Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
15.10.07 10:26

no, uvidííme, ako to bude, ale už sa tešííím na jar :D
Idem od PC, tak peknýý dník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 10:41

Zulok, urcite tobe to vydri do konce tehu. Ja jsem minule koupila dvoje ryflovych kalhot a nosila jsem je skoro cele tehu. Pak me kamaradka pujcila jeste jedne, a pak jsem si ve VeroMode koupila jeste jedne lehci jenom za 600, ti jsou takove, ze je nosim dodnes. Ale je pravda, ze jsem vetsi bricho mela, kdy uz bylo teplo, a to mam dost sukni a sat, ktere se dalo roztahnout :D . Ted si myslim, ze o Vanocich budeme mit viditelne briska.

Jeno, koukam, ze jeste porad mas nevolnosti, to jsem na tom stejne.

Janni, a to v 16 tt. nemas jeste brisko, ze si moc tehotna nepripadas? :)

Ja jsem zacala delat ridicak, kdy Zbyndovi bylo 3 mesice, to bylo. Planovala jsem si cas mezi kojenemi, nevyspala, unavena. Napotreti jsem jeho udelala :D . Ted, pokud me bude dobre, chci ridit jak to pujde, jinak bysme se Zbyndou nikam se nedostali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.10.07 12:01

jojo, nevolnosti mam porad, dokonce mam pocit ze az tedka jsou teprva opravdu opravdove ....... donedavna jsem mela jenom cele dny zaludek na vode a nemohla jsem nic poradneho strcit do pusy jinak se to rapidne zhorsovalo, ale zadne zvraceni. minuly ctvrtek to bylo poprve a dneska jsem byla zase :-( i kdyz tobylo takovy zvraceni nezvraceni, 10krat me to naplo ale asi jsem v sobe uz nic nemela protoze vychazela akurat voda. a to jsem pred tim nic nejedla! kazdopadne je to tedy ´hnus velebnosti´. obdivuju vas ktere to absolvujete nekolikrat za den… jste holky statecny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.10.07 12:11

holky, nevite prosim nektera co to je NB+ a ASP+? hledala jsem to na netu ale vyhledalo mi to same hlouposti - software, notebook, firmu .....
a dale jeste co je to MoM u nejake ciselne hodnoty? dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 12:30

Jenco, me je nejhur, kdyz nejim nebo jim malo, prave vetsinou zvracim zeludecni stavy a vodu. Jenom ze nemuzu se porad cpat! :evil:

ASP+ znamena, ze mas zive detatko :) .

To ostatni si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 12:33

NB, mozna, ze je to nose bone anglicky nebo latinsky, vim, ze v tomto terminu se zjistuje pritomnost nosni kosti.

Vidis, kolik ti toho namerili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.10.07 12:37

Born, jak jsem psala, silnejsi konstituce = tlusta :lol: :lol: :lol: takze brisko je, sice ne vystavni, ale neco tam, co byla vytahana kuze po Esakovi a povolene svaly, uz nahmatam, ale kdo by nevedel, ze jsem tehu, tak by to nepoznal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 12:40

Nasla jsem i ten MoM. To je nejaky marker, podle ktereho posuzuji moznost spatneho vyvijeni nejake tkani plodu, pokud je vyssi, nez by mel byt v danem mesici tehu, pak se provadi nejake specialny UZ a taky vysetreni plodove vody.
Myslim, ze mas to urcite v poho., jinak by te dr. rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.10.07 12:43

Janni, ja se nepovazuji za tlusta :D :D , ale brisko mam uz fakt dost velke na tenhle termin.

Nejak jsme se divali na kouzelnou skolku s tchyni a s malym. Tak tchyne prohlasila, Majda je tlusta. To jsem malem zurila. Rikam si, co si mysli o me? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.10.07 15:02

Ahoj holky,tak jsem se sem o víkendu ani nedostala.V sobotu dopol jsem vařila a odpo jsme jeli s Jířou do Botanický zahrady,bylo krásně.V neděli dopo ho měli tcháni a odpo jsme byli na hřišti.Navíc máme zavirovanej počítač a nemůžem se toho zbavit.

Jinak mi pěkně leze břicho :D Zatím vydržím s kalhotama,co nosím normálně :wink: Na kontrolu jdu v pátek,těším se.Pořád nemůžu přibrat.Koupila jsem si ještě tu kys.listovou a zatím ji beru,uvidím,co dr.řekne.Příští týden konečně ty tripl testy a genetika,už aby to bylo za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.10.07 15:53

diky Born :-) jo, namerili, ale meli by k tem papirum davat slovnik skratek :lol: taky se obcas divavam na kouzelnou skolku :-)

adel, tak to jste meli hezky vylet. ja se do botanicke zahrady v brne chystam uz asi 5 let a furt nic. jednou jsme mely jit se znamyma ze skoly ale to jsem onemocnela tak byly holky samy a rikaly ze je to fakt nadhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.10.07 21:45

Ahojky, neměla jsem o víkendu vůbec čas, tak píšu až dnes. Všechno jsem si přečetla a jsem ráda, že se máte všichni dobře. Mě balo celý víkend úplně skvěle, žádný nevolnosti. Dnes se ale bohužel vrátili, takže zase nic moc. Jinak rostu holky, bříško se kulatí. V sobotu na mě mamka zírala v úžasu a pořád se ptala jestli nejsem těhotná třeba už 5 měsíců nebo náhodou nečekáme dvojčátka :lol:
No uvidíme, na kotrolu jdu příští úterý. Už aby to bylo. Lenčo moc na Tebe myslím. Taky počítáš čas?
Jinak se mi holky objevil výtok. Nemá žádnou barvu, je bílý a nic mě nebolí. Vyčetla jsem, že je to v těhotenství úplně normální. Máte s tím některá zkušenost?
Zatím pa, mějte se moc hezky.papa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.10.07 10:21

Ahojky, ja jsem po kontrole u dr. Bylo to rychly :D , ale videla jsem drobecka a dr. rekl, ze pekne me narostl(o) :D . Jsem pochopitelne rada, ze je v poradku a ze se tam mrska. Pristi tyden mam UZ, den po tobe, Hanule :) . Budou se urcite divat na to sijove projasneni a konecne dostanu tehotenskou prukazku. Uz ji vsechny mate, holky?

Hanule, ja mivam cas od casu svetly vytok od zacatku tehu, nesvedi to, je to spis bily nez zluty, tak to neresim. Je to urcite v tehu normalni, pokazde jsem to mela.

Taky uz me tmavnou bradavky a dnes jsem si na sebe vzala svoji kojeneckou podpersenku, proto ze uz me boleji prsa v tych mensich. Na brise taky se dela cara. Takze ja se citim tehotna vic a vic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
16.10.07 10:24

Ahoj holky
Hani výtok mám také. Tedy, já ještě beru Utrogestan, takže někdy váhám, co to je, ale výtok určitě také a při Tomáškovi jsem ho měla snad ještě větší. Řekni to na kontrole, jen se mrknou, jestli je fyziologický, nebo se přidala nějaká mykoza.
Zítra jdu na ten NTplus test, snažím se na to nemyslet, jinak bych se asi zbláznila. Určitě se ozvu.
Gratuluji k úspěšným kontrolám a k těhu oblečkům. Zatím jen rozepínám knoflíky u gatí, takže nevím, jestli jsem tak tlustá nebo už se ukazuje miminko. Kamarádka mi včera říkala, že mi začíná lézt bříško, je fakt, že ráno ho mám podstatně menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.10.07 10:26

dobre rano holky
tak ja mam dneska zase o pul kila mene :cry: uz je mi jedno jestli mi bude spatne nebo ne, cpu do sebe od rana od peti kazde dve hodiny neco, snad uz se to konecne zastavi ......

hani ja myslim ze si z toho vytoku nemusis nic delat, pokud nejak nezmeni barvu. dokonce mi na me vyplasene otazky dr. vcera rekla ze i zluty vytok byva v tehu obcas normalni. spis kdyby te to zacalo svedit nebo palit, bylo toho az moc atd. tak bych zasla k dr.

born, vcera nam manzilkova mamka donesla krome jineho i celer, tak me hnedka dneska rano napadlo pustit se do pomazanky :-) akurat jsem tvuj recept trosinku pozmenila, nemeli jsme totiz doma majonezu tak jsem tam naplacala tzv. co dum dal. aji jsem ji ochutnavala behem vyrabeni, a zatim se muj zaludek tvari jako ze by to slo :P jeste jednou dik za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí