duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
25.5.09 14:50

Já dnes dopoledne taky čepičku nedala :) . Máme taky všechny moc velký a jednu zas malou, navíc jak leží, tak to Danovi sklouzává do očí a to ho štve :roll: Teď mi taky usnul na bříšku :) .

Evi: pořád držíme Honzíkovi palečky a moc na vás myslíme. Musí to být těžké, ale určitě to zvládnete!

Amber: nad tou vířivkou jsem zaslintala :lol: My teď budem kupovat bazén, tak se moc těším, ale bude prý až za měsíc :( . Asi od mountfieldu i s notebookem :) Ale pro děti bude bazén super. Navíc, za to, kolik stojí kojenecké plavání, se nám za jedno léto vyplatí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 15:26

Ali, ten bazén od mountfieldu jsme taky chtěli, ale je fakt, že na naší zahrádku, která je přístupná pouze domem by nebyl, zaprvé instalace naprd, navíc by ze zahrádky nezbylo nic, tak jsme se rozhodli pro vířivku. Byl to můj nápad a přítel se nechal ukecat :) Já říkám, jedno stavebko a je vířivka :) Je to fakt rána ty peníze, ale zatím nelitujeme. Člověk si hold nesmí říkat, co všechno jinýho by za to měl :) A pro děti ta vířivka bude sice jenom s dozorem, protože tam nebudou stačit, ale myslím, že si to taky užijou. Jenom mě klepne, až jednou přijdu domů a ve vířivce si bude sídlit náš mladej s 5 holkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
25.5.09 17:56

Tak jsme doma a čepku jsme koupili za krásných 90 :D ale stejně jí neměl…je fakt pařák :roll:
ted se tady větrá bez plíny,tak jsem zvědavá,jak dlouho než bude „něco“ :lol: pod ním…nebo na něm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 18:54

Tak jsme zpátky z města, musím říct, že jsem znechucená z těch podprsenek! ČLověk by řekl, že bude výběr nějakých hezkých a zatím to vypadá, že běžná skupina kojících se pohybuje ve věku 60 a výš :roll: Hrůůůůza 8O Co mi někde nabízeli - no to bych si nemusela ani nechávat napsat antikoncepci - stačilo by se svléknout do té podprdy :lol: Nakonec v jednom obchodě objednali nějaké Anity, co jsme se dohodli a příští týden je tam pozkouším a uvidím… Jo, a mám 80 D 8) :lol:

Váhu už neměli, ale mám aspoň věci na patchwork, z těch mám radost… Jo a do Spořky musím na koci týdne znovu, protože nejdřív musí zrušit kartu a pak účet - byrokrati :evil: A to se ptají, proč u nich ruším účet… :roll: Takže výsledek dohromady nevalný a ještě jsem zbitá jak ..... :lol:

Ody, super čepka, na tu jsme zapomněli, chtěla jsem se taky po nějaké podívat. Jinak my v kočárku jezdíme běžně bez čepice, když je teplo - dovnitř nefouká a hlavu má horkou i tak, ne ještě v čepici. Ale na léto proti sluníčku nějakou plátěnou chci…

Luci, na porodné máš 1 rok času…

Amber, ty vířivky jsou boží… Ceny teda palba, já myslela ta 60 000,–, že to vyjde - to jsem asi z levného kraje :lol: :lol: :lol: Ale přesně, člověk si nesmí říkat, co by jiného za to měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.5.09 18:56

Cus :-)

Cepku do kocarku? Jeste jsem oddelava ventilaci, aby mu to tam vetralo, v cepce by se uvaril. Ale koupila jsem mu na leto sloni cepici od Manymonths, vypada v ni uzasne :-) :-), fotku teda zatim nemam…

To je shoda okolnosti, me Probioticky kapky dorazily dneska, tatka jel do Malacek, tak jsem ho zaukolovala. Rozdil v cene je vyrazny teda hoooodne, bohuzel je to dano distributorem, v Cesku si holt narazil takovou cenu. :evil:

Nic, musim zas letet, malej tam vykrikuje…doufam, ze si dneska stihnu umyt vlasy a oholit nohy, uz jsem jak Yetti.

A radeni pribuzenstva taky znam…nektere rady nekolikrat porad dokola. Taky mi prijde usmevne, kdyz mi tchyne nosi u nich doma porad jednorazovou prebalovaci podlozku, kdyz mi sama sla koupit (na mou zadost, protoze nam chtela neco darovat) podlozku pratelnou. Na co ji teda mam? :wink:

A obleceni beru aspon troje…dnes se mi vyplatilo, jednou pokakoseny a jednou zpoblijonovany :wink: .

Mejte se…je to fajn, kdyz je venku hezky co? Akorat v aute je strasnej hic teda, nemame klimosku, doufam, ze v novym aute bude. Jo Aleesho jak se jezdi v bavoraku? Tenhle typ se mi strasne libi!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 18:59

Jo a ještě jedna pro zasmání - ve dvou obchodech ze 4 se mi stalo, že přijdu, řeknu, že bych chtěla nějakou kojicí podprsenku a oni na to - a kdy to čekáte? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: No tak hrozně snad nevypadám!!! Drahý se mohl potrhat smíchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
25.5.09 19:21

Angu…tak já místo kolící stále nosím „lambady“z Quelle za 120kč a je to :lol:
stejně musím mít každá den jinou…kor ted,když je takový vedro…a udělá to stejnou službu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 19:58

Peti, když mně se zdá, že ty lambády (aspoň ty moje) nějak moc ty prsa nepodpírají - bych nechtěla dopadnout jak kokršpaněl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
25.5.09 20:01

Tak mě vyhovujou......tak jasan,každá máme jiný prsa........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
25.5.09 20:20

Angu super, zase si mě svýma příspěvkama rozesmála, nejvíc mě pobavily ty podprsenky, já teda kojo nemám, stačí normální bavlněná s kosticema a udělá stejnou službu, ale třeba taky časem pořídím, ale zatím to stačí :wink: A máme stejnou velikost podprsenky :lol: já mám lambádky na noc, nemůžu mít prsa jen tak na volno kvůli bradavkám… :roll:

A dneska je teda u nás zase řev, tak taťka houpe a já jdu do vany dokud můžu… pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 20:28

Luci, já taky nemůžu v noci navolno, pro změnu kvůli všude unikajícímu mléku… :roll: I jsem dneska zkoušela radši s vložkama do podprdy - co kdyby se mi spustilo mléko a já bych si to pak musela všecko koupit :roll: :lol:

U nás se pro změnu neřve, ale chrní na bříšku. Uložili jsme ho tam o čtvrt na 7, aby vydržel do 7 do koupání a spí jak špalek, je mu asi dobře, Růžence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.5.09 20:33

ahoj holky!

ráda bych vám opožděně pogratulovala k narozeným miminkám!!!!!!
udělala bych to dřív ale nějak nezbývala síla :oops:
doufám že jsou všechny hodné a moc vás nezlobí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
25.5.09 20:45

Kackakocka,ahoj po dlouhé době.........jak je????
Já teda vložky do podprdy nosím pořád…ne že by mi mlíko unikalo tak moc…ale člověk nikdy neví----ale po koju mažu bepanthenem a tak mi na nich zůstává,pokud zrobna nevětrám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.5.09 20:51

ahoj petro!
mám se celkem fajn,julinka je zlatá,moc nepláče - jen poslední 3 dny jsou výjimkou - plakala v kuse,ale jinak to jde..
akorát jsem se nemohla dlouho srovnat s porodem,ale to je už za mnou :wink:
jsme na chalupě,tak si rodinně užíváme sluníčka..
co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
25.5.09 21:09

Já v poho…i porod v poho :lol:
Matyášek je zlaté mimčo :lol: brečí jen když se dožaduje mlíka :lol: a je to kus chlapa už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí