Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
19.10.07 13:48

Ahojte :)

Janni, to je skvely, ze jsi se uklidnila.

Ryntyntyno, blahopreji ke spokojenosti s novym ucesem :) .

Me vcera taky silene bolela hlava, myslela jsem, ze na me neco leze, ale asi to je tim snizovanim nebo zvysovanim tlaku.

Je mi konecne lip, coz trva uz nekolik dnu, vcera prvni den bez zvraceni, ale musim jist. Stve me to, ze me to jidlo ani moc nechutna, ale dela se mi lepe a lepe funguji.

Zbynda byl hodny, ale ted sel do postele a ne a ne usnout. Neni mozny aby vsechno bylo idealni, mam nekdy pocit, ze dite ma do zivota naplanovany, ze proste musi nejake procento casu denne zlobit :) .

Ach jo, rve a rve :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.10.07 14:32

born, to je skvela myslenka :lol: :lol: :lol: myslim to s tim procentem denne co maji deti naplanovany ze musijou zlobit. ale asi to tak opravdu je, clovek nikdy nemuze mit vsechno, jednou je mu lip, jednou hur, jednou dite chvilku zlobi, chvilku je hodne ..... asi to ma tak priroda rovnomerne a spravedlive zarizene.

ach jo, u nas dneska furt prsi a fouka hnusnej vlezlej vitr. a to jsem se chystala ze si pujdu koupit nejake spodni pradlo bez gumicky. brisko sice nemam skoro zadne ale moje normalni pradlo me tedka pekne skrti, mam to tam kazdy vecer uplne cervene. dokonce i to pradlo ktere jsem si pre nedavnem koupila v tehu obchode nic moc - taky trochu skrti . ale mam doma dvoje kalhotky neukoncene gumickou (z uplne obyc obchodu), fakt super, tak se tam chci jit zeptat jestli nemaji jeste nejake dalsi kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.10.07 19:29

ahoj holky :-)
koukam ze dneska je tu nejak vylidneno :-) kde se toulate? :lol:
ja jsem do mesta nakonec sla i s mou drahou polovickou, pradlo meli a jeste jsem koupila par drobnosti, celkem uspesny den :-) sice nas zastihl jeden dest a jedny kroupy, ale zvladli jsme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.10.07 14:20

Zdravim vsechny dnes, pokud vubec nekdo zavita :)

Vzdyt je zima.
Adel asi jeste oslavuji narozeneny, tak nam urcite napis, jak vsechno probehne. Vsechno nejlepsi!

Snazim se Zbyndu vyptat, jaky darek by chtel na Vanoce, on rika ze druhy, ja se ptam „jaky druhy?“, on „modry“. Modra barva je neoblibenejsi. To je domluva.

Tak se mejte hezky, holky, jdu si poctu Jane Austinovou, pokud Zbynda bude spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.10.07 14:23

Jeni, prave dnes odpo chceme taky se vydat na nakup pradla pro me a neco pro Zbyndu. Chci neco jednoducheho a bavlneneho :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.07 14:51

Ahoooj při hnusně studený sobotě :)

Já jsem ze včerejška na dnešek spala u kamarádky v Liberci co má jedenáctiměcíční slečnu a pěkný :P . Jen mě teďeka trošičku pobolívá- to se ani nedá říct-spíš mám citlivý podbřišek. Ale jinak pěkný…domů jsem dorazila před dvanáctou, tak jsem ani dneska nevařila…dnes je co dům dá :D Že mluvíte o tom oblečení, zjistila jsem, že příští měsíc si taky budu muset jít koupit těhu kaďata, jelikož včera jsem si kvůli bříšku musela vzít kalhoty, které jsem nosila ještě před dietou 8) Je teda fakt, že mi jinak padají… :? , ale při sezení mě tam žádný knoflik netlačí :wink: :pankac:

Adél , pěkně to oslavte a že malýmu přejeme všechno nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.07 18:20

Teeeeda,
dneska je tu nějak mrtvo a já jsem se chtěla pochlubit, že jsem holka šikovná a už jsem dokázala dostat svoji první fotku do našeho fotoalba :P

Lucy , pěkná pohodička u TV :P :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.10.07 09:50

ahojky holky,
tak se vyjimecne hlasim i o vikendu, draha polovicka je vyjimecne v praci takze se dostanu k PC (taky vyjimecne :lol: tedy o vikendu …)

Born tak jak si poridila? ja celkem bojuju s bavlnenym pradlem. davam mu prednost, ale sehnat ho u nas ...... :evil: to je tedy obcas maturita, samej umelohmotnej tamanec tady. jeste ze mame blizko to brno :-) a co se tyce darku proZbyndu tak to je nahodou dobry, neco „druhyho modryho“ - to mas kopec moznosti na vyber :lol: :lol: :lol: horsi bude az ti presne rekne ze chce superstavebnici typu XY a ta nepujde nikde sehnat … :?

Ryntyntynko a jakou svoji prvni fotku jsi dostala do alba? myslis miminko z ultrazvuku nebo tebe s briskem?

Adel tak jaka byla oslava? co jirulka? jak to prozival?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.10.07 12:09

Ahojky,
venku se nám pěkně ochladilo, brr!

U nás je dnes klasická klidná neděle, ale pouze do 17-ti hod, pak nás taťka opustí a bude nám po něm zas smutno.

Jinak jsem přidala taky další foto naší píďalky do fotogalerie - je to fakt k nevíře, když kouknu na tu předchozí.

Já bych taky ráda na nákupy nějakých hadříků, ale do té zimy se mi vůbec nechce, natož se pak někde svlíkat a oblíkat, abych mohla něco vyzkoušet.

No koukám, že už je po poledni, tak já jdu rychle zapnout troubu, ať je max. do jedný jídlo na stole. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.07 13:36

Ahoj!

U nás taky máme pohodičku, nedělní mňamka se povedla a taťka na chvilku opustil PC, tak toho musím hned využít :P

Jeni , já jsem nepřidávala do fotogalerie ještě mimíska, i když se na to chystám dneska a ani svoje bříško, to ještě nemám ani vyfocený…ale jen sebe a Radka :wink:

Zítra jedu do Liberce a pokud mi vyzbyde čas, chtěla bych se taky juknout na nějaké to oblečení. Uvidím.....mám toho poměrně dost a snad všechno stihnu…do práce si napsat výkaz a dát lístek na prašulky, obstát frontu na magistrátu abych mohla mít i novou občanku a ještě mám spicha s kámoškou. Jo, a konečně dát vyvolat fotky ze svatby…už se po nich po příbuzentvu ptají… :oops:

No, tak to jsem se zase pěkně rozkecala, to jsem celá já 8) :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.10.07 14:54

Ahojte holky dneska :)

Myslim si, poridili jsme si vyborne, mam dalsi tehotensko-kojeneckou podpersenku, krasna, bavlnena a drzi :D Stala sice 700, ale ted uz vim, ze se vyplati. Minule jsem si kupovala kojenecke podprsenky az pred porodem, takze cele tehu me lezli ven prsa, ta drazsi me vydrela dlouho a je dobra i ted, ale ta levnejsi se strasne roztahla. Krome toho, vetsi prsa u kojeni jsem mela jen prvni pulroku, no to jsem si do toho zamotala :) . Koupila jsem si i kalhotky, a pro Zbyndu cepici za primerenou cenu a zimni bundu s kalhotami jenom za necelych 600, pak sedum spodaru s borkem jen za 225 :D Takze parada. Pri tom to bylo rychly a vsechny byli hodne.

Dnes varil tatinek, vepro-knedlo-zelo, docela se jemu to povedlo. To je jidlo, ktere opravdu neumim, zvlast to zeli. mam jeho strasne rada a si proto vzdy to prechutim.

Jeni, ja se zatim tesim na dopisy k Jeziskovi, kamaradky s tim maji spousta legraci, treba pristi rok uz by to mohlo byt. :)

Ryntyntynko, ty jsi teda draci tehulka, jestli se da tak rict :) . porad jsi v akci.

Lusy, to mate tezky, ale asi clovek si zvykne. Nas tatinek obcas nam odjede treba na mesic nebo na dva do Ameriky, to bych jeho vrazdila. Ted teda dlouho nikam nejede anebo o tom nevim, proto ze se boji me to vubec rikat :D . Jsem na neho v tohhle v posledni dobe dost tvrda, tak to cestovani omezuje jak jen to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.07 16:17

Born , to teda :D Ale umím i lenošit a to mi jde moooooc dobře :P :P
Vážně - alespoň se doma na neschopence nenudím. Asi by se to nemělo nikde psát, ale vycházky mám neomezený 8) No, a pak se stavbou je pořád něco… jednou sehnat tohle, podruhý zařídit tamto 8O, naštěstí teďak to trošku ustane a novo zjara…
Jinak jste pořídili vážně dobře :D
A oběd jsme měli stejný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.07 22:19

Jůj, už asi všichni spinkáte, že?? :-) Jen já tady straším , že se mi nemůže…
No nic, jdu se o to pokusit..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.10.07 08:10

Dobré ranko,
tak jsem se dneska vykulila z pelechu nějak brzo, ale krátká procházka na záchod mě přesvědčila, že je taková zima, že zalzu zpátky. Tak jsem si vzala klávesnici pěkně do postýlky a píšu ze svého vyhřátého pelíšku.
Taky u vás včera tak chumelilo, já jsem měla pocit, že mám snad vidiny!
Dneska mám takovou chuť se jen tak válet, ale protože se brzy vzbudí drakoušek, tak se moje nádherná představa ihned rozplyne.

Holky už jste přemýšlely co nadělíte svým polovičkám pod stromeček? U nás je vánočně vyšperkované Tesco, takže začínám mít předvánoční horečku. Já mám takového brouka v hlavě, manža je po operaci kolene a pravděpodobně bude muset i s tím druhým. Většina sportů se tak pro něj stala utrpením a on jak nic nemůže tak mi pěkně kyne. Napadlo mě pořídit nějaký eliptický trenažer (typu Orbitrek), jenže ceny jsou dost rozdílné a nechce se mi dávat třeba 7000, jestli by se na něj pak mělo jen prášit. Tak pořád přemýšlím, jestli risknout teleshoping - nemáte někdo zkušenost? (přímo s tímto strojem?)

No nějak se do mě pouští hlad, tak jdu něco ulovit. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
22.10.07 09:54

Ahoojte :D

Aj u vás je taká zima. brrrrrrr.

Ryntynktynka, ty máš toho fakt dosť, si ako včielka, stále dakam lietaš :wink:

Lucynka, s teleshopingom neviem poradiť :? nič sme tam nekupovali, no ešte dávno také formičky na pečenie, ale to si už ani nepamätám, kolko to trvalo… :?
Tiež neviem, čo na Vianoce, a už by ol aj čas, chcem to stihnúť v novembri, lebo v decembri bude všade pučenica.

Born, gratulujeeem k podprsenke, ono je to dakedy umenie nájsť pohodlnú a čo dobre sedí. :wink:

Ja som bola dnes na krvi, uff, vo štvrtok budú výsledky, tak dúfam, že to dopadne dobre.

Pekný dník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital