Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
13.10.07 09:08

Tý jo, Zulok, a dneska znovu takový výlet 8O :roll: , ale co bych pro svýho tatínka neudělala :D U nás včera mlha nebyla, alespoň když jsem řídilia a dneska dokonce pokukuje i sluníčko :D :P
Jsem zvědavá, do kolikátého měsíce budu moct řídit auto :) :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.10.07 14:44

Ahojte holky!
Ryntyntynko, ty jsi dobra, ja ted uridim max. 10 kilaku, ale tesim se, ze az prejdou me me ble-hlava-bricho stravy, tak budu jetste ridit. Chci koupit tehotenske pasy. Bydlime jako v Praze, ale je to na vesnici, s autobus.intervalem 1 hod, takze my se bez auta nikam nedostaneme.

Adelko, myslim, ze by vam to krasne veslo, jenom potrebujete to dobre promyslet, aby to bylo a i pekne. Pohoddlnejsi to urcite bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.10.07 15:55

Ahoj holky, pěknou sobotu všem. :D

Díky za rady s brokolicí, nakonec jsem se nechala inspirovat LucyH a udělala jsem zapékanou se šunkou a omáčkou od vitany. Mňam. :lol: Před chvílí jsem dojídala zbytek.

Já jsem dnes docela akční, vstávala jsem v 5:30, ne teda sama od sebe, ale manžel šel do práce, tak jsem mu nachystala sváču a pak už jsem zalehnout nešla, nechtělo se mi, lovila jsem různé info na netu. Pak jsme s Marťou jely na nákup do Kauflošu, udělala jsem oběd, upekla buchtu, umyla koupelnu a WC a stihla oprat a pověsit 2 pračky prádla. Před chvílí jsem si sedla a do večera se už ani nehnu. Dokonce mi dnes ráno nebylo ani špatně, ťuky, ťuk a cítím se celkově dobře. Akorát při vytírání podlahy jsem zjistila, že jak dřepím, tak mi bříško už trochu zavazí.
Večer máme jít ke známým na pokec, tak jsem zvědavá, kdy manža dorazí domů.

Dodatečně gratulace ke všem úspěšným kontrolám a testům. Mně to čeká od úterý za týden (tripltest a zároveň kontrola), bojím, bojím.

Jinak pleť mám zatím bez akné a ani vlasy mi nepadají tolik. Zato Marťula už má čelo obsypané a nos taky. Asi na ni jde předčasná puberta. To se teda máme na co těšit. :(

Pro dnešek vše ode mně, dám prostor i ostatním. Mějte se krásně a opatrujte se. Pápá zítra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
13.10.07 16:20

Ryntyn: ja minule ridila jeste v den porodu, bez vetsich problemu, koukajic zpet, pekna kravina, ale tenkrat mi to neprislo. Tentokrat predpokladam taky pohyb autem skoro do konce, jinak bych se tu zazdila zaziva :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.10.07 18:28

Janni, taky to vidím dost podobně :D Sice bych mohla jezdit vlakem či autobusem do Liberce....., ale po okolí u nás je lepší být mobilní autíčkem.

Dneska jdem s manžou zapařit za kámošema…no, jak já můžu pařit :roll: :wink: Takže se ozvu zítra, pokud se nevypařím :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.10.07 15:05

Ahojte holky.
Lenco, ty jsi sikulka, ja bych ted nezvladla ani desetinu toho, cos popsala. Uz jsem znechucena z toho nezvladani niceho. A porad se to nelepsi.

Zbynda ma obdobi odmitani, tim me obcas taky pekne stve, ale obcas i rozesmeje. Na vetu „nic se nestalo“ rekne „stalo se neco“.

Ryn-tyn-ko, jen si to uzij, az se ti narodi mimi, tak na nekolik let nebudes mit takovou moznost. Ja treba nedokazu se bavit tak jako driv i kdyz mam hlidani. Jeste nejlip se citim, kdyz mam navstevy doma, zbyndu v posstylce a chuvicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.10.07 08:38

ahojky holky,
tak se hlasim po vikendu a po kontrole. dneska to bylo takovy nejaky rychly, dr. asi nekam pospichala :-( ani nas nezmerila jenom koukla ze tuka srdicko a zeptala se na ty moje problemy co jsem ji v patek volala. ale co, za tyden jedu zase na ten velky UTZ tak tam mi to snad vsechno pomeri a tak :-)

koukam ze Ryntyntynka dracila na silnicich ve velkem :lol: ja bych taky obcas sedla za volant abych to uplne za tech 9 mesicu nezapomnela :lol: ale manzilek je jeste vetsi straspytel nez ja a od doby co jsem tehu tak me nepusti .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 09:40

Ahojte holky :)

Co jste teda delali jeste o vikendu? Ja jsem byla doma a varila, jeden den pohanku s masem, druhy den karbanatky. Zbynda taky dostal karbanatky. Uz jsem si rozhodla, ze holt ted musi vydret, kdyz jsem tehu, a dostavat i nezdravou vyzivu, proto ze ja jeho kureci vyvar nemuzu videt.

Jenco, je to dulezity, ze srdicko tuka, a urcite tebe kontrolovala, jestli se neotviras a tak. Muzes se zase uklidnit. A za tyden uvidis mimi na UZ. Ja jdu na kontrolu zitra, a pak za tyden na UZ taky. Zase se trochu bojim. Me obcas pripada, ze ted jsem jeste nervoznejsi, nez kdy jsem cekala prvni dite.

Jo, a dostala jsem cely balik obleceni pro tehu od sousedky, tak se chlubim a jsem cela rada, proto ze uz me nebavilo setrit teplaky. Brisko uz mam tak akorad podle me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.10.07 10:01

Jannka, super, že sa ti dalo šoférovať až do poslednej chvíle, do v deň pôrodu by som si netrúfla. Ja ako som krpatá, mám krátke ruky a nohy a bruch už akosi veľký, ja to nevidím na dlho to moje šoférovanie :?

Jenka, gratulujem ku kontrole. NA veľkom UZV to bude krajšie, na drobčiatko sa pekne vynadívaš :wink: a aj keď sa ti zdala kontrola krátka, určite ťa poriadne skontroloval.

Born, určite bude kontrola na 1. :wink: A supeeer, že si dostala tehuoblečko. JA som práve včera pozerala nejaké tehugate, lebo v tých mojích platených mi je už riadna zima. Ale tie ceny sú teda riadne vysoké. Ale hádam už vydržia do konca tehu, plánujem také na traky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.10.07 10:06

Ahoj Zulok, dobre rano, no ja vlastne ridila 10dni po TP :twisted: :twisted: , to je snad nejhorsi faze z celeho tehu, prenaset :twisted: :twisted: :twisted:

Ja jdu zitra na kontrolu k PA, nevolnosti presly, a tak nejak si neprijdu tehotna :wink:

Vsem pohodove kontroly a utz(ja az 13.11., coz se asi nedockam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.10.07 10:11

dekujuuuu holky :lol: jste moc hodny. uz se toho UTZ pristi tyden nemuzu dockat, doufam ze me potesi!!!
jeste mam drobny prispevek k vitaminkum. dr. mi predepisovala nejakou masticku na ten vytok a ptala se jestli neberu i neco jineho. rikala jsem ze jenom ty vitaminy a ona na to ze ty tedka uz nejsou tak dulezite, pry spis ty prvni tri mesice, hlavne kvuli kys.listove. dal ze uz je nemusim brat pokud nechci, jedine kdyz tak jod. tak nevim ..... mozna je budu brat dokud me neprejdou ty nevolnosti abych v sobe mela aspon nejake to spektrum vit. a mineralu a az mi bude lip a budu moct jist vsechno tak je asi omezim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.10.07 10:11

Jannka a nezavadzalo ti bruško?
Jaaaj a ty ideš na kontrolu ako aj ja, no, ja idem 8.11. tieeež sa mi to zdá byť ďaleko. Ale ono to ubehne rýchlo :wink:
mňa prešli na dva dni nevolnosti a včera večer sa objavili, až vtedy mi došlo , že mi rpedtým odišli :lol: ale tiež ma už menej v brušku picháá a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.10.07 10:15

Zulok, ja mam 180cm, celkem silna konstituce, a brisko jsem nemela nijak velke, zadne poslicky, tvrdnuti, nic, Tak jsem si troufala. Popravde bych byvala udelala cokoliv, jen porodit bez vyvolavacky. Sice mi voda rupla sama, ale i tak porod povzbuzovali oxitocinem, fujtajblikem, brrrr, ja chci priste sama :lol: :lol:

A s utz, budeme si odpocitavat navzajem, jsi na tom skoro o tyden lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.10.07 10:19

Jeeeej, ty si dlhý slížik, tak ty máš dosť dlhé ručičky a nožičky :wink: tak to je iná reč.
A pri pôrode si si toho asi užila dosť :? dúfam, že etraz to pôjde cupkidupki. Ja nejak nad tým nerozmýšlam, hlavne nech bábo vporiadku vytiahnu. No, ale pred pôrodom budem asi hvoriť inak, budem vyplašená ako nikdy :oops:

ale inak potom už budeme chodiť na kontroly častejšie, tuším je tam potom každé 3 týždne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.10.07 10:23

Zulok, ja naopak po tom, co voda rupla byla najednou ledove klidna. Drahy plasil, ja byla v pohode. Uvidime, jak to bude tentokrat :wink: :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí