Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
16.10.07 11:10

Ja se porad cpu tou celerovou pomazankou, stale me to chutna :D .

Ja mam uz pres kilo nahore i pres to ze zvracim. Proto ze zvracim vetsinou, kdy jsem min najezena nebo nenajezena.

Mohla bych si take rozepinat knofliky od kalhot, ale jak je mi spatne, tak chci aby aspon to obleceni bylo pohodlne, takze nosim laclace a teplaky.

Jak ve me kolisaji hormony, tak se poddavam depce, nejak jsem s hruzou zavzpominala na prvni porod se spatnym koncem, asi se proste toho strachu nezbavim :( .

Ale musime byt vesele mysli vsechny, a hlavne, nepremyslet o starostech, ktere ani nejsou jeste aktualni, coz delaji zensky porad. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.10.07 11:56

Ahojky, děkuju moc všem za odpovědi. Dneska je tam doktor do večera, tak mu radši zavolám. Přidalo se mi k tomu totiž bolení v podbřišku a jsem z toho nervózní. Mám to ale určitě z jídla, jedla jsem teď hodně ostré - to jsem dřív nikdy nemusela. Uvidím co mi řekne a pak vám dám vědět.
Jinak gratuluji k úspěšným kontrolám. Mějte se všichni moc hezky.
Zatím pa H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
16.10.07 15:50

Holky, to je paráda, že se mrňouskům daří! My máme další kontrolu až 1.11., ale vypadá to, že je vše ok (ťukťuk- nějak mám teď mnohem větší strach než minule…)
Mám dotazy: na to šíjové projasnění chodíte na nějaký special pracovště, nebo prostě k vašemu dr.? a v jakém týdnu?
Taky mám Utrogestan, 2× za den, ale od včera si beru jen jeden, vše se zdá dobré, ale hlavně- normálně to polykám, sice jsem tam četla, že v těhotenství jen vaginálně, tak jsem hned volala, ale prý je to jedno… moc s mi to nezdálo, ale vzhledem k tomu, že jsem pak byla vycukaná, jestli to zas není špinění, tak jsem uvěřila a polykám, doufám, že to opravdu nevadí… Ale už se chystám končit úplně- říkal do 12. týdne, a to už podle UZ jsme…
A jinak u mě už je dobře- občas jsem teda ukrutně nafučená, že se nějakou dobu nemůžu ani pořádně nadechnout- fakt to nechápu, ale už je to jen občas, bříško už taky vykukuje, někdy jím jak nezavřená a radši se nevážím… A další migréna zatím nebyla, tak doufám, že to tak vydrží!
Mějte se pěkně, užívejte podzimního sluníčka!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.10.07 18:14

Ahoj Evi,já byla na tom projasnění v Gennetu,podle mě to normální doktor nezměří,ale nevím to jistě.Bylo to ve 13.týdnu.

Počasí je super,ve čtvrtek se to má zkazit,tak huviďáme.

Teď odpol jsem byla doma,manža šel s Jířou na hřiště a dělala jsem nepečený zákusek z be-be sušenek.Dáme si ho k snídani,tak jsem zvědavá.

Jdu se zvážit,hehe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.10.07 19:07

Ahojky, tak jsem dorazila od Dr. Mám nějaký zánět, dostala jsem čípky, které se můžou brát i v těhotenství. Jinak mi udělal kompletní prohlídku, kterou by mi dělal příští týden. Miminko je v pořádku, mám se přestat bát, je prý přesně takové jaké má být :lol:
5.11. jdeme na genetiku, kde mi budou dělat ty triple testy.
Jo a jinak jsem asi tak o týden dál než jsem myslela, tak uvidíme.
Podle mě jsem 12tt+4 ale v průkazce mám 14tt????
Zatím pa. Jdu se najíst, mám hlad jak vlk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
17.10.07 09:00

Evi, určitě to je jedno, já beru Utroš ještě pořád a 3×denně až do středy, pak ho vy:,–(ím a v CAR mi říkali, že to je jedno, že je nejlepší to kombinovat, a že je jasné, že se mi to přes den nechce zavádět vaginálně, aby to pak teklo. TAkže kombinuji.
Navečer mám to šíjové projasnění, dám větět.
Jdu ještě sehnat zateplené kalhoty pro Tomáška, se školkou stále chodí na písek..... To mi případá docela chladno, tak aspoň musí být izolovaný kalhotama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
17.10.07 09:36

Moni, dík! Jsem přecejen radši, když to slyším z víc než jedné strany, doktoři jsou totiž různí, jak jste asi už taky bohužel stačily všimnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.10.07 10:06

Dobre rano, tak ja byla vcera na kontrole, jak uz jsem psala „domu“ (EMimi zari 2006, a BC brezen 2008) a celkem jsme z toho byla na nervy, ted uz je lip. Prubeh: Lakmusak, bla bla, a ze poslechnout srdicko. Tak jsem si lehla, hledala, hledala nic. Tak ze zkusit otocit, zase hledala a nic. To uz jsem zacinala plasit. Fakt sila. Nakonec jsem lezela s nohama oprenyma o zed, a na malinkou chvilku se tam nejaky tep ozval, ale vazne zlomek minuty, a zase zmizel. A ona, ze ok, tep jsme nasli(trvalo to, nekecam!! skoro 15min!!) Pristi kontrola 10.1!!!, na utz jdu 13.11. Popravde nevim, co citim, jsem cela presla. Stat se to u nas, poslou na utz, aby mel clovek klid, tady…ach jo. JJ, stezuju si tu od vcera na vsech frontach. Keith tam dneska zavola, a zkusi domluvit kontrolni poslech na tenhle nebo pristi tyden, tak uvidime. Dneska uz to beru lip :-? Toz vsem vic stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.10.07 12:35

Ahoj HOLKY! Normálně jsem nestíhala a tak jsem se dostala pořádně na net až dneska, abych pěkně odepsala.....stydím…stydím..... :oops: :D

Cestování tedy spíš řízení v pohodě-i když manža mi při každý delší cestě říká…jezdi opatrně a opatrně a opatrně…, no, asi má o nás strach :D

Jinak gratuluju ke všem prohlídkám a zdravím mimískům…my jdeme na triple testy a do poradny 31.10, tak jsem taky napnutá jak struna…ale jak jsme byli minulý týden, tak všechno bylo O.K. a hlavně viděl taťka-manžel, jak se mu tam ten zázrak mrská :D :D Jsem netušila, že už dělá salta a tak.....
Hani , já jsem se na ty týdne ptala svojí dr. a když jseš dneska např. jako já 14+3…asi?… 8O :D , tak je to 15 tt, tak proto máš v průkazce ten 14 tt, jelikož jsi dle UTZ 13+… :D No, taky jsem byla z těch prvotních počtů zamatená a to jsem zdravotní sestra… ha ha :wink:

Janni , jsem asi dneska natvrdlá, ale nějak jsem z tvýho příspěvku nepochopila a co přešně šlo… Ale asi nějaká špatná kontrola, že? Maličkýmu měřili tep a ty jsi musela mít nožky hore, aby ho poslechli? Hlavně že se tep našel a když dr. říkala, že je v pořádku :wink:
Není na ověření UTZ, proto jsem ráda, že se moje dr. vždy jukne alespoň na chviličku, když už ho má v ordinaci...... Určitě se Keith s nima domluví a vezmou tě dřív, protože jistota je jitota :wink: :D , držím pěstičky!

Evi, mě dělala moje dr. to šíjové projasnění u ní v odrdinaci a bylo to ve čtrnáctém týdnu :)

Jééé…mě už taky začíná trošku vykukovat bříško, což jsem ráda, jelikož do teďka jsem koukala jenom já na váhu, jak se na tý digitálce ukazují pořád větší hodnoty…už mám plus tři kilča, ale Radko-tedy pan manžel, my koupila Betynku speciál…no, a tam píšou, že přírůstek tři kilča je na konci prvního trimestru O.K. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
17.10.07 12:48

Janno,
neboj, je moc prima, že už je dnes líp, že se to trošku u:,–(ilo- nejhorší ja fakt ta psychika… kontrolu probojujete, neboj, a je dobrý, když máš muže, kterej ti s tím pomůže- to já mám někdy pocit, že nemám… ale jen občas!! A hlavně, že máš doma malýho prďolu a musíš se zabývat taky jinýma věcma, abys do tý kontroly řešila taky něco jinýho… Pozdravuj ho a neboj, nebo jen maličko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.10.07 13:55

Ahojte holky.
Dnes je krasne, byli jsme na hristi, Zbynda rekl, ze chce curat na travicku, jsem byla v sedmem nebi, pak snedl moji podivnou polivku z kachniho kridla, jsem byla zase v sedmim nebi a ted haji, snad jemu to vydri.

Evi, myslim si, ze projasneni se dela tak ve 14 tt, a myslim si, ze kazdy doktor to neudela, ne ze by tomu nerozumel, ale musi mit asi vetsi UZ. Nektere d-ri jeho maji primo v ordinaci.

Janni, jsem taky trochu nepochopila, cim tobe hledali miminkuv tep. Pokud neni UZ, tak se vubec nedivim, ze treba dlouho nemohla najit. Oni uz sebou pekne mrskaji podle toho, co jsem videla na tom malem UZ vcera. Jak rika Ryn-ka, delaji salta.

Ja uz asi ukoncim nemocenskou, me je trosicku lip, takze hura do prace. Kdyby me bylo jeste lip, tak bych se moc tesila. Dnes jsem jeste nezvracela, pokud to vydri, tak to budu oslavovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.10.07 14:04

ahojky holky :-)
tak koukam ze jsem jedina kdo nepribyva na vaze, ale snad se to zlepsi. aspon na tu moji puvodni vahu bych se chtela dostat co nejdrive .......

janni , to tedy koukam. po tom co si psala ze vas tam kontrolujou ty sestricky po porodu tak jsem si myslela ze i pece o tehu bude prisna. ale neboj, urcite kdyz pozadate o nejakou kontrolu driv tak vas objednaji. nebo si vymysli ze te picha brisko a zajdi tam po nejake dobe kterou sama uznas za vhodnou. ale treba je to u vas tak normalni ze kdyz 1.trimestr tehu probehne v poho tak pak uz to tolik nehroti. treba ja mam doma knizku (od francouzske editorky puvodne, prelozena do CR) a tam pisou ze pokud je tehu rizikove ze se ma ve ctvrtem mesici zajit na KO, jinak nemusi, az v patem. tak treba proste v kazdem state maji jine zvyky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.10.07 14:11

Holky diky. No tady se dela utz za cele tehu jen 2×. Takze normalne na kontrolach pomoci doppleru(naslouchatko) najde mimco, a zkontroluje tep. Sice nic moc, ale aspon trocha utechy, kdyz clovek to srdicko slysi. No a nas burak vcera proste zmizel. Nebyl nikde, kde ho hledala, tak mi ruzne masirovala delohu, proto i ty nohy nahore, a porad mimino nemohla najit. Nakonec ta chvilicka byla hluboko v panvi, takze proto asi i nemam brisko tak moc videt. Jen protoze to byla takova chvilka, a me se ten tep zdal celkem pomaly, nevim, jestli to nebyl muj vlastni :? proto ta panika.
No nic. PA jsem volala, jeste se neozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.10.07 14:54

Ahoj holky,zdravím.Jířa spinká,tak mám klid a na odpol si ho bere tchýně :wink: Dopol jsme taky byli na hřišti,bylo krásně,ale zítra se má pěkně ochladit.

Jeno nejsi sama,kdo nepřibírá,já taky nic,i když předevčírem už to na váze vypadalo na původních 52..uvidíme

Janno koukám,že to tam máte s těma kontrolama pěkně vachrlaté 8O

Holky v sobotu má Jiřulka prdelka oslavu 2.narozenin,přijde celá rodina,dostane dort a dárečky,jsem zvědavá,jak se bude tvářit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.10.07 15:04

Neboj, Janni, pokud ho poslechla dopplerem, a vyhodnotila, že tep je v pořádku, tak určitě mimískovi nic není :D :wink: A ona se ti určitě ozve… :wink: :wink: A v Británii se chodí na kontroly jenom k PA nebo i někdy k lékaři?? TO jen ta moje profesionální zvědavost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí