Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
17.10.07 15:06

jen PA, v normalne probihajicich tehu, zdola se nevysetruje vubec, Dr a spec vysetreni jen v pripade komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.10.07 15:07

Adél , tak to budete mít velkou událost :D Už se těším až kamarádčin synek taky bude mít dva roky, ale to bude až na jaře, tak to možná budem i porodnici :) Teďka to bude větší událost, když bude mít dva roky, hlavně pro něj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.10.07 15:18

No pro nás to taky bude událost,ještě jsme nikdy dvouleté dítě neměli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.10.07 15:21

Jannka, ak ste nakoniec anšli srdiečko, a lekárka zhodnotila , že je švetko vporiadku, určite je. Nepovedala by ti to len tak. Ono keby mu niečo bolo, tak to nie je sranda a nezobrala by si to na zodpovednosť :wink: Ono nie je ten drobček zas až tak veľký, že srdiečko hravo počuť, stále tam vystrája , oláva si hore dole a kým ho lekárka nájde, nezbedníčka jedného, tak to mohlo fakt dlhšie trvať. Všetko je určite vporiadku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.10.07 15:26

zulok, tohle takrka do slova mi ted volal keith :D snad mate pravdu, ale i tak v pa omdlivam a jdu se zkusit vnutit do spitalu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.10.07 15:34

asi hloupy dotaz od nevzdelance ...... :oops: ale co je to PA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.10.07 15:44

Adel , myslim ze to bude opravdu zazitek. v roce si ty deti jeste poradne neuvedomuji ze dostavaji darecky a tak. tedka uz to bude vic prozivat - uz vidim ty rozzareny svitici ocka :-) a co pak teprva vanoce!!! to bude zas o kousek starsi a jeste ta atmosfera k tomu … bozinku jak ja se tesim az tohle bude i u nas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.10.07 15:45

Jena: porodni asistentka(midwife v anglii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.10.07 15:48

Jannko, jasnéé, ak sa ti dačo nezdá, pobehaj všetko možné, poznám samú seba a tiež, keď sa mi dačo nezdá, tak sa chcem uistiť. :wink:

Holkyyy, ako rozoznám potom pohyby drobca od pohybov čriev , ja sa tak teším už na kopančeky, ale čo ak ich ani nespoznám :? jasnéé, že ešte je na ne čas, ale daktoré písali v odd. tehotenství, že už cítili, tak som zvedavec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.10.07 15:52

Janni , pripojuju se k nazoru Zulok. dopplerem tak brzy to miminko neni jednoduche nachytat. celkem mi nejde do hlavy ze to u vas delaji tak brzy. moje dr. vysetruje maminy dopplerem az kdyz uz je to brisko celkem dost viditelne. kdyz cekam v ordinaci na kabinky, tak sedim primo naproti doppleru a i v tech vyssich mesicich je to obcas maturita zachytit to srdicko. kolikrat vchazim k doktorce kdyz se sestricka s maminkou snazi ho zachytit a kdyz vychazim tak ho jeste porad nemaji.

me spis zarazila ta kontrola az v lednu. ale treba je to tak na zapade opravdu normalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.10.07 15:53

Ahoj ahoj, tak se k vám konečně dostávám. Právě jsem se vrátila z druhé kontroly, vše je ok, tak mám zas na chvíli klid na duši. Mimoušek se už pěkně mrskal a je byl to teda sakra rozdíl oproti té minulé skvrnce.

Ještě jsem si ani nepřečetla co se tu odehrálo, takže jdu na to. U nás je na programu chřipka, zatím se zakousla do prcka, takže musíme být doma a celkem se na mě ta jeho protivná nálada podepisuje, takže večer jsem už tak hotová, že nemám ani sílu si sednout k počítači, ale ta dnešní kontrola mi zase zvedla náladu a navíc Juráška hlídá babička, tak si vás můžu v klidu zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.10.07 15:55

Lucy, gratulujem ku kontrole :-)

Jeeejda a chrípka, nech rýchlo z vášho domčeka odíde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.10.07 16:26

No já jsem celkem odolná, většinou to chytne manžel a já pak skáču okolo obou, tak snad se mi to vyhne - přeci jen jsem dopovaná ovocem a zeleninou a k tomu těhu vitamíny, tak snad je ta imunita lepší a maminky obecně bývají odolnější - asi to tak příroda zařídila, aby se právě mohly starat o ty své drobečky a „umírající“ manžílky! :lol:

Holky, já mám bříško celkem slušné, ale jaké bylo mé překvapení, když mi doktor, řekl, že to ještě není to tolik očekávané. No pěkně jsem teda nakynula - pozitivní na tom je alespoň to, že to vím jen já a tak ty špeky můžu klidně vydávat za těhu-pupík! :lol: :lol:

Janni, já už si ani nedokážu představit kontrolu bez ultrazvuku a aniž bych to viděla na vlastní oči. Navíc můj doktor mi dokonale popisuje každou milimetrovou tečičku na monitoru (kolikrát to ani já sama nevidim) - takže péče v západním světě by mě asi trochu vyvedla z míry, nicméně - na druhou stranu, oni jsou ve všem obecně dál a těhotenství a porod jsou natolik přirozené věci, že asi ani není třeba tolik zásahů jako je zvykem u nás. Tak ať je to příště jednoznačně slyšitelné i pro tebe, ať máš klídek!

Zulok, já jsem pohyby rozpoznala přesně podle toho jak to popisují různé publikace jako třepetání motýlých křídel, zní to asi zvláštně, ale vážně je to zprvu takové šimrání, později už si to s ničím nespleteš, protože jakmile mě Jířa kopnul, tak jsem šla břichem napřed, vydrželi jsme tak s manžou dlouhé chvíle ležet na posteli a pozoravat ten převalující se břuch - docela komické - jak z vetřelce! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.10.07 17:44

Lucy, i já gratuluju k úspěšné KO…! Taky si ji nedovedu představit bez UTZ… :D

U nás máme taky chřipku…no, zatím jen manžílek, ale jak psala Lucy, je jako kdyby „umíral“ a pak je to miláčku tohle, lásko tamto…a co by jsme pro svoje drahé polovičky neudělaly?? :lol:

Zulok, i já se těším na první pohyby, ale ještě min. čtyři týdny… :wink: A jsem zvědavá, jestli bude tak hodně tancovat jako švagrince, která už je v osmým? no, nevím úplně přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.10.07 18:07

taky se moc tesim na prvni pohyby :lol: hlavne doufam ze uz pak budem vsechny klidnejsi, bude to sice male ale presvedcive ujisteni ze je vse OK. tak nam snad ta kontrola jednou za mesic nebude tak malo .....

musim si zatukat, my zatim chripky nemame, ale pri nasem stesti je ocekavam kazdou chvilku :lol: tak vam preju at rychle z vaseho okoli pominou a hlavne at se zdaleka vyhybaji!!! koukam ze chlapi jsou vsichni jsou stejni :lol: :lol: :lol: u nas je to taky lasko sem tam, akurat ze se to neozyva z postele ale od pocitace ktery za tema nanosama dek neni skoro videt .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí