Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny přítomné,
tak máme za sebou další den, kdy ještě není Tomášek ok. Zatím se držím, ale obávám se, že je to jen otázka času, doposud jsem to vždycky chytla aspoň v mírné formě.
Jinak konečně něco snědl (doslova po několika dnech). Udělala jsem knedlík s vajíčkem, takové jednoduché a přišlo mu to k chuti a okurkový salát, to je jasné.
Ahoj Moni, tak to je dobře, že se držítě a že už se to začalo lepšit… Jak se vrátí chuť k jídlu, tak už je vyhráno ![]()
Ahoj Ryntyntyno ,asi pozdě,ale dělala jsem kuře na paprice s těstovinkama,na víkend bude maďarský guláš s rýží ![]()
ahojky holky ![]()
tak jsem po kontrole. UTZ ok, hubert i deloha pry hezky rostou. Dr. me uklidnila, pry i kdyz nepribiram na vaze, je z vyvoje drobecka videt, ze si bere vse co potrebuje, tak jsem stastna jak bleska
hrozne jsem se bala aby to moje nepribirani nemelo negat. dopad na mimiska. dostala jsem nejake kapky na lepsi traveni, projistotu mi udelala i vytery kvuli tem mym prujmum. no a z te tehu klasiky mam za sebou odber na toxoplazmozu, cytomegalomaviry a dohodly jsem se na testu jen te jedne hodnoty z triple testu (AFP), vysledky v pondeli.
Moni , moc na vas myslim, at je tomasek brzy fit a hlavne at to tebe obejde! u nas jsou knedylky s vajickem jednim z nejoblibenejsich jidel, to bychom s manzilkem mohli furt
nedivim se ze na ne tomik zabral ![]()
Adel , tak to mas bezvadny ze mas po ruce rodice z obou stran a ze i deda obcas pohlida. to je velka skvela vyhoda. clovek si odpocne a nemusi deti sverovat cizim, to bych taky brala
a jak sis to uzila?
Katarinko , slysela jsem ze pry v malinkem mnozstvi by vinko ani pivko nemelo vadit. a od druheho trimestru uz vubec. takze jestli to potesi dusicku, proc ne? ![]()
Adél, díky
Nakonec jsem udělala zeleninovanou mixovanou polívku a taky spokojenost na bříšku
Na víkend chystám vepřové na pepři a zapékané těstovinky se špenátem a masíčkem … mňam!
Jeni, velikánská gratulace Hubertovi, že je zdráv a přibíráte
I mě se vždycky po kontrole uleví a jsem klidná na nějakou dobu…ale pak to zase přijde, ale to bude až do konce těhu
![]()
jojo, to mas stopro pravdu Ryntyntynko , ja si rikala ze po tom tretim mesici budu klidnejsi, ale rekla bych ze vubec ne. je to porad stejne
mozna jsem spokojenejsi ze uz jsme skoro v pulce tehu, ale o klidu tedy nemuze byt rec…
Ahoj Jeni ,velká gratulace! ![]()
Tak v kině nic nedávali,byli jsme na jídle,pěkně jsme se naprali a dala jsem si trochu pifka mňam ![]()
Moni brzy se uzdravte,knedle s vejcem jsou u nás taky oblíbené ![]()
Jeni, jo, jo, já to taky tak cítím…
Ale říkám si, že po polovině to bude rychleji utíkat a to už bude se mnou cipísek konečkně komunikovatm, takže to snad bude o něčem jiném ![]()
Moni, to je dobře, že jste si to krásně užili! Taky bych si dala něčo dobrééého, v týdnu jsem byla s kamarádkou na kebabu ![]()
Ahojte holky ![]()
Jeni, gratuluji ke skvele kontrole.
Moni, jen at jste uz zdrave a nic nechytis.
Adel, uplne jsi me udelala chut na rande s manzelem. My takhle nemuzeme o vikendu, protoze babicka hlida ty tri dny, co chodim do prace, vic uz by to na ni bylo moc. Moje mama je strasne daleko. Tak jsem si to vymyslela ted, ze vezmeme si dovolenou jeden den, pujdeme jako do prace a uzijime si to. delame to tak dvakrat do roka asi a uz jsme to dlouho nedelali. To kino bych brala i kdyz ja bych strasne rada sla do divadla, miluju divadlo, dlouho jsme tam samozrejme nebyli. Ale rikam si, ze pokud doziju duchodu… ![]()
Jinak my jsme dnes jeli do nejake vesnice koupit jabka - 36 kilo. Jsou moc dobre, maji tu opravdouvou chut, co maji mit jabka.
Ahoj holky,
tak už je nemoc podstatně lepší a ještě to nechci zakřiknout, ale že by se mne to poprvé vyhlo???? Holky, je mi zle z pomyšlení, že ještě celá zima (a ty nemoci…) Ale musíme to vydržet.
Ahojda!
Juj, tak jsem se vrátila z Polska… Uňuňaná, lehce promrzlá a už i dokonce ospalá
, ale bylo to fajn
S našima jsme chodili jenom po trhu, jelikož jsme přijeli do Jelení Góry až před dvanáctou a už by jsme to všechno nestihli, ale i tak stačilo
Mám zase nakupování na nějaký čas vybraný ![]()
A to by tam chtěl někdy zajet i Ráďa až bude mít volno, tak si udělám ještě jednou výlet, ale i s kamarádama, předvánoční ![]()
Born , presne vim o cem mluvis. taky bereme tedka na podzim jabka pres rodice od jednoho pana z vesnice a jsou fantasticke. je to uplne neco jineho nez z obchodu. stavnate, chutne, …a hlavne vime ze to splicha jen prirodnima vecima. coz v obchode nehrozi ![]()
a jak se mate holky? jak vikendujete? my jsme meli dneska cely den na navsteve moje rodice (bydli 250 km daleko tak se moc casto nevidime) sice jsem na dnesek varila ale tedka nebudu muset nejmin dva dny protoze mamka donesla jidla jak pro regiment
a taky jeden dort. dela takove vyborne, kvalitni domaci, vsichni se vzdycky po nem muzou utlouct. ja normalne taky ale tedka mi zrovna moc nejel
tak manzilek bude muset mlsat o stosest
Jeni, my jsme měli na pozemku jabloň, než jsme ji tedy porazili a ta bohužel letos nějak nenesla (jako kdyby věděla, že bude poražena), ale v loni měla jablíčka… ale takový, co se hodí do štrůdlu a tak ![]()
Já se dneska ještě musím odhodlat udělat medovníkový placky, abych to mohla zítra dopoledne dodělat medovníka a potom to mít k odpolední kávičce
) On má totiž bráška zítra svátek
tedy, Ryntyntynko , jak to delas? kde furt beres tu energii? porad nekde cestujes, neco vyrabis, varis ..... ja jsem rada ze o vikendu aspon jakz takz neco ukuchtim abychom nepomreli hlady
vcera dopo jsem byla jen u dr., pak s manzilkem na nakup, do me prace zanest nejake dokumenty a cele odpoledne jsem pak musela odpocivat a spat nastridacku … ![]()
Ahoj holky,jsem sama doma,Jiřulka spinká a manža má rozlučku na fotbale…
Odpo měli Jířu tcháni,jela jsem do Tesca pro pleny,koupila jsem si pěknou spodní košilku a tričko co se hodí na břicho
,Jiřulkovi roláček.Bylo tam pěkně narváno,je znát,že už lidi kupujou dárky..Pak jsem se stavila ještě v potr.a vyráběla jsem rybí pomazánku k večeři.
Zítra se chystáme na Výstaviště do Mořského světa,ještě jsme tam nebyli a Jiřulkovi se to bude určitě moc líbit.Dopoledne asi vyrobím bábovku ![]()
V pondělí mu musím konečně koupit zateplené boty,pořád jsme to odkládali a chodí v obyč kožených.