s uplakanym smaajlikem: „lasko, a ja jsem dneska nebyl hodnej kdyz jsem nedostal karamilky?“ skoro jsem se pocurala smichy ....... ![]()
ale musim objektivne priznat ze tedka jsem taky sem-tam dost rozmazlovana ..... vzdycky kdyz me picha brisko a lezim, tak dostanu talirek s oloupanym ovocim, cajik, povidame si, manzilek mi natrese perinu a uklidnuje me. no jo, co bychom si bez tech nasich chlapu pocaly i kdyz jsou to obcas zlobidla ![]()
Jeno to já teda manžílkovi svačiny nedělám,i misku s obědem si musí nandat sám
.Může být rád,že vůbec uvařím,žejo
,jsem drsná.Ale musím říct,že si třeba namaže housku s něčím,on si umí udělat mňamkovou,dá mi kousnout,já řeknu jé to bych si taky dala a jde mi namazat…tož tak.
Jinak za chvíli dorazí Jiřulka,budem večeřet a koukat na zprávy a sprchovat a uspávat,takže dobrou a zítra! ![]()
Jó, holky, rozmlsaný jazýček to on má
Rozmazlovaný ani moc není, to se jen zdá
I když...... musím přiznat, že když je teďka nemocný tak trošku jo
Naštěstí si umí uvařit a obsloužit sám
, ale na to že je odmaturovaný kuchař, tak nějak extra nevyváří..... ![]()
Jeni, taky dobrá historka
..... ale měly jste vidět ten můj výraz tehdy ráno, když jsem byla já, postel a muž celý od čokolády ![]()
Je fakt, že s mimískem jsme jako v bavlnce…sice nám tedy není extra vyvářeno, ale jinak pohádka ![]()
Já pádím si trošku pocvičit těhu cvičeníčko…od kamarádky jsem dostala knížku o cvičení v těhu ( je zlatá ona věděla, jak mi to moje cvičení a běhání chybí…, tak alespoň takové protahování) a pak se naložit do vaničký a na kutě. Zítra mám velký den-jdu ke kadeřnici ![]()
Dobrou noc............
![]()
Teda, docela vám ty vaše opečovávatele závidim (ne že by si mě ten můj chlap nehýčkal, ale vzhledem k tomu, že je pracovně většinou celý týden pryč, tak mám prostě smůlu), vždycky se strašně těšim až přijede domů a uvaří mi nějakou mňamku a donese jí až k televizi, taky mi skočí kdykoliv během dne do krámu pro to na co mám chuť. No na druhou stranu, možná kdyby byl doma, tak bych se už vážně jen kulila, takže takhle to jeho rozmazlování nemá tak tragické důsledky. ![]()
Tak já si jdu shlédnout Pojišťovnu a pak taky zahučim
Papa děvčátka
Vy jste se teda pekne rozepsali ![]()
Pripojim se k nazoru o nemocnem chlapovi. Ja taky pozoruji kolikrat, jak manzel citi krk a uz je jemu hrozne blbe. Driv jsem se hned strachovala a starala se o nej. Pak parkrat, zvlast po narozeni ditete, jak jsem byla nemocna, nikdo me moc neulevil a jak vysledek jsem vzdy byla nejdele a nejhur nemocna. Po potratu uz jsem rekla dost a pritvrdila
. Pekne to zabralo a o me je postarano taky
.
Lusy, popisujes prvni pohyby presne. Takove simrani na druhe strane
. Jak se na to tesim, snad jenom kvuli tomu bych byla tehotna. Ja jsem to poznala i u prvniho tehu, je to proste jiny nez streva.
Adel, Zbynda po druhych narozeninach chtel pak jeste tak 2 mesice kazdy den dort, musela jsem obcas koupit. Na darky moc nevzpominal. Bude to udalost a bude to pekny, je to uz opravdu jine nez v tom prvnim roce.
Hehehe,těhu cvičeníčko,co to je?!?
Jó,už si vzpomínám,když jsem čekala Jířu,tak jsem chodila cvičit k Apolináři.Teď mám cvičení leda na hřišti a zítra jdem plavčit ![]()
Born to je dobře,že je o tebe taky postaráno
Jířa dorty moc nemusí,radši čokoládku ![]()
Jani, neboj se, bude to dobré, oni si to nemůžou vzít na triko už i kvůli tobě, takže mimčo je určitě ok.
Zukol, u pohybů prý také dost záleží, kam si dá miminko placentu. Když je na zadní stěně, pohyby jsou cítit dřív než na přední. Takže miminka, pěkně ji dejte na zadní, ať o vás máme brzy přehled.
Včera jsem byla na tom projasnění. Tak snad dobré, závěr byl Dawn. syndrom 1:4600 - negativní.
ahojky holky,
zdravim vsechny, vcera jsem zase vytuhla „se slepicema“ tak jsem ani uz nestihla napsat ![]()
Adel vzdyt ty ani specialni tehu cviceni nepotrebujes, ty uz ho mas
jak tak posloucham jak s jirulkou chodite plavat, dracit na hriste a tak, to mas pohybu habakuk
v porovnani treba s buchtama jako ja ..... ale ja doufam ze uz mi dr. taky brzy dovoli cvicit (zatim nesmim) protoze uz se citim jak rosol .....
Ryntyntynko ty mas doma odmaturovaneho kuchare? tak ho hnedka postav k lince at skolne padne na urodnou pudu
![]()
Ahoj holky,
už jsem se vrátila od kadeřníka a jsem krásná, krásná, nejkrásnější
![]()
Vážně, hned se cítím trošku zkulturněná a taky lehčejc, páč tam pár centrimetrů vlásku padlo…
, ale bylo to nezbytné nutné.
Jeni , já bych ho ráda postavila k plotně, ale on se nedá.....
Je fakt, že taky u našich nerad vaří, buď se mnou, když dělá svůj delikátní gulášek nebo jenom nějakou rychlovku. Ale když jsme spolu bydleli v podnájmu a já byla v práci a on měl volno, taaaaaak navařil perfektně. A musím přiznat, žé i on se těší na vlastní kuchyň ![]()
Já jsem včera pro změnu vytuhla trošku ve vaně… ![]()
Moni moc gratuluju k uspesne KO, ten pomer je perfektni, takovej skvelej pry moc ani nebyva. ja mam mnohem mensi 1:2500 a dr. rikala ze dobry. tak snad jo ......
No to moje strihani co jsem mela absolvovat tento tyden se nekonalo, volala jsem kadernici ze neprijdu protoze mi bylo mizerne
takze jsem preobjednana na pristi tyden s tim ze si to jeste potvrdime, radeji ..... ale taky se uz moc tesim, citim ze to moooooc potrebuju, uz totiz vypdam jak ta jezibaba z pohadky o princezne jasnence ...... ![]()
Ryntyntynko , treba ho ta nova kuchyn natolik inspiruje ze se ti tam zacne realizovat i sam od sebe
nebo dalsi moznost - co mam zkusenosti s chlapama tak je potreba je neustale, ve vsem a hooooodne chvalit a oni jsou jak beranci
tak mu zkus polichotit ze by sis dala ty jeho dobroty a treba se chyti ![]()
MOnika, gratulujem k eprfektným výsledkom ![]()
Ryntyntynka, jeeeeej,u kaderníka, a čo takto nejakú fotku, nech sa môžeme aj my pokochať. . Aj ja by som mala spraviť dačo s mojou šticou
stále sa mi teraz mastní a.. škoda reči ![]()
Ďakujem za info o pohybohc, hádam to teda potom spoznám.
No a o chorých chlapoch, vtedy aj môj potrebuje poriadnu starostlivosť a hlavne hladkať a ňuňkať. ale musím povedať, že ako som tehu, vkuse okolo mňa lieta a chystá papať… a že hlavou domácnosti je on, tak aj doma upratuje…
![]()